אוףףף די כברררררררררר אני שונאת את האף שלי ממש אבל הוא גורם לי מיליון ואחד בעיות בחיים
הוא ממש גדול ויש לו עצםםם משהייתי קטנה תמיד אמרו לי אף גוזנו בבצפר וכשעליתי לי"א כבר לא צחקו עלי
אבל אף פעם לא היה לי ביטחון עצמי והייתי שקטה והכל בגלל כל הילדות המפגרת שלי מהאף הזהה אין לי ביטחון עצמי בכלל בגללו
אף פעם בחור לא התחיל איתי ולא התנשקתי אפילוו החלטתי שבאמצע י"א אני עוזבתת ועזבתי כי דיי לא יכולתי יותר משההצקות הפסיקו
זה לא עזר נשארתי בודדה אני כל הזמן בתחושה שאנשים מדברים לי על האף ואפילו אחים שלי משהייתי קטנה אמרו לי אף ענק ...ולכולם
יצא אף קטן רק לי
אני ממש בוכה עכשיו יורדות לי דמעותתתתת.....שונאת הכל כבר!!!!
כל החיים שלי זה האף הדפוק הזה
ניסיתי לשכנע את ההורים שלי שיממנו לי ניתוח כבר שנים והם אומרים שאין להם כסף אז עזבתי את הלימודים והתחלתי לעבוד
אף אחד משפחהה כלוםםם לא עוזר לי....בקיצור בקצב של העבודות שלי אין לי אפילו 1000 שקל וניראה לי שיקח לי שנתיים
ובאמת אני בוכה רק מלחשוב על לחכות הכל עוד שנה אפילו ..מישהו אולי יודע אם יש עבודה שהמשכורת שלה זה 4000 שקל בערך
לגיל 17 זה יקח לי בערך חצי שנה אבל איזה עבודה?????
אוףף בבקשהה תעזרוו לי

ציטוט ההודעה

(סתם סתם אני צוחק אבל בחייאת רבאק תאמיני לי שיש דברים הרבה יותר נוראיים מאשר אף גדול... לי יש אוזניים פיציות אז מה?) בקיצור ותרי על הניתוח אף ותשמחי קצת אף אחד לא מסתכל על האף שלך אז אין לך מה לדאוג