יש לי שאלה, אתם אף פעם לא יוצאים?
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי prowinner איפה כל החברים האלו שלך? בלילה? ביום אני מבלה בכיף
נכתב במקור על ידי ProGod יש לי שאלה, אתם אף פעם לא יוצאים? בשבת,זיין למי יש כוח אחרי שישי שאתה מתפרק .
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי ProGod חחח קפוץ לי הקודמת שלי היתה יותר גדולה! נוכל קטן ממזר נכתב במקור על ידי prowinner בקיצור,על תאמין לו. הוא סתם רוצה שתוריד את החתימה. לפי מה שהבנתי עכשיו מליאור במסן הוא שלח לו פרטית שיסיר את זה (:
לילה טוב ושבוע אעשששש
"Once more into the fray Into the last good fight I'll ever know. Live or die on this day Live or die on this day."
נכתב במקור על ידי Amichai בלילה? ביום אני מבלה בכיף בכללי,כל *-*--** האלו הספאמרים?
נכתב במקור על ידי ProGod יש לי שאלה, אתם אף פעם לא יוצאים? ביום...
נכתב במקור על ידי Shinx לפי מה שהבנתי עכשיו מליאור במסן הוא שלח לו פרטית שיסיר את זה (: מי שלח למי O=
נכתב במקור על ידי prowinner בכללי,כל *-*--** האלו הספאמרים? לא הבנתי =\
נכתב במקור על ידי Shinx לפי מת זה (: חוקי לשים את זה בחתימה?
נכתב במקור על ידי Amichai לא הבנתי =\ תראה שנייה את החתימה הזאת עם הכוסית וההוא הירוק.
אה בעצם אתם עדיין לא שותים ומעשנים וזה נכון?
נכתב במקור על ידי prowinner מי שלח למי O= ליאור - שלח - לו - הודעה - פרטית - שיסדר - את - החתימה
נכתב במקור על ידי ProGod אה בעצם אתם עדיין לא שותים ומעשנים וזה נכון? אתמול פירקנו פינלנדיה יומולדת לחבר,היה בנזונע .
חוקי הפורום