אחים שלי שמעו רגע נכון במשחקים יש אפשרות לשחק בLAN שזה כאילו מולטיפלייר ביתי (יעני רשת ביתית) אז איך אני מגדיר שהמחשבים שבבית שלי יוכלו להצטרף אלי בlan?בבקשה אם אפשר תענו לי מהר כי אני רוצה את זה להיום !
אחים שלי שמעו רגע נכון במשחקים יש אפשרות לשחק בLAN שזה כאילו מולטיפלייר ביתי (יעני רשת ביתית) אז איך אני מגדיר שהמחשבים שבבית שלי יוכלו להצטרף אלי בlan?בבקשה אם אפשר תענו לי מהר כי אני רוצה את זה להיום !
נערך לאחרונה על ידי Scofield; 06-08-2011 בשעה 22:21.
|
|
נערך לאחרונה על ידי dan.a; 06-08-2011 בשעה 22:42.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כנס לפה
ברגע שאתה פותח שרת תן לו את האיפיי שמוצג..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כתוב שם...
Your IP Address Is:
ואז הכתובת אייפי
שיכניס את זה מאיפה שהוא רוצה להיכנס לשרת שלך..
מ א ו ש ר
המחשבים ברשת שלך יוכלו להתבחר אליך דרך האייפי שיופיע באתר שהבאתי לך.
מ א ו ש ר
בשביל המציאו שירות בשם DDNS מה שהשירות הזה מבצע הוא נורא פשוט הוא מנתר את האי פי החיצוני שלך ומצמיד לו כתובת DNS (כתובת דומיין כלשהי תלוי לאיזה שירות אתה נרשם)
כמו שציינתי יש שירותים חינמים אשר מציעים לך את ה DDNS הבולטים שבינהם הם, DynDNS ו No-IP.
תרשם לאחד השירותים האלו ותיצור לעצמך כתובת DDNS כזאת, בנוסף בדוק אם הראוטר שלך תומך DDNS אם כן הכנס בו את הפרטים המתאימים.
אם לא יהיה עליך להוריד קליינט למחשב, ולהגדיר בו את הפרטים, DynDNS Tool , No-IP Tool.
לאחר שתסיים להגדיר הכל פתח פורט בראוטר שלך עבור כתובת האי פי הפנימית של המחשב מומלץ להגדיר לו אי פי סטטי דרך הראוטר עצמו, אם תספק לי דגם ראוטר אני אוכל להדריך אותך בכל השלבים לביצוע הפעולה או לחילופין אם אין ברצונך לבצע הגדרה של אי פי סטטי דרך הראטור אתה מוזמן לבצע זאת דרך הווינדוס.
המךצה אישית שלי תרשם ל NO-IP
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אתה אמור לעבוד לפי הסדר..
אתה חייב לפתוח פורטים כדי שזה יעבוד..
בכל מקרה תרשם לאחד השירותים שהבאתי כדי שיהיה לך DDNS שתוכל להביא לחבר שלך..
בכל מקרה תפעל לפי הסדר והכל יהיה בסדר..
איזה ראוטר יש לך?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update