אלי עשיתי טריפל והנה הקוואטר!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Wolf Man כע, והגבתי הרבה בסקרים יא גיי אני לא הייתי פה כבר 3 ימים אם לא יותר חחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחח אני הורס לך את כל הדאבלים אחי, עשיתי טריפל.. והנה דאבל
נכתב במקור על ידי Wolf Man אלי עשיתי טריפל והנה הקוואטר! אין קוואטר חחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh יא גיי אני לא הייתי פה כבר 3 ימים אם לא יותר חחחחחחחחח בעיה שלך
רוב הפעמים זה אני חחחחחחחח מה אתה מתלהב?[/QUOTE] נכתב במקור על ידי Wolf Man מלך תעזור לי! אין לי כח אני הולך לישון נכתב במקור על ידי VanGogh אחרי המון המון מחשבה הגעתי למסכנה שהפורום הזה לאט לאט הולך ליפול בצורה מאוד מסריחה וחבל עליו. וזה בגלל הייחס של אנשים שהם חושבים שהם יושבים במחשב אז הם גברים חחחחחחחחח חחחחח דוגרי אתה צודק זו הסיבה שפרשתי מפה
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Wolf Man בעיה שלך אני בסבבה עם זה
נכתב במקור על ידי VanGogh אין קוואטר חחחחחחחחח מאנייק!
נכתב במקור על ידי Mr. Horror רוב הפעמים זה אני חחחחחחחח מה אתה מתלהב? אין לי כח אני הולך לישון חחחחח דוגרי אתה צודק זו הסיבה שפרשתי מפה[/QUOTE] בעי..
נכתב במקור על ידי Mr. Horror רוב הפעמים זה אני חחחחחחחח מה אתה מתלהב? אין לי כח אני הולך לישון חחחחח דוגרי אתה צודק זו הסיבה שפרשתי מפה[/QUOTE] תאמין לי אתה אפילו לא מבין עד כמה חחחחח לילה טוב אח ייקר שלי
נכתב במקור על ידי VanGogh אני בסבבה עם זה עשיתי דאבל
נכתב במקור על ידי Wolf Man אין לי כח אני הולך לישון חחחחח דוגרי אתה צודק זו הסיבה שפרשתי מפה בעי..[/QUOTE] שקט אמיר
נכתב במקור על ידי Wolf Man עשיתי דאבל אני עשיתי דאבל חחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי VanGogh אין לי כח אני הולך לישון חחחחח דוגרי אתה צודק זו הסיבה שפרשתי מפה תאמין לי אתה אפילו לא מבין עד כמה חחחחח לילה טוב אח ייקר שלי לוזר..
נכתב במקור על ידי VanGogh אני עשיתי דאבל חחחחחחחחחחחחחח אני עשיתי כמה קוואטרים
חוקי הפורום