נכתב במקור על ידי PiEcE_oF_ME זו בר רפאלי, לא? ללאא זאת סתם כוסית שמצאתי בגוגל
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ יאלה בוא אני מתקשר אליה היא לא תשמע היא עם אוזניות נכתב במקור על ידי PiEcE_oF_ME זו בר רפאלי, לא? לא ><" u faild .
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ ללאא זאת סתם כוסית שמצאתי בגוגל נכתב במקור על ידי moshesee היא לא תשמע היא עם אוזניות לא ><" u faild . היא דומה לה. >.< לפחות בזווית הזאת..
HaxBall NickName: GaL : D
נכתב במקור על ידי PiEcE_oF_ME היא דומה לה. >.< לפחות בזווית הזאת.. היא שחומה יותר
נכתב במקור על ידי moshesee היא לא תשמע היא עם אוזניות לא ><" u faild . למה שתהיה עם אוזניות.... מתקלחים עם אוזניות חביבי!
נכתב במקור על ידי prowinner רגע,אני מסיים אם אמא של גיל ובא. תביא גם אותה!!! יאלה פפפפאאארררטטטטיייי!!!
העיקר הבריאות חברים XD
נכתב במקור על ידי YellowGirl העיקר הבריאות חברים XD מי צריך בריאות בימנו
נכתב במקור על ידי YellowGirl העיקר הבריאות חברים XD ברוך השם בריאים ושלמים
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ תביא גם אותה!!! יאלה פפפפאאארררטטטטיייי!!! עזוב,היא צועקת יותר מידי חזק.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
לילה טוב כולם, תשמרו על שפה נעימה ועל סדר.
נכתב במקור על ידי YellowGirl לילה טוב כולם, תשמרו על שפה נעימה ועל סדר. לילה טוב
נכתב במקור על ידי moshesee גררר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי YellowGirl לילה טוב כולם, תשמרו על שפה נעימה ועל סדר. כוס אמק ארס לילה טוב אלללה באלגן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח סתם סתם לילה טוב
נכתב במקור על ידי Wolf Man גררר
חוקי הפורום