בבקשה למחוק את התגובה.
בבקשה למחוק את התגובה.
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 11-08-2011 בשעה 20:17.
|
|
אוקיי דניאל חחח תודה על הרעיון אבל אם אתה רוצה נוכל לדבר פה בפרטי זה גם יעזור, סמוך עליי![]()
חחחחחחחח הרגתי אותי ושלחתי לך פרטי =]
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 11-08-2011 בשעה 20:39.
אנדרואיד, שמע, די טעית לגביי, אני לא הייתי קרוב ללסגור עם הבחורה כלום, חוץ מאת הכפתורים שלי בג'ינס (משום שלא הייתי צריך לפתוח אותם לצערי חוץ מלהשתין פה ושם),
מסתבר היום, שחבר שלי שידע שנדלקתי עליה וניסה להרחיק את ידידה שלו שאל אותה אם יש סיכוי שיהיה משהו ביני לבין חברה שלה, והיא אמרה לו שלא כי לא ממש תפסתי לה את העין או במילים אחרות היה לה נחמד לדבר איתי אבל היא לא נמשכת אליי, אבל לג'סטין ביבר מספר 2 (מצטער הוא פשוט דומה לו הוא נראה בן 14 למרות שהוא אוטוטו 18) היא כן נמשכה
ואני שם כסף שהוא עשה אותה, הייתי מרגיש יותר טוב אם לא הייתי מכיר את הבנאדם ואם לא הייתי נדלק עד כדי כך חזק על אותה אחת (וזה נדיר שכזה דבר קורה לי) ומילא אם היא הייתה אומרת לי לא אבל לא הייתה זורמת עם אף אחד אחר, אבל איכשהו כל הגורמים היו נגדי, וזה מבאס ת'תחת אין מה לעשות.
וקשה לי קצת לא להוריד מעצמי כש"ההישגים" היחידים שהשגתי היו קלים בצורה מצחיקה, כי הבחורות היו כבר בקטע שלי... להשיג מישהי שהיא ממש איזה כוסית זה בחיים לא יצא לי, ומה זה להשיג, להשיג ממנה משהו! נגיד טלפון סבבה יצא, אבל לא מחשיב את זה בכלל כהישג, ריקוד? יצא, אבל יותר מזה לא.. לא יצא לי לא להתנשק ומן הסתם גם לא יותר עם מישהי שממש חשקתי בה, ואני בנאדם שתמיד יודע להביא לעצמו ביקורת כדי להשתפר ולפעמים אני גם קצת שלילי ואין מה לעשות אי אפשר להתעלם מהמציאות, סגרתי מה שהיה קל לי לסגור.
עוד מלא בחורות שאני יתפוס, אמן... השאלה רק מתי ואת מי... זה כל מה שמעניין ועדיף שזה יהיה בקרוב כי זה גם החופש הגדול האחרון שלי ואני רוצה לנצל אותו כמו שצריך, ואת מי.. זה כבר יותר תלוי בי ואני ינסה שאלו יהיו רק כאלו שאני באמת באמת מעוניין בהן, יש איזה מישהי שדי נדלקתי עליה בפייס לא היססתי לרשום לה את זה וגם היא רשמה משהו דומה לגביי, בקושי דיברנו שם אולי 10 דקות והיא בעצמה אמרה לי לבוא לבקר כששמעה שיש לי אוטו וגם יש לי את המספר שלה ויש לה את שלי, ניסיתי לפני כמה ימים לקבוע פגישה אבל היא לא יכלה, אני מקווה שזה באמת יקרה ושזו לא עוד אשליה מחורבנת, כשמדובר בדברים כאלה אני איש הכמעט, כמעט נישקתי את הכוסית ההיא, כמעט נפגשתי עם ההיא, הכל כמעט... ונמאס לי מהכמעט ומהנאחס פשוט נמאס.
BPOSITIVE, אתה כנראה לא ממש יודע את זה עליי אבל אני כבר מזמן לא קורא מאמרים כבר מזמן לא משנן רוטינות, אני משתדל להיות פשוט אני ואני פועל בשיטה שלי וזה הכל... את ההפסקה מהפיקאפ לקחתי מזמן, אני לא בנוי עכשיו לשחק משחקים ואין לי כוח לזיוני שכל, אני מעדיף לדעת כמה שיותר מהר מבחורה אם זה כן או שזה לא... אז אם רוב הזמן אתה שומע "לא" מכאלה שאתה רוצה אז זה כבר לא כזה כיף.. כי עם כל כמה שזה קשה כבר מזמן אני שם זין על הדרך.. לא אכפת לי מהדרך אכפת לי מהתוצאות, ובכל דבר בחיים זה ככה וזה אכזרי אבל אין מה לעשות.