נכתב במקור על ידי ProGod יש פה מישהו ביום ראשון באילת? אני מקנא בך
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker יאללה אני דוהר אל ה1000 הודעות חחחחחחחח אני רוצה להספיק לעשות אשכול 1000 לפני שאני טססססססססססס אויסה אויסה XD נכתב במקור על ידי Wolf Man אכן.. כע, כע.. מרום אל תהרוג אותי על שרשמתי כן, עם ע'! לא, מרום הורס יותר מידי גדול.. בתור אחד שאוהב אותך אני אומר לך חפרת ><"
נכתב במקור על ידי moshesee מרום באמא שלך תגיב פה תגובה מטומטת שיראה לרוצח הסקסי שלי שאתה געבר ! אם הוא היה שווה את זה הייתי מוציא אותו בוכה. כל עוד הוא חסום מלשלוח לי הודעות אני מאושר.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי moshesee אויסה אויסה XD בתור אחד שאוהב אותך אני אומר לך חפרת ><" חחחחחחחחח עלק אויסה אויסה אהבתייי
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי Wolf Man אכן.. כע, כע.. מרום אל תהרוג אותי על שרשמתי כן, עם ע'! לא, מרום הורס יותר מידי גדול.. חחחחחחחחח חסרי חיים
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי moshesee אויסה אויסה XD בתור אחד שאוהב אותך אני אומר לך חפרת ><" שמרום לא יתן לי באן על זה.. נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אם הוא היה שווה את זה הייתי מוציא אותו בוכה. כל עוד הוא חסום מלשלוח לי הודעות אני מאושר. האמתי, זה לא ממש נכון..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי GialloRossi חחחחחחחחח חסרי חיים לא, לא ממש, אני אדם שנלחם במוסד, ובנשים בהריון שמעצבנות(מרום).
נכתב במקור על ידי Wolf Man שמרום לא יתן לי באן על זה.. האמתי, זה לא ממש נכון.. me love ya
נכתב במקור על ידי moshesee me love ya אולי מרום יכעס על זה..
נכתב במקור על ידי Wolf Man לא, לא ממש, אני אדם שנלחם במוסד, ובנשים בהריון שמעצבנות(מרום). גם אני, באיזה גדוד אתה?
יאללה בלגןןןןןןןןן
נכתב במקור על ידי Wolf Man אולי מרום יכעס על זה.. חאלס באמא חאלס בשבילי .. נכתב במקור על ידי GialloRossi גם אני, באיזה גדוד אתה? אנטיצרפתי
נכתב במקור על ידי moshesee חאלס באמא חאלס בשבילי .. אנטיצרפתי האא אני באנטיערבי
להתלחם לא לתנת!!
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker להתלחם לא לתנת!! Say What O_O
חוקי הפורום