נכתב במקור על ידי -Heaven- אני בן 16, עברתי קורס נוער שומר אז יש לי רישיון לנשק, ככה שמבטווחים יש לי הנחות ענקיות כי אני לא צריך מדריך... המטווח הזה במגדל עוז, ישוב קטן בגוש... אני לא מאמין אחי... יש מצב אתה מקנא? פייייה גם אני רוצה,איך אני נכנס לזה? ומתתי לעזאזל אפשר נשק מגיל 16?
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- פייייה גם אני רוצה,איך אני נכנס לזה? ומתתי לעזאזל אפשר נשק מגיל 16? אתה לא נכנס לזה תגור בשטחים, תבין הכל... נש"ר זה רק של הישוב שלי... מה לעשות! ויש לי רישיון לאקדח, אבל זה בונוס במטווח כי אני לא צריך מדריך ירי
נערך לאחרונה על ידי -Flame-; 10-08-2011 בשעה 17:50.
חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף חינוך לעושר, יציל את הדור החדש חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש "חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)
נכתב במקור על ידי -Heaven- אתה לא נכנס לזה תגור בשטחים, תבין הכל... נש"ר זה רק של הישוב שלי... מה לעשות! ויש לי רישיון לאקדח, אבל זה בונוס במטווח כי אני לא צריך מדריך ירי הבנתי אותך,לא צריך להדגיש לי אני מבין טוב מאוד.
יפה אחי
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
אני יעשה שנה הבאה, אחלה תמונות גבר
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
חוקי הפורום