נכתב במקור על ידי almog9697 שלום שלום מה קורה?
נכתב במקור על ידי onlyiatraf שלום מה קורה? אמממ ערנית ואיתך?
נכתב במקור על ידי prowinner WOOOW..חחח לקחת את זה יותר מידי רחוק,כולה רציתי לדעת איזה בית ספר אתה דקל במקרה? לא... אופק, אבל דקל קרוב לבית של אבא שלי!! חחח
נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW יאללה טל מה אתה אומר תהיה ה veilside או Ori הבא? חחחחחחחחחחחחחחח אני לא מחפש להיות אחד מהם אני אהיה עצמי
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי almog9697 אמממ ערנית ואיתך? שלום שלום מקרה לא היית בזמן האחרון? עברתי את ה1000 את מוזמנת להגיב
נכתב במקור על ידי Amichai לא... אופק, אבל דקל קרוב לבית של אבא שלי!! חחח אופק...אופק...הבית ספר הענק הזה נכון? קרוב לרבין לא ?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי almog9697 אמממ ערנית ואיתך? גם ער אז מה קורה? השם שלך זה אלמוג?
נכתב במקור על ידי onlyiatraf לפרסם סרטונים כאלה כל עוד הוא לא מפשיט אותה ועושה אותה בדוגי אז הכל בסדר..
נכתב במקור על ידי prowinner אופק...אופק...הבית ספר הענק הזה נכון? קרוב לרבין לא ? כן אני ברבין
נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW כל עוד הוא לא מפשיט אותה ועושה אותה בדוגי אז הכל בסדר.. לול אני עם משקפי שמש יש לי כאבי ראש חח
מי רוצה שנתחיל בהפצצת שירים איכותיים ? XD
נכתב במקור על ידי onlyiatraf גם ער אז מה קורה? השם שלך זה אלמוג? איך עלית על זה ?!
נכתב במקור על ידי Amichai כן אני ברבין אני יושב שם מדי פעם. עמוס בדסקו,מכיר? שמוק כזה.
נכתב במקור על ידי .Tal חחחחחחחחחחחחחחח אני לא מחפש להיות אחד מהם אני אהיה עצמי אני מקווה שיצוצו פה כמה חבר'ה טובים אולי אני אשאר בפורום עוד זמן..
נכתב במקור על ידי almog9697 אמממ ערנית ואיתך? פיייי כמה זמן לא שמעתי ממך
Erik Lamela 8
חוקי הפורום