נכתב במקור על ידי Mr. Horror ביי י'אח בדם .. איזה כיף בלאט קבעו לי תאריך גיוס קבעו לי ל 23.7.12 והעלו לי את הפרופיל (שאני לא יודע כמה אני אתקשר מחר לשאול) חחחחחחחחחחחחח לילה טוב נשמה שלי , אני אולי לא יעשה.[/QUOTE] צבא ?[/QUOTE] לילה טוב גבר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Mr. Horror ביי י'אח בדם .. איזה כיף בלאט קבעו לי תאריך גיוס קבעו לי ל 23.7.12 והעלו לי את הפרופיל (שאני לא יודע כמה אני אתקשר מחר לשאול) חחחחחחחחחחחחח לילה טוב נשמה שלי , אני אולי לא יעשה.[/QUOTE] צבא ?[/QUOTE] כן.. יש איזה בעיה קטנה..
נהרס טריפל.. יאללה עוד 2
אה עוד 10 עלק עוד שתיים חחח עכשיו עוד 9
קוואטר? עוד 8
איך קוראים ל 5 תגובות?
מה 6 תגובות? יא גייז תגיבו חחחחחחחחחחחחחחחחח לא כייף ככה.
אם זה יהיה 7 אז אני הולך לישון חחחחחחח
אני רואה טלוויזיה
נכתב במקור על ידי Wolf Man אני רואה טלוויזיה אז תודיע כוס עמק אני מדבר עם עצמי חחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Wolf Man חחחחחחחחחחחחח לילה טוב נשמה שלי , אני אולי לא יעשה. צבא ?[/QUOTE] לילה טוב גבר[/QUOTE] לילה נכתב במקור על ידי VanGogh חחחחחחחחחחחחח לילה טוב נשמה שלי , אני אולי לא יעשה. צבא ?[/QUOTE] כן.. יש איזה בעיה קטנה..[/QUOTE] אויי :-\ באסה.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Mr. Horror צבא ? לילה טוב גבר[/QUOTE] לילה צבא ?[/QUOTE] כן.. יש איזה בעיה קטנה..[/QUOTE] אויי :-\ באסה.[/QUOTE] לא בהכרח שזה באסה.
נכתב במקור על ידי VanGogh אז תודיע כוס עמק אני מדבר עם עצמי חחחחחחחחחחחח אמרתי, לא שמת לב נכתב במקור על ידי Mr. Horror צבא ? אויי :-\ באסה.[/QUOTE] גרר לילה טוב
עוד 3 יוצר 3900
נכתב במקור על ידי Wolf Man אמרתי, לא שמת לב אויי :-\ באסה. גרר לילה טוב[/QUOTE] קיצר חתכת?
חוקי הפורום