נכתב במקור על ידי Sexy_DJ זה בגלל שאני עבריין! תודה אחי בכיף אני כבר שמתי לב שאתה עבריין כבר מבקש הקדשה! XD נכתב במקור על ידי onlyiatraf חברים ! יש לי משהו חשוב ביותר להגיד לכם! תיזהרו לא להידרס מטנדר ברוורס! קרה לך משו?
נכתב במקור על ידי onlyiatraf חברים ! יש לי משהו חשוב ביותר להגיד לכם! תיזהרו לא להידרס מטנדר ברוורס! תודה על האזהרה אחי! חשבתי על לעשות את זה, אבל עם אתה אומר
נכתב במקור על ידי onlyiatraf חברים ! יש לי משהו חשוב ביותר להגיד לכם! תיזהרו לא להידרס מטנדר ברוורס! מי הנהגת?
בכיף אחים!
נכתב במקור על ידי AdventureR אתה גונב לי תחתימה פושטק
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Amichai בכיף אני כבר שמתי לב שאתה עבריין כבר מבקש הקדשה! XD קרה לך משו? עבריין כמו השמנמן החתימה שלך! ככה מפוצץ כדורים?! לא יפה
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ תודה על האזהרה אחי! חשבתי על לעשות את זה, אבל עם אתה אומר כנראה שקרה לו משו ובגלל זה הוא מזהיר... תמיד טוב להזהר נכתב במקור על ידי afx מי הנהגת? חחחחחחחח הרגת XD
נכתב במקור על ידי prowinner עכשיו בכללל על תדבר איתי
קרדיט לFRENZY
מי שמבין אנגלית שיכנס לכאן http://www.youtube.com/watch?v=SWQTS...embedded#at=70
נכתב במקור על ידי Amichai כנראה שקרה לו משו ובגלל זה הוא מזהיר... תמיד טוב להזהר חחחחחחחח הרגת XD חחחחח הגיוני הוא נדרס מטנדר שנסע ברוורס אגב : 9הודעות,BITCHZ.
נכתב במקור על ידי AdventureR עכשיו בכללל על תדבר איתי אשתי לעתיד,אוהב אותך
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ חחחחח הגיוני הוא נדרס מטנדר שנסע ברוורס אגב : 9הודעות,BITCHZ. פעם אחרונה שאתה מעתיק ממני.
נכתב במקור על ידי prowinner אשתי לעתיד,אוהב אותך אני הייתי רציני .. שיהיה לך לילה טוב... אני זזתי לישון
נכתב במקור על ידי AdventureR אני הייתי רציני .. שיהיה לך לילה טוב... אני זזתי לישון
חוקי הפורום