קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך להכניס משחקים לPSP
    על ידי yarin153 בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-09-2008, 21:42
  2. [שאלה] איך להכניס פונטים?
    על ידי TiGnErH בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-06-2008, 07:17
  3. [שאלה]איך זה סקס?
    על ידי sPoiled בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 14-04-2008, 00:56
  4. תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 21-12-2007, 13:18
  5. (שאלה)איך להכניס מישחקים לפאלפון?
    על ידי daniopop2 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-10-2007, 21:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

איך להכניס סקס לשיחה (16)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך להכניס סקס לשיחה (16)

אם אני מדבר עם בחורה איך אני יכול להכניס את נושא הסקס לשיחה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

שאלה טובה
    האמת שאיכשהו אני ממש טוב בזה אבל קשה לי להסביר למה ואיך
    כמה קווים מנחים
    לא יותר מדי בדיחות על סקס, בדיחות מראות שאתה נבוך בגלל משהו
    אתה לוקח סקס בתור חלק מהחיים שלך, אתה לא נבוך ממנו וזה לא משהו שקורה אי שם באיים רחוקים, אתה יוצא מנקודת הנחה ש"סקס קורה בין אנשיםן וזה בסדר"
    אתה לא סתם מספר על איזה "זיון מדהים היה לך עם X" אתה לא סתם רץ ומספר לחברה כמו מטומטם
    אתה יודע מה אתה עושה
    לספר "ש לי זין ענק" אפשר רק בצחוק (האמת פעם התחלתי עם המשפט הזה במקופ ממש רועש וזה זרם בן זונה) כי זה דבילי סתם להתלהב

הבטריה של הלפטופ שלי מתה, אז אם אני אזכר במשהו יותר טוב אני אערוך את ההודעה מאוחר יותר

רות סוף (לבינתיים)
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

כמו האיש הטוב מלמעלה, גם אני פשוט יודע לשמור על סטייט מיני בשיחה

אבל למה לך להסתבך, הינה רוטינה חביבה:
    מצרכים:
    -בחורה איתך בשיחה
    -שאצבעותיה יהיו משוחות בלק
    הוראות הכנה:
    תפוס את כף ידה של עלמת החן
    החזקת את ידה כשגב היד שלה כלפי מעלה
    הצבע על הלק ואמור:
    הוא: את יודעת, מאיפה הגיע המנהג לצבוע ציפורניים?
    היא: מאיפה?
    הוא: באפריקה, לאחד השבטים היה מנהג. כאשר בחורה הייתה מגיעה לבגרות מינית, היא הייתה צובעת את ציפורנייה עם דם המחזור הראשון שלה. זה סימל שהיא מוכנה לחיזורים מצד הגבר ולסקס...
    לאחר מכן אפשר לשאול, מתי היא צבעה את ציפורנייה בפעם הראשונה?

[קרדיט על הרוטינה לXANAX, שפירסם אותה פה בשלהי 2009]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

תמצא כל הערה של הבחורה שתוכל לקשר אותה לסקס.

אתה - ואי איך בא לי עכשיו לרדת על מגש פיצה שלם לבדי.
    היא - ואייי גם ליי ! הרבה זמן לא עשיתי את זה !

הופ , קישרת שיחה לסקס

כמו השניים שמעליי , גם לי קצת קשה להסביר. ברגע שאתה שומר על סטייט מיני , כל הערה אפילו ההערה הכי לא קשורה בעולם תוכל לקשר לסקס ולמיניות. בגלל זה גם ,הדוגמא שהבאתי נראית ממש טיפשית. (ולא - אל תרוץ לנסות אותה עכשיו)

אני לא מאמין ברוטינות. בגלל זה אני משתדל להמעיט בדוגמאות
    כשאתה מדבר עם בחורה חופשי ושומר על איזשהו קו של מיניות בשיחה , גם ההערות הכי טיפשיות בעולם יובילו אותך לשיחה מינית.
    זה מה שניסיתי להעביר בדוגמא.

מקווה שהבנת את הראש פחות או יותר.
    תהיה מיני. מותר לך. ברגע שתחשוב מיני ,הבחורה תקלוט את זה ובקלות תוכל להכניס סקס לשיחה.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 08-08-2011 בשעה 05:33.
    הייתי פה.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

כמו שהזכירו כאן למעלה, יש מספר דרכים להכניס "מצב מיני" לשיחה.
    יש את הקטע שאתה נכנס עם "כבר הרבה זמן לא היה לי זיון טוב, נראלי שאת הולכת לשבור ת'רצף".
    ופה אתה בדר"כ תקבל את הכאפה או העזיבה, אלא אם כן אתה עושה את בהומור, והרבה הומור, ובאווירה ממש אבל ממש טובה ואז אפשר לזרום.

