חודשים שאני מחכה ללהיט הזה!!! איןןן השיר הזה הולך לפרק ת'קיץ!!!!!!!!!!!!!! תהנו אנשים!!!
חודשים שאני מחכה ללהיט הזה!!! איןןן השיר הזה הולך לפרק ת'קיץ!!!!!!!!!!!!!! תהנו אנשים!!!
לשעבר 'Like
|
|
שיר גדול. גם אני חיכיתי לו יותר מידי ציפיות
אבל כנראה הציפיות זה רק הכריות....
קרדיט לFRENZY
לההההה אחי הגזמת... זה הולך להיות להיט !!! לאט לאט הוא יגרוף איזה 500,000 צפיות.. אומנם ה-להיט שלו זה כלבויניקית.. אבל זה הלהיט השני שלו.. יגיע למינימום חצי מכלבויניקית.. עוד מעט הוא גם יוציא אקפלה לשיר ואז תתחיל לשמוע ת'רמיקסים לשיר.. ואני בטוח שהרמיקס הראשון יהיה של שוהם וגבריאל..
לשעבר 'Like
חיכיתי המון חחחחחחח אבל יצא פחות ממה שציפיתי אבל עדיין יפה מאוד![]()
חח לא יודע מה איתך אחי אני חורש ת'שיר הזה.. אני שם פוווול ווליאום על פלייליסט של איזי איזה כמה שירים [כולבויניקית, ג'ננה, כולי בהיי, עולם שפוי, ועוד.] אני רציני שהשכנים שלי צילצלו בשער של הבית שלי, לא עניתי, צעקו מהחלון סגור ת'זבל הזה ורק הגברתי יותר..
הזמינו משטרה והמשטרה לא עשתה כלום כי זה לא היה בין 2 - 4שיייזדיינו !!! חחח קיצר לא יודע אני אהבתי ת'שיר, הייתי חורש ת'הופעה החיה שהוא העלה ליוטיוב עם איזה 20 שניות מהשיר..
לשעבר 'Like
הקטע שלא בכל שיר צריכה להיות משמעות.
קח את הדאנסים והטראנסים שרצים במועדונים חופשי.. יש שם משמעות ? חוץ מצפצופים ובום בום אין שום דבר, אבל זאת גם מוזיקה וגם את זה אני אוהב לשמוע.
שירים עם משמעות ? אני שומע תאמין לי, אני חובב את כל סוגי המוזיקה פרט למזרחית שזה פשוט לא עושה לי טוב לשמוע את זה.
אבל ת'יודע מידי פעם לגוון ? כיף לשמוע גם שירים כאלה של קצב וכיף כזה.. שירים מקפיצים שעושים אותך שמח (:
לשעבר 'Like
וואלה הוא קורא לעצמו ראפר?
חחחח