נכתב במקור על ידי Wolf Man גרררר חחחחחחח אני יעשה 4 אלף מחר כניראה אולי אפילו היום
נכתב במקור על ידי VanGogh חסר לי עוד 20 ל 3900 אני עוזר לך
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Wolf Man עמלק.. פלישתי! ב 5אלף פרישה זהו
נכתב במקור על ידי Wolf Man אני עוזר לך אני רוצה נקודות ל תת ניק יפה עד ה 5אלף
נכתב במקור על ידי Wolf Man אין לי כח אני הולך לישון חחחחח דוגרי אתה צודק זו הסיבה שפרשתי מפה בעי..[/QUOTE] ביי אחי. נכתב במקור על ידי VanGogh אין לי כח אני הולך לישון חחחחח דוגרי אתה צודק זו הסיבה שפרשתי מפה תאמין לי אתה אפילו לא מבין עד כמה חחחחח לילה טוב אח ייקר שלי[/QUOTE] ביי י'אח בדם .. איזה כיף בלאט קבעו לי תאריך גיוס קבעו לי ל 23.7.12 והעלו לי את הפרופיל (שאני לא יודע כמה אני אתקשר מחר לשאול)
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחח אני יעשה 4 אלף מחר כניראה אולי אפילו היום עזרה
אולי טריפל בוא ניראה
יש כאן הרבה תגובות
נכתב במקור על ידי Mr. Horror בעי.. ביי אחי. תאמין לי אתה אפילו לא מבין עד כמה חחחחח לילה טוב אח ייקר שלי[/QUOTE] ביי י'אח בדם .. איזה כיף בלאט קבעו לי תאריך גיוס קבעו לי ל 23.7.12 והעלו לי את הפרופיל (שאני לא יודע כמה אני אתקשר מחר לשאול)[/QUOTE] חחחחחחחחחחחחח לילה טוב נשמה שלי , אני אולי לא יעשה.
יאללללללה הודעה אחרונה ולמיטה
נכתב במקור על ידי Wolf Man יש כאן הרבה תגובות 4 אלף יש הקדשות יא גיי?
נכתב במקור על ידי Mr. Horror יאללללללה הודעה אחרונה ולמיטה זה מה שכולם אומרים
נכתב במקור על ידי VanGogh ביי אחי. תאמין לי אתה אפילו לא מבין עד כמה חחחחח לילה טוב אח ייקר שלי ביי י'אח בדם .. איזה כיף בלאט קבעו לי תאריך גיוס קבעו לי ל 23.7.12 והעלו לי את הפרופיל (שאני לא יודע כמה אני אתקשר מחר לשאול)[/QUOTE] חחחחחחחחחחחחח לילה טוב נשמה שלי , אני אולי לא יעשה.[/QUOTE] צבא ?
נכתב במקור על ידי VanGogh 4 אלף יש הקדשות יא גיי? כע.. זזתי לראות טלוויזיה
טריפל
חוקי הפורום