ויש את הדרכים שהזכירו כאן ואני לא מתכוון לחזור עליהן.

אבל -
    מה אתה עושה עם הבחורה ביישנית לגמרי, צנועה, לא מזכירה סקס או משהו שקשור לזה ואתה מפחד שהיא לא תזרום איתך בכל העניין?

כלום!

אתה מתנהג כרגיל - כל אישה נורמלית תזרום איתך במידה ותעשה את זה נכון.
    כל אישה, כל ילדה וכל בחורה יודעת מה זה סקס.
    היא חיה בסביבה שעושה סקס, בטלויזיה היא רואה סקס, היא נושמת סקס.
    החברות שלה מדברות איתה על סקס, אז למה שאתה לא?

אתה לא תבוא ביציאה של "מצצת פעם למישהו", אלא אתה תתפוס מצב רציני, שאתה והיא באווירה קרובה ויש שקט ותשאל "פעם היה לך חבר??"

מפה תתקדם, "כמה זמן" , "מאיפה" ואז תכניס את השאלה "מה הכי רחוק שהגעת איתו?"

היא אולי תתבייש, תסגר אבל אז תהפוך את נושא השיחה למשהו שהוא בסדר לכל דבר.
    "מה הגעת איתו למשהו באמת רציני?"

ואז אחרי שהיא תפתח, אל תיתן לה לחשוב שזה היה לשווא.
    תספר לה משהו על עצמך "לי הייתה חברה שנה וחצי, באמת חמודה ואני אהבתי אותה כל כך אבל נפרדנו כי היא עזבה לחו"ל, לחיות שם.."
    "היא הייתה ביישנית אז בחצי שנה הראשונה היינו רק נשיקות, ואז עברנו כבר לנגיעות ואז הדברים הרציניים".

וככה אתה תראה איך היא פשוט נשאבת לתוך השיחה, כי סקס מסקרן אותה, וסקס מסקרן כל אחד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה רבה לכל המגיבים,עזרתם מאוד

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

הדוגמא הכי פשוטה, הרבה פעמים יצא לי להשתמש בזה בטעות(באלתור כיאלו) אבל זה הפך לסוג של רוטינה..
    כל פעם שהבחורה או שאתה אומרים משהו על שומן, וזה קורא מלאא, היא שואלת אם היא שמנה אתם רואים שמנה ברחוב אתה אומר לה שהשמנת היא אומרת שהיא הולכת לאכול ואתה קורא לה שמנה, להזרים את השיחה למשהו שקשור בשומן זה קל XD
    ואז אתה אומר "את יודעת שהחזה שלך עשוי משומן?" ואז אתה יכול להמשיך בכל מיני "אז שומן זה לא כזה דבר רע" באחת הפעמים יצא לי מזה שיחה שלמה רק על שדיים..

בדוגמאות פשוט יותר קל להבין אני חושב..
    בכל מקרה כמו שאמרו פה אם אתה תשים לב אתה באמת יכול מכל מילה קטנה לפתח את השיחה לכיוון של סקס
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 08-08-2011 בשעה 14:08.

ראשית נתחיל מזה שאהבתי נורא את מה שרוצח הקאקאשי אמר
    בוודאי אשתמש בזה בהזדמנות

לא יודע מה יש לכם נגד רוטינות, אבל בעייני הן חביבות ואפילו יעילות לעיתים [כמו במקרה הזה]

שנית רציתי להגיד
    לפותח האשכול
    שאתה תמיד צריך לקחת בפרופורציות מה שנאמר לך פה
    כמו לקשר כל דבר לסקס
    אני לא מדבר על כ-ל ד-ב-ר
    כי זה יכול פשוט להוציא מישהו מדעתו, זה דיי מציק
    תדמיין את עצמך מדבר עם מישהו והוא כל שנייה מקשר משהו לסקס. מה תחשוב עליו?
    בטח משהו בסגנון "איזה ילד כאפות מושפל. בוודאות הוא בתול, וכל הקישורים האלה לסקס הן בוודאי כדי לפצות על זה שהוא לא משיג כלום"
    ..זה מה שאני הייתי חושב.

אתה רק צריך 'מדי פעם' לדעת להחזיר את השיחה לרמיזות מיניות..

טוב אני יכול לפתח את השיחה הזאת עוד הרבה, אבל עייפתי מלכתוב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

עוד משהו שדניאל הזכיר לי בהודעה האחרונה, אף פעם אל תנסה לקשר לסקס בכוח, שלא יראה כיאילו אתה ממש מנסה לדחוף את הנושא הזה לשיחה אלא תהפוך את זה לחלק מהדיבור שלך, לחלק מהשפה שלך שפשוט זה יהיה מובנה שאתה מדבר בצורה מינית
    ועוד דוגמאות שקרו לי לפניי כמה ימים..
    נשארתי לבד במכון ונשאר בערך שעה לסגירה, רק אני, המזכירה והמאמן, המזכירה סוג של ידידה שלי אז היא אמרה לי שממש כואבת לה הבטן והיא מתה ללכת הבייתה אז אם אני יכול לוותר על האימון ולעשות אותו יום אחרי זה בבוקר, לא ממש רציתי בכל מקרה בסוף ויתרתי וכשהלכתי אמרתי לה(זה היה אימון של חזה) "בגללך יהיה לי חזה כמו שלך" היא לא שמעה ואמרה "מה?" אמרתי "לא משנה" ואז היא אמרה "נוו מה אמרת?" אז אמרתי "בגללך יהיה לי חזה קטן"
    זה סוג של נג, אחר כך היא התחילה איתי שיחה בפייסבוק על זה ואמרה גם "מה אתה חושב שיש לי חזה קטן????" וכמובן שאם אתה אומר בדרך הנכונה וזה לא מעליב אותה אתה יכול להמשיך מזה רחוק
    או שעוד דוגמא, בדיוק ההפך, יותר נחמדה, אני מדבר עם בחורה על מכון ואז באה הערה "איזה יופיי היה לי היום אימון אכזריי עוד מעט אני אצליח לגדל חזה כמו שלך "
    לפניי מבחן בהיסטוריה, דיברנו על כמה חומר על שליפים וכו', "אם החזה שלך היה מספיק גדול היית יכולה לכתוב עליו שליפים"
    ושלא תחשוב שאפשר רק על חזה, "היה לי היום אימון רגליים, כל התחת שלי תפוס, נתפס לך פעם התחת?"
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 08-08-2011 בשעה 15:58.

לפותח האשכול, כמו שהסבירו מעליי זה מה שאתה צריך לעשות, אני אישית חרמן מחונן אז באמת שכמעט כל דבר שתזרוק לי אני יכול לקשר אבל בשביל הצחוק חח ועם בחורות מן הסתם אני לא כל שניה ידבר על זה, אבל מה שכן לא כזה בעייתי להגיע לזה לדעתי אם אתה חושב בצורה כזאת, אם אתה נמשך אליה אז במיוחד יהיה לך רצון עז יותר להגיע לדיבורים על זה.
    אגב יש לי איזה קטע שאני הרבה זמן רציתי להשתמש בו ויצא לי לא מזמן, אבל זה ברגע שאתם כבר מתנשקים, ואם אתה רוצה להזרים את זה הלאה אתה יכול להתחיל עם "את יודעת מה אני אוהב בך?" פשוט להתחיל מלמעלה עד למטה .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

רציתי גם לשאול,נגיד וכמה הגעתי איתה לשיחה אינטימית מה היה לה לאן היא הגיעה הכי רחוק וגם אני וכל זמן לפעמים אני מרגיש אני מגיע לאיזור של הידיד,איך אני הופך את זה לטובתי ואיך זה יכול לעזור לי להגיע איתה למיטה ?

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    הדוגמא הכי פשוטה, הרבה פעמים יצא לי להשתמש בזה בטעות(באלתור כיאלו) אבל זה הפך לסוג של רוטינה..
    כל פעם שהבחורה או שאתה אומרים משהו על שומן, וזה קורא מלאא, היא שואלת אם היא שמנה אתם רואים שמנה ברחוב אתה אומר לה שהשמנת היא אומרת שהיא הולכת לאכול ואתה קורא לה שמנה, להזרים את השיחה למשהו שקשור בשומן זה קל XD
    ואז אתה אומר "את יודעת שהחזה שלך עשוי משומן?" ואז אתה יכול להמשיך בכל מיני "אז שומן זה לא כזה דבר רע" באחת הפעמים יצא לי מזה שיחה שלמה רק על שדיים..

בדוגמאות פשוט יותר קל להבין אני חושב..
    בכל מקרה כמו שאמרו פה אם אתה תשים לב אתה באמת יכול מכל מילה קטנה לפתח את השיחה לכיוון של סקס
    חחחח אני זוכר שעשיתה את זה לזאת שניסתה לגרום לנו ללמוד אנגלית איזה קטעים זה היה .. בסוף הבאתה לה את הכוכב?

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    חחחח אני זוכר שעשיתה את זה לזאת שניסתה לגרום לנו ללמוד אנגלית איזה קטעים זה היה .. בסוף הבאתה לה את הכוכב?
    לא, היא הייתה סתם טיפשה היא באמת התביישה לדבר על ציצי, זה לא מענין...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect