נכתב במקור על ידי InSane העם דורש צדק חברתי! אנו דורשים לנעול אשכולילה לא חוקי זה אשר נפתח בשעה 21:59!!ג!ג טוב הבנו.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי AwesomeAsFuck טוב יאללה עפתי , אני חתיך וווו...בי. ביייי
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Mr. Horror משעמם לכם האא? ךINSANE הזה משעמם.. הוא הלשין עליי שיש לי בחורה כוסית בחתימה אם חזה נפלא אבל יעל ביקשה ממני רק להקטין תמונה אז שיוכל ז*ן
קרדיט לFRENZY
העם דורש צדק חברתי! אנו דורשים לנעול אשכולילה לא חוקי זה אשר נפתח בשעה 21:59!גגגג!!
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי Amichai מזה גרר לעזאזל?? חחח גרר נכתב במקור על ידי Mr. Horror טוב הבנו. היא לא מפסיקה
נכתב במקור על ידי InSane העם דורש צדק חברתי! אנו דורשים לנעול אשכולילה לא חוקי זה אשר נפתח בשעה 21:59!!ג!ג העם דורש שתסתום קצת את הפה.
אני דורש לא להקשיב ל-INSANE!!!!!! лоа like,bitch.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי AdventureR ךINSANE הזה משעמם.. הוא הלשין עליי שיש לי בחורה כוסית בחתימה אם חזה נפלא אבל יעל ביקשה ממני רק להקטין תמונה אז שיוכל ז*ן בשביל שהוא לא יתלונן הוא צריך לראות בחור עם שמוליק ענקי..
נכתב במקור על ידי Wolf Man גרר היא לא מפסיקה אתה לא הולך לענות לי הא?
העם דורש צדק חברדתי! אנו דורשים לנעול אשכולילה לא חוקי זה אשר נפתח בשעה 21:59!!!
נכתב במקור על ידי prowinner http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=774093 יש לנו פה שוטר. שיהיה לו בכיף לסמוי הזה.. פתור פקח הוא יצליח באטרף תאמין לי.. הוא ילשין על ילדים אם בחורה בחתימה חעחעח וביקשו ממני רק להקטין אותה חעחעח
נכתב במקור על ידי AdventureR שיהיה לו בכיף לסמוי הזה.. פתור פקח הוא יצליח באטרף תאמין לי.. הוא ילשין על ילדים אם בחורה בחתימה חעחעח וביקשו ממני רק להקטין אותה חעחעח אז מעניין למה דפקו לך תחרא הזה בחתימה. העם דורש צדק חברתי! אנו דורשים לנעול אשכולילה לא חוקי זה אשר נפתח בשעה 21:59!!!
נכתב במקור על ידי InSane העם דורש צדק חברדתי! אנו דורשים לנעול אשכולילה לא חוקי זה אשר נפתח בשעה 21:59!!! אחותי את חופרת ברמותץ
נכתב במקור על ידי InSane העם דורש צדק חברדתי! אנו דורשים לנעול אשכולילה לא חוקי זה אשר נפתח בשעה 21:59!!! העם דורש שתסתום את הפה!
נכתב במקור על ידי AdventureR שיהיה לו בכיף לסמוי הזה.. פתור פקח הוא יצליח באטרף תאמין לי.. הוא ילשין על ילדים אם בחורה בחתימה חעחעח וביקשו ממני רק להקטין אותה חעחעח מניייאק רציני+חופר. נכתב במקור על ידי Wolf Man בשביל שהוא לא יתלונן הוא צריך לראות בחור עם שמוליק ענקי.. חחחחחחחחחחחחחחח אני דורש לא להקשיב ל-INSANE!!!!!! лоа like,bitch.
חוקי הפורום