קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 06-08-2007, 21:36
  2. [שאלה] הקשר בין קב"א למודיעין
    על ידי abx100 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-06-2007, 14:42
  3. [משחק] הקשר בין X ל Y
    על ידי Answ3R בפורום כדורסל
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 11-11-2006, 19:21
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-07-2006, 14:01
  5. [דיון] הקשר בין עם ישראל לארץ ישראל.
    על ידי michal בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-01-2006, 21:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

הקשר בין אוננות לפיקאפ

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    20

ברירת מחדל הקשר בין אוננות לפיקאפ

מה לדעתכם? אוננות מורידה מוטיבציה ופוגעת בתוצאות ובהתקדמות בתחום הפיקאפ?

אני אישית החלטתי לנסות להגמל למשך שבוע מאוננות, כרגע עברתי את מחסום ה48 שעות.
    קצת קשה בשעות האחרונות אבל אני נחוש..

2. קישורים ממומנים

לפי דעתי כן..חוץ מזה, פיקאפ לא פיקאפ ברגע שאתה כל הזמן בקשר עם בחורות/חושב על בחורות שדיברת איתם היום או ראית היום אתה לא חושב אפילו לכיוון של לאונן אלא רק איך להשיג אותם לראות אותם וכו' זאת אומרת להגיע לדבר האמיתי ולא לאוננות..ככה אני חושב

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

נתחיל מזה שאוננות זה דבר שרב הגברים עושים גם אם הם מזיינים באופן קבוע, גם הגוריים הנחמדים עם הלק השחור בציפורניים,
    אני מאמין שגם הם מביאים ביד פה ושם.
    באופן כללי במהלך אורגזמה הגוף מאבד הרבה אנרגיה, שזה כולל בין היתר מינראלים וחלבונים, הדבר הזה מביא לעייפות
    וחוסר חשק מיני וגם חוסר חשק לעשות משהו בכללי.

לגבי איך זה משפיע על פיקאפ? אני מאמין שיש מידת השפעה, אצל כל בן אדם זה שונה אבל אין ספק שיש השפעה כלשהי.
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 10-08-2011 בשעה 22:03.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

כן זה קשור מאוד אני לא יכנס לזה עכשיו אבל זה קשור אם אתה רק מתחיל בתחום אז בכלל יהיה לך קשה
    בקצרה כשאתה מאונן אז הגוף שלך פלט זרע והוא חושב שהוא מתרבה
    אבל כשאתה לא מאונן ולא גומר אז הגוף שלך מתחיל לייצר טסטסטורון שזה בעצם מה שהופך אותך לגבר חוץ מזה שיש לך זין
    והגוף שלך יתחיל לחפש אחר בת זוג כדי שתוכל להתרבות (לשחק הנחש בא ) מקווה שהבנתה פשוט אני הרוג אין לי כח לחשוב הרבה עכשיו

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

קראו על חוק ההמרה המינית.

דעו לכם שהפיקאפ ממש מפשל עם החוק הזה.
    סקס, זהו השימוש הפרימיטיבי והזול ביותר בכל הקשור לאנרגיה הזאת.
    כשאתה לא יודע מה לעשות עם האנרגיה המינית שלך, אתה פשוט תפרוק אותה בסקס או אוננות.
    רוב הגברים, מגלים את חוק ההמרה המינית רק מגיל 40 והלאה, כאשר הדחף המיני שלהם מופחת והם מפעילים מעט היגיון ומבינים מה ניתן להשיג באמצעות הדחף הזה, הרבה מעבר לסקס.

נפוליון היל גילה שהמחנה המשותף לכל 500 האנשים העשירים שהוא בדק זהו הדחף המיני.
    מאחורי כל היל הון בארצות הברית עמדה אישה! אישה שדרבנה את אותו הגבר להצליח כלכך ולהפוך לפצצת הון נוטפת מזומנים ובכלל לאדם מצליח בכל תחומי החיים.

שימוש יותר אינטליגנטי יעזור לכם להצליח בחיים, לעשות כסף, לחיות במרץ וכו'.
    אבל לנגד עיניכם עומד רק דבר אחד - סקס.. ביזבוז טוטלי ולא יוצלח של האנרגיה המינית שלכם.

לכל מי שיש חברה, תפסו טיפ:
    בקש מחברה שלך לתת לך סקס רק לאחר שהצלחת להשיג מטרה כלשהי מחיי היום-יום.
    100 במבחן, ארגון מסיבת הפתעה לחבר, עברת טסט או תאוריה, סיימת עבודה או פרוייקט חשוב, עשית מספיק כסף לצימר שלכם.

ברגע שהסקס יהפוך למשהו שצריך להרוויח אותו ע"י הצלחה בתחומי החיים השונים שלכם, ככה אתם באמת תהפכו למוצלחים יותר ותהפכו את איכות חייכם לטובה יותר. בלי קשר, גם תעשו שימוש בריא יותר בסקס.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 10-08-2011 בשעה 22:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    קראו על חוק ההמרה המינית.

דעו לכם שהפיקאפ ממש מפשל עם החוק הזה.
    סקס, זהו השימוש הפרימיטיבי והזול ביותר בכל הקשור לאנרגיה הזאת.

שימוש יותר אינטליגנטי יעזור לכם להצליח בחיים, לעשות כסף, לחיות במרץ וכו'.
    אבל לנגד עיניכם עומד רק דבר אחד - סקס.. ביזבוז טוטלי ולא יוצלח של האנרגיה המינית שלכם.

לכל מי שיש חברה, תפסו טיפ:
    בקש מחברה שלך לתת לך סקס רק לאחר שהצלחת להשיג מטרה כלשהי מחיי היום-יום.
    100 במבחן, ארגון מסיבת הפתעה לחבר, עברת טסט או תאוריה, סיימת עבודה או פרוייקט חשוב, עשית מספיק כסף לצימר שלכם.

ברגע שהסקס יהפוך למשהו שצריך להרוויח אותו ע"י הצלחה בתחומי החיים השונים שלכם, ככה אתם באמת תהפכו למוצלחים יותר ותהפכו את איכות חייכם לטובה יותר. בלי קשר, גם תעשו שימוש בריא יותר בסקס.
    אבל אז במקרה כזה פתאום הסקס הופך לביג דיל דבר שאנחנו לא רוצים שיקרה,
    כי זה סה"כ סקס, והבחורה רוצה שנעשה את זה איתה בדיוק כמו שאנחנו רוצים,
    אז למה שצד אחד התאמצץ להשגת המטרה?
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 10-08-2011 בשעה 22:12.

זה משנה אולי לאנשים בני 30.

בוודאי גילך לא עולה על 18, ואתה עוד יכול לגמור איזה 5 פעמים ביום

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    אבל אז במקרה כזה פתאום הסקס הופך לביג דיל דבר שאנחנו לא רוצים שיקרה,
    כי זה סה"כ סקס, והבחורה רוצה שנעשה את זה איתה בדיוק כמו שאנחנו רוצים,
    אז למה שצד אחד התאמצץ להשגת המטרה?
    ישנם אנשים המאמינים שחייו של אדם מסתכמים בסקס (מיסטרי למשל, המאמין בתורת הרבייה).
    ככה שלומר ש"זה סך-הכל סקס" לא הכי חכם.

אבל אתה צודק איפשהו, למה להתאמץ כלכך? למה לא להיות עצלן, לגמור כאוות נפשך, להיות מאושר לכמה רגעים, שוב לחזור להיות מתוסכל, שוב להשיג סקס ושוב להיות מאושר למספר רגעים בודדים? הרי ככה כולם חיים, למה שאתה תתאמץ לחיות אחרת?

כנראה שזהו ההבדל בין המצליחנים הבודדים לשאר האוכלוסייה הרגילה, הם מוכנים להקריב, להשקיעה ובדרך גם לוותר על כמה רגעים של עונג בשביל שבטווח הכולל הם ירוויחו.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 10-08-2011 בשעה 22:21.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ישנם אנשים המאמינים שחייו של אדם מסתכמים בסקס (מיסטרי למשל, המאמין בתורת הרבייה).
    ככה שלומר ש"זה סך-הכל סקס" לא הכי חכם.

אבל אתה צודק איפשהו, למה להתאמץ כלכך? למה לא להיות עצלן, לגמור כאוות נפשך, להיות מאושר לכמה רגעים, שוב לחזור להיות מתוסכל, שוב להשיג סקס ושוב להיות מאושר למספר רגעים בודדים? הרי ככה כולם חיים, למה שאתה תתאמץ לחיות אחרת?

כנראה שזהו ההבדל בין המצליחנים הבודדים לשאר האוכלוסייה הרגילה, הם מוכנים להקריב, להשקיעה ובדרך גם לוותר על כמה רגעים של עונג בשביל שבטווח הכולל הם ירוויחו.
    הקטע המפריע פה שרק צד אחד צריך להתאמץ, מה עם הצד השני? שהיא הבחורה בעצם,
    היא נהנת בדיוק כמונו, אולי היא גם צריכה להתאמץ בשביל סקס?
    אתה מבין, יחסי מין זה משהו הדדי, בפסקה השניה שכתבת הצגת עולם מעוות, מכיוון שהגברים כן מתאמצים בשביל סקס (אלא אם כן הם הולכים לזונה- וגם פה הם מפרנסים אותה בסופו של יום), זה לא נכון שכל אחד מתעצל ואיכשהו גם מזיין על הדרך.
    האם אתה חושב שלא מספיק שהגבר משקיע ביחסים שלו עם הבחורה ומטפח את החברות ביניהם,
    הוא צריך לעבוד עוד כדי לעשות איתה סקס, ששוב זה משהו ששני הצדדים רוצים, שתורם מאוד לזוגיות
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 10-08-2011 בשעה 22:30.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הקטע המפריע פה שרק צד אחד צריך להתאמץ, מה עם הצד השני? שהיא הבחורה בעצם,
    היא נהנת בדיוק כמונו, אולי היא גם צריכה להתאמץ בשביל סקס?
    אתה מבין, יחסי מין זה משהו הדדי, בפסקה השניה שכתבת הצגת עולם מעוות, מכיוון שהגברים כן מתאמצים בשביל סקס, זה לא נכון שכל אחד מתעצל ואיכשהו גם מזיין על הדרך, עיוותת את המציאות פה

נעשה סדר.
    גבר מתאמץ רבות בשביל להשיג סקס אם הוא לא משלם לזונה (שגם כאן הוא מתאמץ בשביל הכסף שהוא משלם לה).
    לא שמתם לב שכשלגבר אין חברה הוא משקיע בעצמו, הולך לחדר כושר, משקיע בלימודים או בעבודה, מטפח את עצמו.. אבל כשיש לו חברה? פתאום הוא נראה זרוק, מפסיק להתאמן, משמין ונהיה עצלן, נחשו למה..

מנגד, אתה צודק בזה שיש גם צד שני, בחורה היא לא חפץ. גם לבחורה ישנה היכולת להשתמש באנרגיה המינית שלה והיא עושה את זה יפה מאוד בצורה לא-מודעת.

למה לא ציינתי שגם הבחורה יכולה? כי אני לא בחורה, אני לא אכתוב דברים שאין לי שום סיכוי לחוות אותם בעצמי ולהבין בהם.
    ברמה כללית ולפי הידוע לי, בחורה יכולה להשתמש במין שלה בשביל להשיג כוח (לא קרה לך שהבחורה חשפה מעט את החזה ועשתה לך פרצוף של פודל והסכמת לעזור לה? כשממש לא היה מגיע לה?) ובכל הקשור לאנרגיה כאנרגיה, גם הבחורה יכולה לדרוש ממך בדיוק את אותו הדבר, גם היא יכולה לבקש ממך לענג אותה רק לאחר שהיא סיימה בהצלחה דבר חשוב.

אבל שוב, זה כבר נמצא מחוץ למעגל שלי כמו שאומרים ואני לא בקיא בזה, אז לא אדוש בזה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 10-08-2011 בשעה 22:32.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

סליחה על הדאבל, קרה בטעות.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 10-08-2011 בשעה 22:30.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

נעשה סדר.
    גבר מתאמץ רבות בשביל להשיג סקס אם הוא לא משלם לזונה (שגם כאן הוא מתאמץ בשביל הכסף שהוא משלם לה).
    לא שמתם לב שכשלגבר אין חברה הוא משקיע בעצמו, הולך לחדר כושר, משקיע בלימודים או בעבודה, מטפח את עצמו.. אבל כשיש לו חברה? פתאום הוא נראה זרוק, מפסיק להתאמן, משמין ונהיה עצלן, נחשו למה..

מנגד, אתה צודק בזה שיש גם צד שני, בחורה היא לא חפץ. גם לבחורה ישנה היכולת להשתמש באנרגיה המינית שלה והיא עושה את זה יפה מאוד בצורה לא-מודעת.

למה לא ציינתי שגם הבחורה יכולה? כי אני לא בחורה, אני לא אכתוב דברים שאין לי שום סיכוי לחוות אותם בעצמי ולהבין בהם.
    ברמה כללית ולפי הידוע לי, בחורה יכולה להשתמש במין שלה בשביל להשיג כוח (לא קרה לך שהבחורה חשפה מעט את החזה ועשתה לך פרצוף של פודל והסכמת לעזור לה? כשממש לא היה מגיע לה?) ובכל הקשור לאנרגיה כאנרגיה, גם הבחורה יכולה לדרוש ממך בדיוק את אותו הדבר, גם היא יכולה לבקש ממך לענג אותה רק לאחר שהיא סיימה בהצלחה דבר חשוב.

אבל שוב, זה כבר נמצא מחוץ למעגל שלי כמו שאומרים ואני לא בקיא בזה, אז לא אדוש בזה.
    אז אם הסכמנו על זה שגבר מתאמץ, היכן הבעיה?
    האם הוא צריך לעשות מעל ומעבר בשביל סקס? מצטער זה לא נשמע סביר, לשים את הסקס כתלות בחיי היום יום אני טוען שזה לא בריא לנפש.
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 10-08-2011 בשעה 22:36.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

האם הוא צריך לעשות מעל ומעבר בשביל סקס?
    ממש לא.
    הנקודה היא שתהיה לו בקרה היכן להשקיע.

למשל, גבר ששורף המון כסף על אלכוהול במטרה לשכר את עצמו ואת הבחורה, מרוויח את הסקס שלו לאותו הלילה ובכך הוא מסכם את השימוש באנרגיה המינית שלו, זה גם לא בריא וגם דיי טיפשי.

אומן פיתוי, שבכל פעם שהוא מתמלא באנרגיה מינית יוצא לשטח, צד בחורה, משיג את הסקס שלו ואז שוב הוא התרוקן, אולי זה מעט יותר בריא מאלכוהול אבל גם זה לא דבר חכם במיוחד.

לעומתם, בחור שיש לו חברה קבועה, שהם קבעו לעצמם הסכם נחמד שהם יבצעו סקס לאחר סיום של משימות קטנות ופשוטות כמו:
    ללמוד למבחן חשוב, להוריד שתי קילו, ללמוד לתאוריה ולעבור אותה או אנערף...

זהו שימוש בהרבה יותר מועיל וחכם באנרגיה המינית. גם סביר להניח שאותו הזוג יסיים בפחות זמן את המשימות שלו מכיוון שהדחף המינית שלהם והרצון שלהם לעשות סקס ידחוף אותם בהרבה יותר מהר לעבר סיום המשימות מאשר הם היו מסיימים אותן ללא השימוש בדחף המיני.

כמובן שלא צריך להגזים, אם לא עשית סקס חודש אין טעם להכריח את עצמך לסבול בכוח אם אתה רוצה את זה, עשה את הסקס החודשי שלך. אגב, כל אחד גם מה שמתאים לו, יש אחד שישמח להשתמש באנרגיה המינית שלו בחיים בכלל ויש אחד שירצה להשקיע בסקס בלבד עד לרמות גבוהות כמו הקאמה-סוטרה.. יש כאלה שגם מגיעים להארה בזמן הסקס. כל אחד ומה שמתאים לו.

רוצה דוגמה פשוטה למה שאני מתכוון אליו?
    תסתכל על עצמך. האם היית לומד פיקאפ, התפתחות אישית, NLP, על הדרך היית לומד מלא תובנות מדהימות שהיו משפרות את חייך בכלליות ואת הביטחון העצמי שלך, ללא הדחף המיני?

אם לא היה לך דחף מיני סביר להניח שבכלל לא היית משקיע שנייה בשביל לקרוא את תורת הפיקאפ וללמוד את כל הדברים המדהימים שאתה יודע. אז שים לב מה קרה פה בעצם, הדחף המיני שלך סיפק לך מידע מועיל לחיים בכלל (ולא לסקס בלבד).

לזה בדיוק אני מתכוון, תעשה שימוש בדחף המיני שלך למען חיים איכותיים יותר ולא רק בשביל להתרוקן בסקס הקרוב שלך בסוף השבוע.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 10-08-2011 בשעה 22:50.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

נתחיל מזה שאוננות זה דבר שרב הגברים עושים גם אם הם מזיינים באופן קבוע, גם הגוריים הנחמדים עם הלק השחור בציפורניים,
    אני מאמין שגם הם מביאים ביד פה ושם.
    באופן כללי במהלך אורגזמה הגוף מאבד הרבה אנרגיה, שזה כולל בין היתר מינראלים וחלבונים, הדבר הזה מביא לעייפות
    וחוסר חשק מיני וגם חוסר חשק לעשות משהו בכללי.

לגבי איך זה משפיע על פיקאפ? אני מאמין שיש מידת השפעה, אצל כל בן אדם זה שונה אבל אין ספק שיש השפעה כלשהי.
    אתה אידיוט.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    אתה אידיוט.
    למדת בסוף לרקוד במסיבה? אני גם צריך, כמה עולה שיעור לשעה?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect