קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] שיחה בין תינוקות - ענק !
    על ידי xshai_X בפורום סרטונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-04-2011, 11:10
  2. [צריך דעה]התלבטות בין שני כרטיסי מסך 9600PRO ו FX 6200
    על ידי FreezeR בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-05-2006, 13:35
  3. התלבטות בין שני כרטיסי מסך 9600PRO ו FX 6200
    על ידי FreezeR בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-05-2006, 19:32
  4. NBA הלילה - בין שני לשלישי
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-02-2006, 23:13
  5. [בעיה] ברשת בין שני מחשבים
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 01:03
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38

שיחה בין שני תינוקות

ברירת מחדל שיחה בין שני תינוקות

שיחה בין שני תינוקות, מתוך הבטן של אישה בהריון, אחד שמאמין בחיים מחוץ לרחם, ושני - לא

לא מאמין: אתה מאמין בחיים אחרי לידה?
    מאמין: כן, בטוח. הרי ברור לכולם שהחיים אחרי לידה קיימים. אנחנו פה בשביל להתפתח ולהיות מספיק חזקים ומוכנים למה שמחכה לנו אחרי לידה.
    לא מאמין: שטויות! אין שום חיים אחרי לידה! איך אתה בכלל יכול לתאר לעצמך את החיים שכאלו? איך בדיוק הם יכולים להראות?
    מאמין: אני לא יודע וסגור על כל הפרטים, אבל אני מאמין, ששם יהיה יותר אור ושאנחנו, יכול להיות, נוכל ללכת בעצמינו ולאכול עם הפה.
    לא מאמין: איזה שטות! אתה יודעה שללכת בעצמינו ולאכול עם הפה זה פשוט בלי אפשרי! זה הרי מגוחך ומצחיק! יש לנו חבל התבור שממנו אנו ניזונים. זה בלתי אפשרי שיש לנו חיים אחרי הלידה ככל החיים שלנו מבוססים על דבר אחד - חבל התבור ובלעדיו אנחנו כלום. חוץ מזה,החיים גם ככה כבר קצרים.
    מאמין: אני בטוח שזה אפשרי, פשוט הכול יהיה קצת אחרת. אפשר לדמיין את זה.
    לא מאמין: אבל עוד אף אחד לא חזר משם! חיים נגמרים אחרי לידה! ובכלל, חיים כולו סבל אחד גדול בחושך.
    מאמין: לא, לא! אתה טועה... אני לא בדיוק יודעה מה זה חיים אחרי לידה, אבל בכל זאת, אנחנו נוכל לראות את אימא... והיא בוודאי כבר תדאג לנו ולא תשאיר אותנו לבד.
    לא מאמין: אימא? אתה גם מאמין באימא? אם כן, הרשה לי לשאול אותך, איפה בדיוק היא נמצאת ואיפה אתה ראתה אותה ?
    מאמין: היא בכל מקום מסביבנו,ואנחנו בתוכה. בעזרתה אנחנו זזים וחיים ובלעדיה אנחנו בכלל לא יכולים להתקיים.
    לא מאמין: אני לא מאמין... לעולם לא ראיתי שום אימא וזה ההוכחה הכי טובה לעובדה שהיא פשוט לא קיימת.
    מאמין: אני ממש לא יכול להסכים איתך. שנינו יודעים, כשדממה משתרעת בעולמנו, אפשר לשמוע אותה שרה, להרגיש איך שהיא מלטפת את העולם שלנו מבחוץ. אני משוכנע, ללא צל של ספק, שחיים האמיתיים מתחילים רק אחרי לידה.

לינק למקור: http://cafe.themarker.com/media/t/89...0_original.jpg

כמובן שאין להסיק דבר לעניין המסורת וכד'. המסקנה מכאן היא שלא תמיד מה שלא הוכחת בהכרח לא נכון, או במילים אחרות למה אתם, האטאיסטים, "אולי" טועים.
    בברכה,

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Mr.Young
    שם פרטי
    עמיחי
    לייקים
    163
    נקודות
    71
    משפט מחץ
    אתם יכולים לשנוא אותי, אתם יכולים לאהוב אותי, זה לא משנה. בשני המקרים אתם תחשבו עליי (;

נחמד

משתמש מתקדם האוואטר של ענבר_
    לייקים
    134
    נקודות
    160

יפה, אהבתי

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

או במילים אחרות למה אתם, האטאיסטים, "אולי" טועים.
    אולי...ואולי לא
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

מבחינת הלוגיקה האתאיסטית, אזי העובר ה"כופר" צודק, אלא שהוא טועה; אך בכל זאת גם כאשר אנו רואים כי תיתכן טעות אין זו סיבה להניח את קיומו של מה שאינך רואה בעיניך הגם כי אתה יודע שאולי הוא קיים.

על כל פנים אהבתי את הרעיון ובעיקר את המקור...

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה
    מבחינת הלוגיקה האתאיסטית, אזי העובר ה"כופר" צודק, אלא שהוא טועה; אך בכל זאת גם כאשר אנו רואים כי תיתכן טעות אין זו סיבה להניח את קיומו של מה שאינך רואה בעיניך הגם כי אתה יודע שאולי הוא קיים.

על כל פנים אהבתי את הרעיון ובעיקר את המקור...
    נכון, לכן הדגשתי את המסקנה. הרעיון במקור הזה הוא לתת לגיטימציה לבחון את האפשרות השניה לעומק, למרות שלכאורה לא קיימת הוכחה בדומה לתינוק המאמין.
    בברכה,

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

מאוד יפה, תמיד שאלתי את עצמי, איך המדע רוצה להוכיח את קיומו של ה' ? הרי שזו ישות שגדולה ועולה על כל דבר שאנחנו כבני אדם מכירים או לא מכירים.

הייתי רוצה לראות איך אתיאסטים יענו לקטע שהבאת.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    מאוד יפה, תמיד שאלתי את עצמי, איך המדע רוצה להוכיח את קיומו של ה' ? הרי שזו ישות שגדולה ועולה על כל דבר שאנחנו כבני אדם מכירים או לא מכירים.

הייתי רוצה לראות איך אתיאסטים יענו לקטע שהבאת.

המדע לא צריך להוכיח את קיומו של אלוהים, הדת צריכה להוכיח את קיומו.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 10-08-2011 בשעה 14:35.

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    הדת מביאה בפניך, את ספר התנ"ך, את הבטחת ה' לעם ישראל שהיא תמיד תשאר על האדמה, והנה לך שאנחנו האומה היחידה ששרדה כל דבר אפשרי שיכול לקרות : מלחמות, הגליה, שואה ועוד, ועוד דברים, יותר מזה לא נראה לי שאפשר להביא משהו אחר.

אתם האתיאסטים מאמינים במשהו רק אחרי שראיתם אותו במו עיניכים, ועד שלא תראו את ה' עומד מולכם לא תאמינו לעולם.

אתה מציב תנאי לבורא העולם שבעיניך לא קיים, אתה צריך להבין שאלוהים הוא ישות שגדולה וגדולה על כל דבר ודבר שקיים ביקום הזה, ואתה לא במעמד של להציב תנאים למישהו יותר חזק ממך, אתה מבקש הוכחה שהוא קיים בשביל לעשות את דבריו, וכאן הטעות שלך.
    נערך לאחרונה על ידי ShmuelAvera; 10-08-2011 בשעה 15:15.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"

.The Notorious B.I.G

הדת מביאה בפניך, את ספר התנ"ך, את הבטחת ה' לעם ישראל שהיא תמיד תשאר על האדמה, והנה לך שאנחנו האומה היחידה ששרדה כל דבר אפשרי שיכול לקרות : מלחמות, הגליה, שואה ועוד, ועוד דברים, יותר מזה לא נראה לי שאפשר להביא משהו אחר.

