קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-07-2010, 03:47
  2. [עזרה] בקשר לPS2 שלי,לא מצאתי מקום אחר מתאים
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 01:06
  3. [עזרה] בקשר לPS2 שלי,לא מצאתי מקום אחר מתאים
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 15:43
  4. אחים שלי משו בקשר לפלאפון שלי דחוף!!!
    על ידי RX7 בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 17:19
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 00:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

בקשר לאף שלי נמאס לי כבר !!הצילו!!!!:(((

ברירת מחדל בקשר לאף שלי נמאס לי כבר !!הצילו!!!!:(((

אוףףף די כברררררררררר אני שונאת את האף שלי ממש אבל הוא גורם לי מיליון ואחד בעיות בחיים
    הוא ממש גדול ויש לו עצםםם משהייתי קטנה תמיד אמרו לי אף גוזנו בבצפר וכשעליתי לי"א כבר לא צחקו עלי
    אבל אף פעם לא היה לי ביטחון עצמי והייתי שקטה והכל בגלל כל הילדות המפגרת שלי מהאף הזהה אין לי ביטחון עצמי בכלל בגללו
    אף פעם בחור לא התחיל איתי ולא התנשקתי אפילוו החלטתי שבאמצע י"א אני עוזבתת ועזבתי כי דיי לא יכולתי יותר משההצקות הפסיקו
    זה לא עזר נשארתי בודדה אני כל הזמן בתחושה שאנשים מדברים לי על האף ואפילו אחים שלי משהייתי קטנה אמרו לי אף ענק ...ולכולם
    יצא אף קטן רק לי
    אני ממש בוכה עכשיו יורדות לי דמעותתתתת.....שונאת הכל כבר!!!!
    כל החיים שלי זה האף הדפוק הזה
    ניסיתי לשכנע את ההורים שלי שיממנו לי ניתוח כבר שנים והם אומרים שאין להם כסף אז עזבתי את הלימודים והתחלתי לעבוד
    אף אחד משפחהה כלוםםם לא עוזר לי....בקיצור בקצב של העבודות שלי אין לי אפילו 1000 שקל וניראה לי שיקח לי שנתיים
    ובאמת אני בוכה רק מלחשוב על לחכות הכל עוד שנה אפילו ..מישהו אולי יודע אם יש עבודה שהמשכורת שלה זה 4000 שקל בערך
    לגיל 17 זה יקח לי בערך חצי שנה אבל איזה עבודה?????
    אוףף בבקשהה תעזרוו לי

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אוףףף די כברררררררררר אני שונאת את האף שלי ממש אבל הוא גורם לי מיליון ואחד בעיות בחיים
    הוא ממש גדול ויש לו עצםםם משהייתי קטנה תמיד אמרו לי אף גוזנו בבצפר וכשעליתי לי"א כבר לא צחקו עלי
    אבל אף פעם לא היה לי ביטחון עצמי והייתי שקטה והכל בגלל כל הילדות המפגרת שלי מהאף הזהה אין לי ביטחון עצמי בכלל בגללו
    אף פעם בחור לא התחיל איתי ולא התנשקתי אפילוו החלטתי שבאמצע י"א אני עוזבתת ועזבתי כי דיי לא יכולתי יותר משההצקות הפסיקו
    זה לא עזר נשארתי בודדה אני כל הזמן בתחושה שאנשים מדברים לי על האף ואפילו אחים שלי משהייתי קטנה אמרו לי אף ענק ...ולכולם
    יצא אף קטן רק לי
    ניסיתי לשכנע את ההורים שלי שיממנו לי ניתוח כבר שנים והם אומרים שאין להם כסף אז עזבתי את הלימודים והתחלתי לעבוד
    אף אחד משפחהה כלוםםם לא עוזר לי....בקיצור בקצב של העבודות שלי אין לי אפילו 1000 שקל וניראה לי שיקח לי שנתיים
    ובאמת אני בוכה רק מלחשוב על לחכות הכל עוד שנה אפילו ..מישהו אולי יודע אם יש עבודה שהמשכורת שלה זה 4000 שקל בערך
    אוףף בבקשהה תעזרוו לי
    4000 שקל יכולת להשיג בקיץ אחד... אם את באמת רוצה ניתוח אף תעבדי קשה ותשיגי את זה.
    מה שכן תחשבי על החיים שלך... את רוצה כל החיים לעבוד כמו שאת הולכת לעבוד בשביל הניתוח הזה?
    20 שקל לשעה?
    את לא צריכה לפרוש מבית הספר ולדפוק לעצמך את כל מהלך החיים שהולך לבוא בגלל חוסר ביטחון
    עצמי שנובע מהסביבה הלא תומכת שאת נמצאת בה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אשד
    לייקים
    99
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    משפט מחץ:תוריד את הלחץ

משורת מינימום בין למי שעבר 16 ועוד לא הגיע ל18 זה בערך 2850 שקל ....... תמצאי עבודה בגילך זה לא בעיה ... ואז תעשי ניתוח פלסטי .....

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

אם את גרה באזור הרצליה אני יכול לסדר לך עבודה באולם אירועים.
    הכל תלוי בכמה תעבדי שם וכמה קשה את תעבדי.
    אני נגיד עובד בסטלה, אני עובד באמת בפאנן ובכיף ואני מוציא לי 2000 שקל בחודש לכיף שלי, אני עובד מתי שבאלי.
    אם את תבואי ותעבדי קשה כמו חלק מהעובדים שם את גם תוציאי 5000 שקל בקלות רבה ועוד שלא נדבר על טיפים שזה עוד איזה 1000-2000.
    בקיצור את יכולה להוציא שם משכורת מעולה.

דבר שני, אני מבין אותך, גם לי לא היית את הילדות הכי קלה, אני בתור ילד בכיתה א - ו' בערך צחקו עליי וגינו אותי בשמות בגלל מעשה שעשיתי פעם אחת, אני מעדיף לא לדבר על זה, בקיצור זה הוריד לי את הביטחון העצמי ברמות שקשה לתאר.
    אבל היום ? היום אני עולה לכיתה י', עם שיא הביטחון, שלצידי יש מישהי שאני אוהב, מישהי שתומכת בי כשקשה וכשהמציאות ניראת הכי הכי איומה.
    לא כולם אוהבים את הגוף שלהם, האף זה לא את, האף זה סך הכל משהו שתקוע לך באמצע הפרצוף, לא כולם קיבלו אף קטנטן וחמוד.
    לכל אחד יש צרות ובעיות אחרות, יש כאלה שיש להם השמנת יתר, יש כאלה אנורקסים, יש כאלה עם אוזניים ענקיות, יש כאלה עם פה מוזר, יש 10001 דברים מוזרים בבני אדם, אין בנאדם בעולם שמושלם.

מה שאני מציע לך לעשות זה אם באלך לחסוך לניתוח פלסטי אין בעיה ואת יודעת מה אני אפילו בעד.
    אם את גרה פה באיזור המרכז את יכולה לדבר איתי בפרטי ואני אתן לך טלפון ופרטים ותדברי שם עם האחראים.
    אני יכול להבטיח לך בכימעט 100% שיקבלו אותך כי דוד שלי זה בעלי המקום ובעיקרון אני בן 15 אסור לי לעבוד שם אבל את יודעת איך זה במשפחה.
    דבר נוסף בחורף אין הרבה אירועים, זתאמרת שגם אם תעבדי קשה בשביל לקבל 5000 יצא לך בסביבות ה2500 לא כולל טיפים.
    עם טיפים תוכלי להגיע בחודש לסכום יפה של 3500 שקל ואפילו יותר וזה בתנאי שלא תבזבזי את הכסף.

לשעבר 'Like

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אשד
    לייקים
    99
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי VOCA צפיה בהודעה
    אם את גרה באזור הרצליה אני יכול לסדר לך עבודה באולם אירועים.
    הכל תלוי בכמה תעבדי שם וכמה קשה את תעבדי.
    אני נגיד עובד בסטלה, אני עובד באמת בפאנן ובכיף ואני מוציא לי 2000 שקל בחודש לכיף שלי, אני עובד מתי שבאלי.
    אם את תבואי ותעבדי קשה כמו חלק מהעובדים שם את גם תוציאי 5000 שקל בקלות רבה ועוד שלא נדבר על טיפים שזה עוד איזה 1000-2000.
    בקיצור את יכולה להוציא שם משכורת מעולה.

דבר שני, אני מבין אותך, גם לי לא היית את הילדות הכי קלה, אני בתור ילד בכיתה א - ו' בערך צחקו עליי וגינו אותי בשמות בגלל מעשה שעשיתי פעם אחת, אני מעדיף לא לדבר על זה, בקיצור זה הוריד לי את הביטחון העצמי ברמות שקשה לתאר.
    אבל היום ? היום אני עולה לכיתה י', עם שיא הביטחון, שלצידי יש מישהי שאני אוהב, מישהי שתומכת בי כשקשה וכשהמציאות ניראת הכי הכי איומה.
    לא כולם אוהבים את הגוף שלהם, האף זה לא את, האף זה סך הכל משהו שתקוע לך באמצע הפרצוף, לא כולם קיבלו אף קטנטן וחמוד.
    לכל אחד יש צרות ובעיות אחרות, יש כאלה שיש להם השמנת יתר, יש כאלה אנורקסים, יש כאלה עם אוזניים ענקיות, יש כאלה עם פה מוזר, יש 10001 דברים מוזרים בבני אדם, אין בנאדם בעולם שמושלם.

מה שאני מציע לך לעשות זה אם באלך לחסוך לניתוח פלסטי אין בעיה ואת יודעת מה אני אפילו בעד.
    אם את גרה פה באיזור המרכז את יכולה לדבר איתי בפרטי ואני אתן לך טלפון ופרטים ותדברי שם עם האחראים.
    אני יכול להבטיח לך בכימעט 100% שיקבלו אותך כי דוד שלי זה בעלי המקום ובעיקרון אני בן 15 אסור לי לעבוד שם אבל את יודעת איך זה במשפחה.
    דבר נוסף בחורף אין הרבה אירועים, זתאמרת שגם אם תעבדי קשה בשביל לקבל 5000 יצא לך בסביבות ה2500 לא כולל טיפים.
    עם טיפים תוכלי להגיע בחודש לסכום יפה של 3500 שקל ואפילו יותר וזה בתנאי שלא תבזבזי את הכסף.

מסכים איתך אבל אנרוקסיה זה לא בעיה זה מחלה (פסיכולוגית בעיקר)

ועל מי לא צוחקים מ א-ו

חח גם עלי צחקו אבל בימינו מי שצוחק עלי מקבל כאפה :-\

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי F16Fighter צפיה בהודעה

ועל מי לא צוחקים מ א-ו

ועוד משהוווו שהיייתי קטנה הייתי ילדה רזה ובגלל האף שלי אמרו לי תאכלי קצת הפנים שלך יתמלאו ולא ישימו לב עלקקק
    שקרניםםםם האף שלי ענק...אז התחלתי לאכול בלי הפסקה ומגיל 11 ממשקל 38 בערך עליתי ל74 (((
    נמאס לי מהחיים כבר אני רק רוצה להרוויח המון כסףף ולעבור את הניתוח הזה כברר אבל אני לא יכולה להחזיק יוםם כבר
    אוףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ועל מי לא צוחקים מ א-ו

ועוד משהוווו שהיייתי קטנה הייתי ילדה רזה ובגלל האף שלי אמרו לי תאכלי קצת הפנים שלך יתמלאו ולא ישימו לב עלקקק
    שקרניםםםם האף שלי ענק...אז התחלתי לאכול בלי הפסקה ומגיל 11 ממשקל 38 בערך עליתי ל74 (((
    נמאס לי מהחיים כבר אני רק רוצה להרוויח המון כסףף ולעבור את הניתוח הזה כברר אבל אני לא יכולה להחזיק יוםם כבר
    אוףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

אף וביטחון עצמי
    אף גדול זה נהדר! אני יכול להסתכל על שלי במשך שעות כל יום (גם אם לא הייתי רוצה).
    בכלל, אני מבין שאנשים שיורדים על האף שלי הם בסך הכל מקנאים. הלוואי והיה להם זין כזה.
    כמו שאת רואה גם אין לי שום בעיה לדחוף פה ת'אף לכל טור בפורום.

אני אתן לסטיב מרטין להמשיך

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אשד
    לייקים
    99
    נקודות
    6
    משפט מחץ

אף גדול זה אופייני ליהודים אמיתיים :-\ (באמת)

חוץ מזה אם יש לך משקל עודף תעשי ספורט ותמצאי עבודה פשוט מאוד .

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

אף גדול זה אופייני ליהודים אמיתיים :-\ (באמת)

חוץ מזה אם יש לך משקל עודף תעשי ספורט ותמצאי עבודה פשוט מאוד .
    בטח פשוט מאוד.
    למצוא עבודה זה פשוט מאוד, לחסוך 4000 שקל זה פשוט מאוד, להוריד משקל זה פשוט מאוד, הכל פשוט מאוד אהה ?
    תאמין לי שלהוריד משקל זה לא פשוט מאוד ולמצוא עבודה זה גם לא פשוט מאוד ולחסוך כסף בשביל ניתוח זה גם לא פשוט מאוד.
    אם למצוא עבודה ולהוריד במשקל היה פשוט מאוד לא היו שמנים בעולם ולא היו עניים בעולם, אני צודק ?

לשעבר 'Like

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ילדה, את הכי יפה בעולם, תכניסי את זה טוב טוב לראש שלך, תקומי כל יום ותגידי את זה מול המראה (ואני לא צוחק !!!) את הכי יפה בעולם !
    האף זה רק נקודה מטומטמת, אם את לא תעשי מזה סיפור, אף אחד אחר לא יעשה לך סיפור.
    אף אחד לא מושלם, ואם את שונאת את האף הזה, אני מקבל, תלכי, ותעשי את הניתוח הזה.
    אבל תקשיבי למה שאני רושם, אל תשנאי את עצמך בגללו, כי שוב, את הכי יפה בעולם !
    גם אם את שמנה, רזה, שחורה, לבנה, זה לא משנה !
    אל תתני לאף אחד אחר להוריד לך את המחשבה הזאת לעולם, לעולם.
    זה שאף אחד לא התחיל איתך ? את מסתכלת על זה מהצד של איך שאת נראית, אבל מה אם אני יגיד לך שלא בטוח שהבעיה דווקא בך ? הכוונה היא שאולי בנים מתים להתחיל איתך אבל מתביישים ? מה זה אולי, ברור !

אל תעזבי את הלימודים, איך יראה העתיד שלך ? תאמיני לי שכשתסתכלי אחורה את תגידי לעצמך שדפקת לעצמך את העתיד בגלל האף המפגר הזה, ובאמת שזה שטות !!
    תתני בראש בלימודים ואל תתני לשום דבר להפריע לך, כי אני יזכיר לך, את הכי יפה בעולם !!

נסיים עם שיר יפה :

משהו חדש מתחיל אצלך עכשיו !!
    נערך לאחרונה על ידי Peace; 29-08-2011 בשעה 23:18.

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    יצא אף קטן רק לי
    אוףף בבקשהה תעזרוו לי
    יש לי שאלה קטנה לשאול אותך.
    אי פעם חשבת על זה שיש מצב שאנשים מוצאים בך מוזרה ופריקית בגלל שאת זו שמצאה את הפגם מלחתחילה?
    איך את רוצה שיקבלו אותך אנשים אחרים אם את לא מקבלת את עצמך?
    ממתי אף, כולה אף! הצליח לעמעם את הכח של האהבה? כשתמצאי מישהוא שיאהב אותך, גם אם יהיה לך 7 עיניים הוא עדיין יאהב אותך, זו היא אהבה אמיתית!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש משקיע
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    13
    נקודות
    2,556
    משפט מחץ
    פעם תותחן תמיד נטחן

בגלל האף? את יודעת כמה אנשים עשו עליו קריירה(קחי למשל את קובי מימון ופינוקיו) את חושבת שלמישהו אכפת אם האף גדול או לא? הכי חשוב זה הבפנים של הבן אדם ניתוח אף בגלל שהוא גדול? נראה לך באמת? על מה? על זה שהאף טיפה גדול? לי יש מוח ענק אני אעשה הקטנת מוח? (סתם סתם אני צוחק אבל בחייאת רבאק תאמיני לי שיש דברים הרבה יותר נוראיים מאשר אף גדול... לי יש אוזניים פיציות אז מה?) בקיצור ותרי על הניתוח אף ותשמחי קצת אף אחד לא מסתכל על האף שלך אז אין לך מה לדאוג

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

ציטוט נכתב במקור על ידי -Flame- צפיה בהודעה
    ממתי אף, כולה אף! הצליח לעמעם את הכח של האהבה? כשתמצאי מישהוא שיאהב אותך, גם אם יהיה לך 7 עיניים הוא עדיין יאהב אותך, זו היא אהבה אמיתית!
    רק חצי מסכים אתך
    נכון זה כולה אף, אבל לפעמים צריך את התיקון הפלסטי הזה בשביל להתחיל את התהליך של קבלה עצמית.
    ראיתי את זה במקרה יותר קיצוני, עם ידידה טרנסית שלי, שרק אחרי ניתוח שהפך אותה לאשה היא הפסיקה להיות ילד מסוגר והתחילה לפרוח בעצמה.

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי -Flame- צפיה בהודעה
    יש לי שאלה קטנה לשאול אותך.
    אי פעם חשבת על זה שיש מצב שאנשים מוצאים בך מוזרה ופריקית בגלל שאת זו שמצאה את הפגם מלחתחילה?
    אחי, לפעמים יש דברים אולי קטנים שמאווווווד מפריעים לבן אדם מסויים... אולי זה כולה אף אבל זה דבר שאנשים מתייחסים אליה ככה וזה מעליב!
    לא מקבלים אותה או משהו בסגנון בגלל האף זה לא אומר שאפשר להיות סתם ככה ולתת לזה לחלוף...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect