נכתב במקור על ידי .Tal איך אני מוציא את זה מהראש תראה פורנו
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Wolf Man תראה פורנו זה לא יעביר את זה כבר עשיתי
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי Wolf Man תראה פורנו האישה הלכה לנוח נכתב במקור על ידי .Tal זה לא יעביר את זה כבר עשיתי תראה BLEACH אחלה של סדרה או HIGH SCOOL OF DEAD גם קטלני,אצי וזומבים משהו רצחני XD
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי InSane יאללה דבר עם ליאור, תארגן משהו (לא פרומו!) איתי? נכתב במקור על ידי AdventureR 210 ^^ יפה לך חחחח אני עוד יגיע רחוק אחי
נכתב במקור על ידי AdventureR האישה הלכה לנוח תראה BLEACH אחלה של סדרה או HIGH SCOOL OF DEAD גם קטלני,אצי וזומבים משהו רצחני XD חח אין כוח לסדרות
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ איתי? חחחח אני עוד יגיע רחוק אחי לא אתה.. ליאור חבר שלי DJ
נכתב במקור על ידי InSane יאללה דבר עם ליאור, תארגן משהו (לא פרומו!) נכתב במקור על ידי AdventureR לא אתה.. ליאור חבר שלי DJ חחחחחחח גם לי קוראים ליאור וגם אני עושה דיג'יי
חזרתי פעם שנייה
נכתב במקור על ידי .Tal זה לא יעביר את זה כבר עשיתי אז, אה.. תראה קומדיות..
נכתב במקור על ידי AdventureR האישה הלכה לנוח תראה BLEACH אחלה של סדרה או HIGH SCOOL OF DEAD גם קטלני,אצי וזומבים משהו רצחני XD אתה מאורס ניקו! חשבתי שכל חייך תזין מפורסמות רק, אז אני השושבין כע?
נכתב במקור על ידי Amichai חזרתי פעם שנייה יש!
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ יש! על מה ההתרגשות? D:
נכתב במקור על ידי Wolf Man אתה מאורס ניקו! חשבתי שכל חייך תזין מפורסמות רק, אז אני השושבין כע? חעחעח ברור שכה XD ואני זורק את כל המפורסמות בשביל ענבר שלי
סתם משעמם לי אז אני מביע את ריגשותי בתגובות מפגרות
נכתב במקור על ידי AdventureR חעחעח ברור שכה XD ואני זורק את כל המפורסמות בשביל ענבר שלי היא ממש מיוחדת אני מבין
חוקי הפורום