אתם האתיאסטים מאמינים במשהו רק אחרי שראיתם אותו במו עיניכים, ועד שלא תראו את ה' עומד מולכם לא תאמינו לעולם.

אתה מציב תנאי לבורא העולם שבעיניך לא קיים, אתה צריך להבין שאלוהים הוא ישות שגדולה וגדולה על כל דבר ודבר שקיים ביקום הזה, ואתה לא במעמד של להציב תנאים למישהו יותר חזק ממך, אתה מבקש הוכחה שהוא קיים בשביל לעשות את דבריו, וכאן הטעות שלך.
    עדיין לא הבנתי איפה ההוכחה לאלוהים.

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ

אתה לא יכול להוכיח דבר שהוא גדול עלייך במימדים שאי אפשר לתאר בכלל.

אני לא יכול להוריד אותו לכאן, ולהעמיד אותו מולך שתאמין, בפניך אלוהים הוא השערה, כל אחד בוחר אם להאמין או לא, אם נראה לך שזה שטויות, ואתה שלם אם ההחלטה שלך שיהיה לך רק טוב.
    אם אתה חושב שמי שמאמין הוא בן אדם טיפש, שוב אני מאחל לך רק טוב, יש בידיך את חופש הבחירה.

ספר התנ"ך היא הוכחה מספקת בשבילי !
    נערך לאחרונה על ידי ShmuelAvera; 10-08-2011 בשעה 15:29.

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.The Notorious B.I.G

אף אחד לא צריך להוכיח דבר. קיום ה' כבר הוכח לאבותיך. אתה בחרת לסרב להאמין ולסמוך על דברי אבותיך. זו בחירה שלך ועניין אחר לגמרי.
    בברכה,

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    אף אחד לא צריך להוכיח דבר. קיום ה' כבר הוכח לאבותיך. אתה בחרת לסרב להאמין ולסמוך על דברי אבותיך. זו בחירה שלך ועניין אחר לגמרי.

בגלל שכתוב בתנך זה נכון?
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 10-08-2011 בשעה 18:30.

אתאיסטים לא חושבים ככה אנחנו אף פעם לא אמרנו שאנחנו יכולים להוכיח שאלוהים לא קיים. זה פשוט מאוד לא סביר שהוא קיים ולכן אין לנו סיבה להאמין בו.
    נערך לאחרונה על ידי danziv; 10-08-2011 בשעה 18:49.

משתמש מכור האוואטר של False
    שם פרטי
    False :)
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    כיום זמינה, המחר זה לטובה, אבל של מי? אם לא אני, נישברתי שוב למטאפורות של ליבי...

אנחנו האומה היחידה ששרדה הרבה דברים, נכון...אבל האם אי פעם שמתה לב לזה שאנחנו מיעוט לעומת כולם?
    תלמד, בחיים אם אי אפשר להכחיד דת שלמה...תמיד יהיו לפחות 100 בעולם שהם גרים בארצות אחרות...

דווקא, לא...האלה שאומרים לך שהם לא מאמינים באלוהים ביגלל שהם לא ראו אותו...הם דיי טיפשים...
    אבל, אם הם לפחות הבינו שהם לא צריכים להיתקיים בשביל אל אלא בשביל עצמם - זה משהו אחר לגמרי!

ואחרון, למען האמת אתה יוצא דיי טיפש...אתה ממשיך לדבר לאתאיסט כמה אלוהים גדול...עוד לא הבנת שהוא לא מאמין באלוהים? ><
    זה כמו ללמד כלב דרך חיים של דג!
    בחיים אתה לא תצליח...

**אני לא אתאיסט אני אגנוסטיקן..**
    נערך לאחרונה על ידי False; 10-08-2011 בשעה 19:45.
    =-=-=-=
    הטקסט הזה יותר ענק מקטע תאטרון דרמתי
    =-=-=-=
    YouTube-MrFalseProd

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,644 | הודעות: 8,198,237 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect