תתחיל להתאמן>הגוף מייצר יותר טסטסטורון>יגדל שיער\שרירים\קול עבה וכל מה שמבדיל בין גבר לאישה. אולי אם הייתה מתאמן בגיל ההתבגרות הייתה יותר גבוה אבל זה כבר לא רלוונטי.....
תתחיל להתאמן>הגוף מייצר יותר טסטסטורון>יגדל שיער\שרירים\קול עבה וכל מה שמבדיל בין גבר לאישה. אולי אם הייתה מתאמן בגיל ההתבגרות הייתה יותר גבוה אבל זה כבר לא רלוונטי.....
|
|
תלבש טוקסידו תעשן סיגר ותשתה ג'ק
מזה השטויות האלה אחי לך אם ביטחון להיות חלק זה יתרון זה כיף
אל תתנהג כמו ילד והכל יהיה בסדר
טיפים איך להראות גדול?.. המממ
אז ככה , בקשר לגובה
הייתי ממליץ לך על נעלי עקב (יש גם לגברים). - אם תלבש אותם יחד עם מכנס ארוך , לא ישימו לב.
בקשר לשפם בר מצווה
שמעתי שאם אוכלים גזר , בכמות גבוהה , הקרואטין יגביר את קצב צמיחת הזקן. ככה שהחלפת התפריט לתפריט עשיר בגזר יעזור לצמיחת שיער הפנים.
בקשר לבייבי פייס
הייתי ממליץ לך על משהו שחבר טוב מאוד שלי עשה ,הוא היה תמיד הולך עם פנים רציניות ומשחק אותה קשוח.
בקשר למציאות
שכח מכל מה שרשמתי למעלה.
הכל בולשיט. הכל שטויות. הכל בראש.
אנשים לא מסתכלים על זה. אני מכיר גמד מכוער עם פרצוף תחת שמסתובב כל יום עם 2 בחורות אחרות מכל צד.
אם הוא יכול ,כל אחד יכול.
המראה זה ממש פסיק קטן עבור בחורה. האופי ,זה מה שבאמת חשוב. אתה לא צריך להיות קשוח , או "שעיר" בשביל להיות גברי.
אתה לא צריך להיות 1.80 עם זיפים על כל הפנים.
כמה פעמים ראית בחורה יפה יוצאת עם גבר מכוער?
http://www.straitpinkie.com/wp-conte...ins-789638.jpg
(זה אולי טיפה מוקצן ,אבל לא חסרים כאלה.. באמת)
שורה תחתונה - אופי. זה המפתח. שכח מכל הסטיגמות של "בחור גבוה ,חטוב ויפה". זה בהחלט בונוסים שכדאי לך לצבור ,אבל גם אין אתה לא כזה ,זה לא סוף העולם.
תדאג לחיצוניות שלך ,אבל אל תגרום לה להוריד לך את הבטחון.
עריכה :
ד"א , אולי זה יעלה לך טיפה את המצב רוח..
Top 13 - hot-girl with ugly-guy couples
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 03-08-2011 בשעה 15:49.
הייתי פה.
וואלה שמע, אני באמת לא מבין מה הבעיה להראות כמו ילד. זה הלוק הכי טוב שתדע.
תנצל את זה לטובתך אם כבר, עוד כמה שנים זה יעלם ותראה כמו כולם.
הכול תלוי בסופו של איך אתה תופס את הדברים.
אתה רציני ? עוף מפה כבר ותתחיל לפתוח סטים !!!
אתה רציני שאתה שואל את זה?
קראתי את זה איפהשהו ,וגם אם זה נכון - אתה לא באמת הולך להתחיל לאכול גזר כל היום.. Oם
שורה תחתונה - שכח מזהה
אתה בשלב שאתה דואג מאוד לחיצוניות שלך כי אתה לא יודע עדיין על בשרך כמה תועלת תוכל להפיק אם תדע איך להתנהג עם בחורות.
יופי זה פסיק קטן. אופי , התנהגות - זה החלק העיקרי , החשוב והמשמעותי.
אני סיימתי פה
הייתי פה.
תפסיק להשוות את עצמך לאחרים. אתה זה מי שאתה עם כל היתרונות והחסרונות שבך.
אתה קורא לבייבי פייס חיסרון כי מה.. לא הולך לך ? לבחורה יהיה יותר קל לזרוק את זה כתירוץ.
אם משהו לא הולך לנו זה לא בגלל איך שאנחנו נראים.
גם לי יש בייבי פייס ואני שמח להגיד שזה אחלה של יתרון. למה ? צא החוצה ותגלה.