נכתב במקור על ידי Amichai לא ממש :\ אז אם אתה לא ידוע לשחק בכלל זה בעיה בכלל ללמד אותך למה משמשים הלחצנים שם אחי.
נכתב במקור על ידי prowinner אתה בן 11 אחי...בגיל כזה לא טוב להיגרר להימורים. זה רק כדי להחליף את זה לנקודות באטרף...
נכתב במקור על ידי Uploadin לאאאאאא!!!! מה לא . ?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Amichai זה רק כדי להחליף את זה לנקודות באטרף... עם אתה לא יודע איך לשחק,יהיה לך באמת קשה לנצח,זה גם בעיקרון עיניין של מזל גם עם ילמדו אותך יהיה לך קשה לשחק.
אני עשיתי ב 10 דקות שהייתי שיכור מת לראיתי מספרים פעמים עשיתי 75 אלף ב 10 דקות ככה חחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי prowinner מה לא . ? אפוקליפסה.
נכתב במקור על ידי Amichai אני רוצה פוקר, בשביל להחליף את זה בנקודות באטרף. בעיה שלך.. נכתב במקור על ידי prowinner אתה בן 11 אחי...בגיל כזה לא טוב להיגרר להימורים. נכון! אצלי זה כבר התמכרות :/ נכתב במקור על ידי Uploadin או טאקי. או רמיקוב
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי prowinner עם אתה לא יודע איך לשחק,יהיה לך באמת קשה לנצח,זה גם בעיקרון עיניין של מזל גם עם ילמדו אותך יהיה לך קשה לשחק. ישלך רעיון מה אני יכול למכור בשביל לקבל נקודות? אני כבר נואש חח, באלי כבר להחליף כינוי, חבל שלא החלפתי לפני שעברתי את ה300 הודעות
נכתב במקור על ידי Uploadin אפוקליפסה. תעשה טובה...
נכתב במקור על ידי Wolf Man בעיה שלך.. נכון! אצלי זה כבר התמכרות :/ או רמיקוב הינה רועה!!!! על תעשה את הטעות שאמיר עשה.
תגידו לי אין פה איזה פורום סדרות?(צריך את העשב של השכן עונה 7 פרק 7 עם תרגום איפה אפשר למצוא מישהו יודע?)
נכתב במקור על ידי Amichai ישלך רעיון מה אני יכול למכור בשביל לקבל נקודות? אני כבר נואש חח, באלי כבר להחליף כינוי, חבל שלא החלפתי לפני שעברתי את ה300 הודעות אתה יודע מזה כסף ברשת? יש לך דולרים? PP?
נכון שבאנשי השנה אני זוכה בחופרת השנה?
נכתב במקור על ידי prowinner אתה יודע מזה כסף ברשת? יש לך דולרים? PP? שומכלום נראלי שאני לא אוכל למכור, אני אצטרך להיות ב"קנייה", לראות אם אנשים רוצים דברים פשוטים...
נכתב במקור על ידי Wolf Man או רמיקוב או שבץ נא. נכתב במקור על ידי prowinner תעשה טובה...
חוקי הפורום