נכתב במקור על ידי Wolf Man תעזרו לי להגיע ל3900!!! גם אני צריך כמה שיותר מהר.
נכתב במקור על ידי Wolf Man לא מתלהב יא גיי חחחחחחחחחחחח לא משחק פוקר!! למה אתה לא משחק פוקר?
נכתב במקור על ידי VanGogh גם אני צריך כמה שיותר מהר. גרר..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי VanGogh יא גיי חחחחחחחחחחחח לא משחק פוקר!! למה אתה לא משחק פוקר? כי אני מכור לבלאק גק
בכל מקרה אני זזה לישון חח לילה טוב כולם
נכתב במקור על ידי Wolf Man תודה, תודה! אני מתקרב ל4K אני ל19,000 נכתב במקור על ידי VanGogh פורש , זה כתוב בחתימה שלי חחח רוב הפעמים זה אני חחחחחחחח מה אתה מתלהב? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי YellowGirl בכל מקרה אני זזה לישון חח לילה טוב כולם לילה טעב
נכתב במקור על ידי YellowGirl בכל מקרה אני זזה לישון חח לילה טוב כולם כן כן שיהיה לילה
נכתב במקור על ידי Wolf Man כי אני מכור לבלאק גק זה לא משעמם אותך ? חחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני ל19,000 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מלך תעזור לי!
נכתב במקור על ידי VanGogh זה לא משעמם אותך ? חחחחחחחחחחח לא ממש
נכתב במקור על ידי Mr. Horror אני ל19,000 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אחרי המון המון מחשבה הגעתי למסכנה שהפורום הזה לאט לאט הולך ליפול בצורה מאוד מסריחה וחבל עליו. וזה בגלל הייחס של אנשים שהם חושבים שהם יושבים במחשב אז הם גברים חחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Wolf Man לא ממש מה מעניין בזה?!
נכתב במקור על ידי VanGogh מה מעניין בזה?! זה מעניין
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
חוקי הפורום