נכתב במקור על ידי Wolf Man איך אתה לא מתייסח לירידה הנפלאה שלי?! כבר השתמשת במרשם? אתה מהיר.. לא דווקא הבאתי אותו לאמא שלך למקרה שיבדקו אותה בדיקה גופנית במשטרה. העם דורש צדק חברתי! אנו דורשים לנעול אשכולילה לא חוקי זה אשר נפתח בשעה 21:59!!!
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי AdventureR אמרו לי שהחתימה שלי עוברת תגודל המותר... כנראה החזה שלה גדול מידי מה עושים.. !?.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין סקסית!!!!!!!
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי AdventureR אמרו לי שהחתימה שלי עוברת תגודל המותר... כנראה החזה שלה גדול מידי מה עושים.. !?.. מגדילים יותר! נכתב במקור על ידי afx אני לא ספאמר השנה לא ממש מגיע לך..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Wolf Man איך אתה לא מתייסח לירידה הנפלאה שלי?! מהיר..
נכתב במקור על ידי AdventureR G] ערכו לך כי אני הלשנתי. שים לב בפורום משוב! העם דורש צדק חברתי! אנו דורשים לנעול אשכולילה לא חוקי זה אשר נפתח בשעה 21:59!!!
נכתב במקור על ידי prowinner עשיתי לייק אתה צודק. זהו אני אני דורש לא להקשיב ל-INSANE!!!!!! גבער лоа like,bitch. נכתב במקור על ידי InSane לא דווקא הבאתי אותו לאמא שלך למקרה שיבדקו אותה בדיקה גופנית במשטרה. העם דורש צדק חברתי! אנו דורשים לנעול אשכולילה לא חוקי זה אשר נפתח בשעה 21:59!!! האנשים היחידים שעושים רעש כמוך הם: ילדות בנות 16 וFAGS אתה מתאים לקטגורייה הראשונה
היי לילה טוב!
נכתב במקור על ידי prowinner כמה אתה שומע ילדה בת 16? אה לא, זה אין סייאן
נכתב במקור על ידי Wolf Man האנשים היחידים שעושים רעש כמוך הם: ילדות בנות 16 וFAGS אתה מתאים לקטגורייה הראשונה ואתה מתאים לקוקסינלים העם דורש צדק חברתי! אנו דורשים לנעול אשכולילה לא חוקי זה אשר נפתח בשעה 21:59!!!
נכתב במקור על ידי Amichai היי לילה טוב! לילה טוב ילד שלא נתן הקדשה למורה הסוטה שלו..
נכתב במקור על ידי AdventureR חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח אללללה מרטיני!!!!!
נכתב במקור על ידי InSane ואתה מתאים לקוקסינלים העם דורש צדק חברתי! אנו דורשים לנעול אשכולילה לא חוקי זה אשר נפתח בשעה 21:59!!! בשביל זה אני צריך להיות כזה, ואני לא. שמעי אחותי, לכי לשירותי הבנות.
העם דורש צדק חברתי! אנו דורשים לנעול אשכולילה לא חוקי זה אשר נפתח בשעה 21:59!!!
נכתב במקור על ידי Wolf Man לילה טוב ילד שלא נתן הקדשה למורה הסוטה שלו.. התלבטתי, אבל נזכרתי איך התנהגת בהתחלה חכה ל2000
חוקי הפורום