לא יודע אם זה מתאים לפורום 18+ או לכאן, אז מקסימום תעבירו הא?
בכל מקרה, מעניין אותי לדעת
פעם שתיתם ונהגתם?
לא שתיתם ונהגתם אבל אין לכם בעיה לעשות את זה?
נסעתם עם אנשים ששתו?
לא יודע אם זה מתאים לפורום 18+ או לכאן, אז מקסימום תעבירו הא?
בכל מקרה, מעניין אותי לדעת
פעם שתיתם ונהגתם?
לא שתיתם ונהגתם אבל אין לכם בעיה לעשות את זה?
נסעתם עם אנשים ששתו?
|
|
אני אישית אם אני יודע שאני הולך לשתות אני לא לוקח לא אוטו ולא אופנוע, אבל היו לי פעמים שנהגתי וחברים שתו באוטו.
החיים יותר מדי יקרים בשביל לאבד אותה לסטלה זמנית.
זה שנהגת והם שתו זה שטויות, למרות שהיום זה גם לא חוקי לפי מה שהבנתי.
אבל השאלה שלי היתה אם אתה נסעת באוטו שהנהג שתה
אני נסעתי באוטו עם חבר ששתה
ובדרך כלל אני לא נוהג מסטול, רק אם אני במושב
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
אז בואו נפלפל את זה טיפה, בגלל שאפחד בינתיים לא היה נוהג שיכור, נבחן את הגבולות שלכם....
* מה הייתם עושים אם יצאתם למועדון ברכב, עם נהג תורן, שגם הוא שתה בסוף כי הוא חסר אחריות, ויצא שאתם אלה ששתיתם הכי פחות? תנהגו?
* מה הייתם עושים אם הלכתם לחבר לשבת אצלו, שתית כוס שתיים של וודקה וחבר מבקש פתאום שתקפיץ אותו הביתה, בתוך השכונה. הייתם מקפיצים?
* מה הייתם עושים אם אתם בעיר אחרת שיכורים והבחורה שתמיד רציתם מתקשרת להודיע שהיא נפרדה מחבר שלה, ובנוסף יש לה בית ריק והיא ממש אבל ממש רוצה לדבר איתך. הייתם לוקחים תאוטו ונוסעים?
ובואו ניצא מנקודת הנחה שזה לא שעה לאוטובוסים, אין לכם כסף למונית, ואתם עם הרכב. אל תתחכמו לי פה
איזו תשובה אתה מנסה לסחוט פה מאנשים? "וואלה אם זה בשכונה אז כן כי אף פעם אין פה מאנייק לתפוס אותי"
או "ווואי וואי איזה חרמן אני ובידיוק פלונית נפרדה מאלמוני זה זיון בטוח אני נוסע יהיה מה שיהיה. כאילו מה הסיכויי שיעצרו אותי לבדיקה.".
וכן אם חשבת אחרת אז לא. הגורם ההרתעה זה לא הנהיגה עצמה במצב של שיכרות, למרות המשפטים הממוחזרים של כל מיני פרסומות, אלא הפחד מליפול בבדיקה משטרתית כי העונש הוא בטוח ומיידי אל מול האי הכרה במצבי חירום בכביש שבעקבותם נגרמות תאונות בכביש.
עד לא מזמן הייתי שואף לנהג תורן או מונית אבל לא תמיד.
מאז שראיתי תאונת דרכים קטלנית כתוצאה מחבר'ה שתויים עברתי רק למוניות.
בוא נגיד זאת כך.
אם מישהו נוהג שיכור, 95% שהוא לא יוכל לספר את זה.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אני לא מנסה לסחוט שום תשובה. זה לא שאם מישהו יגיד עכשיו "כן אני נוהג שיכור" אני יצלם מסך וישלח למשטרה או שאני יתחיל לצעוק עליו...
סתם מעניין אותי לדעת איפה נפרש קו הגבול...
אני לא מתבייש להגיד שיצא לי לנהוג שיכור כמה פעמים, אבל אני כבר לא עושה את זה יותר לא משנה לאן וכמה שתיתי...
ואני גם לא יזיז תאוטו מחנייה לחנייה אחרת בתוך השכונה. כי אותי באמת מרתיעה נהיגה בשכרות ולא ליפול בינשוף
אולי אתה לא מנסה לסחוט באמת, אבל השאלות מאוד מאוד מנחות.
בלי קשר לשוטרים לא הייתי נוסע שיכור או במכונית שנהג שיכור
פשוט לא שווה את זה לא ביג דיל לקבוע איזה נהג תורן
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
לא שותים ונוהגים. עושים נהג תורן - כל פעם אחד אחר..
חבר'ה אתם מבטאים פה בצורה שלא הולמת את פורום נהיגה וכלי רכב
יש תת קטגוריה של 18+
לא שאני מנסה להיות איזה פלצן או משהו אבל יש פה ילדים בני 10-14
שלא צריכים להיחשף לתכנים הללו.