|
|
...
תגיד...מה רמת הIQ שלך?
אתה יודע לקרוא?
אתה מוזמן לקרוא שוב ושוב עד שתבין...ובבקשה, אל תצטט אותי בעוד שאלות מפגרות וחסרות טעם כמו אלו...למען האמת אתה יוצא דיי טיפש...אתה ממשיך לדבר לאתאיסט כמה אלוהים גדול...עוד לא הבנת שהוא לא מאמין באלוהים? ><
זה כמו ללמד כלב דרך חיים של דג!
בחיים אתה לא תצליח...
איזה כייף שאלה פילוסופית!
אוקי תן לי להקשות עליך בשאלה הפילוסופית הכי מוכרת בעולם
האם עץ שנופל בלב יער משמיע רעש?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ולמרות שאנחנו אומה קטנה, שמת לב לזה שיש לנו מדינה, ואנחנו די משגשגים בעולם, יהודים שולטים בבנקים הכי גדולים בעולם.
למרות הכמות שלנו אנחנו מתעלים על האיסלאם שגדול עלינו במספר בכמה מימדים, מכל בחינה שהיא.
שים לב להמצאות שיהודים ממציאים.
אני גם מתקיים בשביל עצמי, האמונה היא רק דרך בשבילי. אני מאמין שיש עולם הבא, ואני רוצה לקבל מקום טוב, וכל המצוות שאני עושה ואנסה לעשות בעתיד הם בשביל עצמי.
אתיאסטים אומרים לי להוכיח שה' קיים, ואני רק אמרתי שאין אפשרות להוכיח דבר שהוא לא נתפס בשום חוש אנושי, או כל חוש שקיים על היקום הזה.
נחמד מאוד
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
זה לא פילוסופי, לפחות לא זו המטרה. כל העניין הוא להציג לך מקרה שבו היית טועה וגרום לך לשקול את מסקנותיך.
מניח שלשאלה זו אין תשובה עקב היותה שאלה פילוסופית, אך בעיני העץ כן משמיע רעש. זה שאין מי שישמע אותו לא אומר שהוא לא השמיע רעש. אם היה שם מישהו אז הוא היה שומע רעש. מאורעות בלתי תלויים.
יש גם את השאלה מה בא קודם התרנגולת או הביצה? כמובן שהתשובה ברורה לאדם המאמין.
בברכה,
יהודים שולטים בבנקים הכי גדולים בעולם?
סתם שאלה...ידוע לך אם הם אוכלים כשר? שומרים שבת? שומרים על ייחסי אישיות עם האישה? מניחים תפילין בבוקר? 3 תפילות ביום? קוראים הלכות ומשננים אותם? האם הם חוגגים את החגים כסידרם? האם הם צמים ביום כיפור? מה עם תשעה באב? וכו' וכו'...האם אתה מוכן להיות מחוייב לזה שהם עושים חלק מיזה?
אז הם יהודים, אבל בשבילם הם רק עשו ברית מילה...ובאמת, אם הם עושים שני דברים ממה שאמרתי פה למעלה...אשריהם ושימשיכו בדרכם...
ולגבי אלוהים...אני חושב שכל אחד צריך לשמור את הדיעה שלו על אלוהים לעצמו...בסה"כ זה פרדוקס..אין פה צודק או לא צודק...כי אין אפשרות להוכיח ב100%...זה תלוי באמונה שלך...ולכל אחד דרך חשיבה משלו...
נערך לאחרונה על ידי False; 11-08-2011 בשעה 09:23.
למה שהתינוקות בכלל ידעו על הלידה
הסבירות שאלוהים קיים= לסבירות שזאוס קיים= לסבירות שישו קיים=לסבירות שמוחמד קיים=לסבירות שסנטה קלאוס קיים=לסבירות שמפלצת הספגטי המעופפת קיימת ואם אתה אומר שזו היא סבירות גדולה מאוד אני לא מבין למה אתה לא מאמין בכל האלים האלה? ובעוד מאות ואלפי האלים האחרים שמאמינים והאמינו בהם בעולם הזה.