[B][QUOTE=prowinner;6980807]נ נכתב במקור על ידי Uploadin .... ...? אתה באמת לא ספאמר על רמה.
נכתב במקור על ידי Amichai מישו יכול ללמד אותי לשחק ת'פוקר בפייסבוק? לא הבנתי כלום כי זה באנגלית =\ בבקשה... עזוב, שחק בלאק גק, יותר כיף..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
טוחן עירוטי . ספוילר: באסה שאסור לפרסם פה עירום.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
[QUOTE=prowinner;6980812] נכתב במקור על ידי Amichai יאללה תצביע (: תצביע לי בכוסון אני הצבעתי לך יא גיי חחח
[QUOTE=VanGogh;6980818] נכתב במקור על ידי Amichai אתה לא מצביע לי ?! הבטחתי לך?
[QUOTE=VanGogh;6980818] נכתב במקור על ידי Amichai אתה לא מצביע לי ?! אתה מדבר אליי?
נכתב במקור על ידי prowinner טוחן עירוטי . ספוילר: באסה שאסור לפרסם פה עירום. טוחן חחחחחחחחחחחחח יא עולה תוכן... היא זקנה!
[QUOTE=VanGogh;6980825] תצביע לי בכוסון אני הצבעתי לך יא גיי חחח איפה הצבעת לי?
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 08-08-2011 בשעה 00:56.
נכתב במקור על ידי Wolf Man עזוב, שחק בלאק גק, יותר כיף.. רולטה רוסית עם אקדח.
נכתב במקור על ידי Wolf Man עזוב, שחק בלאק גק, יותר כיף.. ששש...הוא מצביע לי על תגיד לו לא לשחק. נ.ב:תצביע לי גם אתה,רק כי אתה סקסעי.
[QUOTE=Amichai;6980827] נכתב במקור על ידי VanGogh הבטחתי לך? לא חייב להבטיח בשבילי להצביע לי אני הכוסון של הפורום
[QUOTE=Amichai;6980805] נכתב במקור על ידי prowinner אני אצביע לך בשניהם בעד שאתה מלמד אותי? ואז הוא יפסל על מסחר בהצבעות...
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי" * * * מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל. בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות גלישה נעימה ומטורפת :-)
נכתב במקור על ידי VanGogh טוחן חחחחחחחחחחחחח יא עולה תוכן... היא זקנה! יא מוצץ זה היה בכוונה,ליסה אןןןןן....
פה מעלים את המונה?
[QUOTE=פראגער;6980839] נכתב במקור על ידי Amichai ואז הוא יפסל על מסחר בהצבעות... אבל אני לא מכריח כאן אף אחד.
חוקי הפורום