קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 23:46
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 20:13
  3. חדשה אחרי המון זמן!
    על ידי MX2 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 18:34
  4. אתר עם המון קליפים
    על ידי Meshuggah בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 17:10
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 17 מתוך 17

עצוב המון.. (15) - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי -Heaven- צפיה בהודעה
    כשאני אומר לגעת בה, נראה לך שאני מדבר על בוסה פה, ובוסה שם? נראה לך אני מדבר על חיבוקים, וכיפים?!
    תרגע, פשוט תרגע כבר, אני כן מבין, ואני אומר שאתה דלוק עליה על סמך העובדה שבתכלס, אתה לא מכיר אותה, היא יפה, ומצחיקה, וטובה כ"כ... וזה מחרפן, ואתה ישר אומר "אני מאוהב", אתה לא יודע מזה אהבה אחי, וכשאומרים את זה ככה, זה נשמע כ"כ ילדותי... "אני בן 15 ואתה לא מבין אותי ואני מאוהב" אתה מבין על מה אני מדבר?
    אתה בן 15, אחד שיגעה לך את השכל כמו שלכולנו זה קרה, ואתה דלוק, אתה רוצה אותה, מאוהב? זה יבוא בהמשך...
    כשתסכים להקריב הכל בשבילה...
    כאילו תכלס... מה כבר הקרבת בשבילה שאתה מחליט שאתה "מאוהב" בה?
    תקשיב זה מעליב אותי... לא סיפרתי לך כל מה שקרה ואתה כל הזמן שופט לפי מה מסקנות שאתה מסיק, אני יעשה הכל בשביל לראות אותה אתה לא מבין? אני יקפוץ מהגג אני ירה לעצמי בראש אני יקריב את החיים שלי בשביל לראות חיוך ממנה, אני יהרוג אנשים בשביל שהיא תגיד לי שהיא אוהבת אותי ואתה בא ואומר לי שאני לא אוהב אותה ושאני דלוק עליה??? אתה אפילו לא מכיר אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מה לעזעזל נראה לך שאתה אומר לי את הדברים האלה שאתה כל הזמן שופט ומבקר???? קפוץ לי קקה תנעל תאשכול כבר נמאס לי ממך אני אומר לך שאני מאוהב בה אז אני מאוהב בה!!!! לך בטח יש חברה כוסית שמזיינת אותך כל יום ושאתם מאוהבים אחד בשני אז אתה מרשה לעצמך לשפוט אחרים בגלל שטוב לך ואתה חושב שזה ישאר ככה תמיד לך תזדיין לא מזיז לי שאתה מנהל ובטח אתה גם יכול לראות
    מי אני בפורום אפילו שאני עם משתמש אנונימי אני מקווה שאתה תלמד מה זה שבר לב כזה כדי שתוכל באמת לעזור לאחרים לא רק לשפוט ולהגיד שאני לא מרגיש מה שאני מרגיש!!!!!! זה ממש פוגע בי איך שאתה מתנהג אני יודע שיש לי פה ג׳ורה אבל תתמודד.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תקשיב זה מעליב אותי... לא סיפרתי לך כל מה שקרה ואתה כל הזמן שופט לפי מה מסקנות שאתה מסיק, אני יעשה הכל בשביל לראות אותה אתה לא מבין? אני יקפוץ מהגג אני ירה לעצמי בראש אני יקריב את החיים שלי בשביל לראות חיוך ממנה, אני יהרוג אנשים בשביל שהיא תגיד לי שהיא אוהבת אותי ואתה בא ואומר לי שאני לא אוהב אותה ושאני דלוק עליה??? אתה אפילו לא מכיר אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מה לעזעזל נראה לך שאתה אומר לי את הדברים האלה שאתה כל הזמן שופט ומבקר???? קפוץ לי קקה תנעל תאשכול כבר נמאס לי ממך אני אומר לך שאני מאוהב בה אז אני מאוהב בה!!!! לך בטח יש חברה כוסית שמזיינת אותך כל יום ושאתם מאוהבים אחד בשני אז אתה מרשה לעצמך לשפוט אחרים בגלל שטוב לך ואתה חושב שזה ישאר ככה תמיד לך תזדיין לא מזיז לי שאתה מנהל ובטח אתה גם יכול לראות
    מי אני בפורום אפילו שאני עם משתמש אנונימי אני מקווה שאתה תלמד מה זה שבר לב כזה כדי שתוכל באמת לעזור לאחרים לא רק לשפוט ולהגיד שאני לא מרגיש מה שאני מרגיש!!!!!! זה ממש פוגע בי איך שאתה מתנהג אני יודע שיש לי פה ג׳ורה אבל תתמודד.
    אתה מסכן אחי, באים לעזור לך והדבר היחידי שאתה יודע לעשות זה ישר לקפוץ ולהעלב...
    ההסקת מסקנות שלי בעלות יותר ניסיון ממה שאתה חושב, אז שניה תעצור תחשוב בהגיון ותקרא שוב מה אני כותב לך!
    אף-אחד לא בא לריב איתך, אני מבין שאתה נסער ושאתה חושב שאתה יודע ב100% מה עובר עליך, אבל ת'אמת, אתה מתנהג כמו ילד קטן שיש לו התקפי הורמונים...
    תרגע! אני שוב חוזר ומבהיר אף-אחד לא בא לריב איתך, מה אתה נפגע?!
    ולא יזיק לך טיפה להראות כבוד לאנשים שנטו כאן בשביל לעזור לך...
    אולי הבעיה שלך זה שאתה תופס את כל העולם כמובן מאליו, תחשוב על זה.
    תחשוב על זה שיש אנשים שלא משלמים להם, לא כלום ובכל זאת הם כאן בשבילך!
    אם היה לך מושג מה אני עושה למענך על בסיס היומיום אתה בחיים לא הייתה מתפוצץ ככה...
    תנסה לקרא את מה שאני כותב לך ביתר תשומת לב, אולי תמצא את התשובה שלך שם.
    נערך לאחרונה על ידי -Flame-; 06-08-2011 בשעה 22:02.
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,513 | הודעות: 8,174,100 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect