נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה לא ידעת שזה "אני"?? חחח
נכתב במקור על ידי almog9697 כה בטח מאיפה את ?
נכתב במקור על ידי onlyiatraf אותי זה מעניין מאיפה את אלמוג זה היה בצחוק.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW חחח תהנה גבר.. אני נראה לי אלך לקטגוריה ההיא באטרף שנמצאת ליד "ענייני הקהילה".. חחחחחחחחחחחחחחחח שפשוף נעים נכתב במקור על ידי prowinner יואו!!!!!!!!!!!!!!! יגבבר!!!! איך הסתדרתי בזכותך!!!!!!!! שמח בשבילך
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי Amichai מה לא ידעת שזה "אני"?? חחח אני מופתע מרמת הטיפשות שלו. עריכה::אז איזה כיתה אתה ?
נערך לאחרונה על ידי Display; 09-08-2011 בשעה 01:33.
נכתב במקור על ידי almog9697 כה בטח צחקתי
מהרצליה פיתוח! סתם חח מתל אביב.. אני עכשיו באוהל ברוטשילד
נכתב במקור על ידי Amichai צחקתי וואלה? לא שמתי לב ! חחחח
מותר לעשות כאן דאבלים?
נכתב במקור על ידי onlyiatraf תגיד, איך זה שישלך רק 372 הודעות ואתה מ2009?? לי יש כבר 1000 ואני נרשמתי לפני חודשיים, וזה לא רק בגלל ספאמים אין סיכוי שלא עברת את ה500 בשנה
נכתב במקור על ידי Amichai תגיד, איך זה שישלך רק 372 הודעות ואתה מ2009?? לי יש כבר 1000 ואני נרשמתי לפני חודשיים, וזה לא רק בגלל ספאמים אין סיכוי שלא עברת את ה500 בשנה חחחחח עד יוני 2011 הייתי נכנס רק לשיפשופים
נכתב במקור על ידי almog9697 וואלה? לא שמתי לב ! חחחח אז תתחילי לשים לב קונדסית שכמותך!
חחחח איפה שרוליק?
נכתב במקור על ידי onlyiatraf חחחחח עד יוני 2011 הייתי נכנס רק לשיפשופים חבל חבל... תתחיל להספים פה חביבי! XD
נכתב במקור על ידי onlyiatraf מהרצליה פיתוח! סתם חח מתל אביב.. אני עכשיו באוהל ברוטשילד יאוווו כיפך בא לי גם!
חוקי הפורום