נכתב במקור על ידי Uploadin אני פה בקושי חודשיים [QUOTE=Wolf Man;6980787]קטנטן /QUOTE] נכתב במקור על ידי VanGogh אני ה.חחחח נכתב במקור על ידי Amichai מישו יכול ללמדאנגלית =\ בבקשה... תצביעו לי לספאמר\חופר השנה.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Wolf Man קטנטן זה פוגע! רוצה מהפיצה? הצבעת לי?
נכתב במקור על ידי פראגער ואתה עדיין חמוד החמוד של השנה אתה תהיה מפקח השנה נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזה קשור עכשיו ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח דיברתם על אנשי השנה.
נערך לאחרונה על ידי Uploadin; 08-08-2011 בשעה 00:52.
נכתב במקור על ידי prowinner אני,אבל זה יעלה לך 284 נק'. לא תודה.. מישו יכול ללמד אותי בחינם?
נכתב במקור על ידי Uploadin אני פה בקושי חודשיים חחח ויש התקדמות טובה , ככה אני עשיתי..חחח
נכתב במקור על ידי Amichai לא תודה.. מישו יכול ללמד אותי בחינם? מה אתה רוצה לדעת? אתה יודע את כל החוקים של המשחק?
[QUOTE=prowinner;6980796] נכתב במקור על ידי Wolf Man קטנטן /QUOTE] תצביעו לי לספאמר\חופר השנה. הסתבכת בציטוט, אתה לא ספאמר על רמה.
נכתב במקור על ידי prowinner מיזה המכוער הזה? זה מי שהיה המפקח שלך יכלומניק
LOVE marijuana
[QUOTE=prowinner;6980796] נכתב במקור על ידי Wolf Man קטנטן /QUOTE] תצביעו לי לספאמר\חופר השנה. אני אצביע לך בשניהם בעד שאתה מלמד אותי?
נכתב במקור על ידי `SelecTioN זה מי שהיה המפקח שלך יכלומניק נראלי זה היה בצחוק תצביעו לי לחופר השנה. או ספאמר השנה. [QUOTE=Uploadin;6980803] נכתב במקור על ידי prowinner הסתבכת בציטוט, אתה לא ספאמר על רמה. ....
נכתב במקור על ידי VanGogh חחח ויש התקדמות טובה , ככה אני עשיתי..חחח ההתקדמות חזרה אחורה
[QUOTE=Amichai;6980805] נכתב במקור על ידי prowinner אני אצביע לך בשניהם בעד שאתה מלמד אותי? יאללה תצביע (:
[QUOTE=prowinner;6980812] נכתב במקור על ידי Amichai יאללה תצביע (: הצבעתי יאללה תלמד בפרטי
[QUOTE=prowinner;6980807]נראלי זה היה בצחוק תצביעו לי לחופר השנה. או ספאמר השנה. נכתב במקור על ידי Uploadin [B] .... u know i love u
[QUOTE=Amichai;6980805] נכתב במקור על ידי prowinner אני אצביע לך בשניהם בעד שאתה מלמד אותי? אתה לא מצביע לי ?!
חוקי הפורום