קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 11-07-2006, 01:10
  2. כמה סיפורים מצחיק :)
    על ידי שאול בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-07-2006, 18:32
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 15-06-2006, 16:58
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-12-2005, 10:39
  5. שאלה בקשר לביטורנט + כמה אתרים.
    על ידי Niv-S בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 15:57
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

[שאלה] לא מה כמה תהיה מצחיק, מפולפל , זורם , ופיקאפר טוב. אף פעם לא יהיה לך סיכוי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מיכאל :)
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [שאלה] לא מה כמה תהיה מצחיק, מפולפל , זורם , ופיקאפר טוב. אף פעם לא יהיה לך סיכוי.

אין מה לעשות אני לא בראד פיט וגם לא מייקל לאויס.. כשיש בחורים יותר חתיכים ממני בסביבה ולא שאני נראה רע, אבל אני לא הבלונדיני עם העיניים הכחולות שמהפנט את כולן בלי לדבר בכלל..
    וכשיש את הבחורים האלה בסביבה אתה מרגיש שכאילו מה אני לעומתם.. היא הרי בסה"כ מעבירה איתי שיחה אבל אחרי זה היא תנסה להתחיל עם הבלונדיני החתיך הזה.. אז למה לי אפילו לנסות להתחיל איתה.. ואל תגידו לי שאני צריך למשוך שהיא בכלל לא תחשוב עליו כי זאת עובדה, בנות אוהבות בנים חתיכים. אני באמת לא יודע מה לעשות אם אני בסביבה של בנות ואין מישו יותר מושך חיצונית ממני, אז הולך לי מעולה. אבל כשזה מגיע למצב שיש עוד בנים שנראים יותר טוב ממני, אין לי סיכוי. לא חשוב עד כמה אני מזרים שיחה ומושך פיזית והכל..
    שוב הדילמה מופנת רק למצב שבו יש גברים שיותר מושכים את העין לבנות ממך.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אל תתן לזה להדאיג אותך.
    אתה יכול למצוא 1000 סיבות למה עדיף לבחורה להיות עם מישהו אחר ,ובאותה מידה 1000 סיבות למה עדיף לה להיות איתך.

שנה קו מחשבה.
    הייתי פה.

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

אתה סתם מחפש תירוצים למה לא לגשת אליה, אתה כאילו מחפש תירוצים למה לפחד.
    מי אמר שהיא נמשכת לבלונדיני עם עיניים כחולות? אולי היא חושבת שהוא נאצי או אנערף ושונאת אותו בדם ואתה בדיוק הטעם שלך?
    תפסיק לחשוב, Just do it
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אני אישית נראה טוב ואני די מודע לזה
    מצד שני תמיד יהיו אנשים שנראים יותר טוב ממני
    אני מצד שני יודע שלי יש את האופיף ובמקום מסויים זאת הרגשה מצויינת כשהבחורה הולכת איתך, גם אם לא היית הגבר הכי חתיך או הכי שרירי שהיה שם
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

מכיר את הרוטינה הזאת , שהולכת בערך ככה?:
    "סבבה, את יפה והכל
    אבל יופי זה בר נפוץ מה יש לך להציע חוץ מזה?"

זו אולי נג-מחמאתי כזה, שאמור להשליל אותה ולהחמיא לה בבת אחת
    אבל תחשוב על זה רגע לעמוק, יש בזה איזה שהו משהו אמיתי .

ובנות בדיוק חושבות ככה.
    בנות לא רוצות מישהו חתיך. הן רוצות מישהו מ-ע-נ-י-ן
    ואני מוכן לחתום לך על זה על כל מסמך שתביא לי
    לך תעשה סקר דעת בנות העם ותשאל דבר אחד בלבד שהן מחפשות בגברהתשובות ינועו בין : שיהיה חכם, תומך, מצחיק, נאמן.
    מה כל אלה? תכונות.
    מעטות הן שיגידו משהו על מראה חיצוני.

קח לדוגמה ברנש שאני מכיר
    סיים השנה יב'.
    הילד שרירי, רק היידים שלו יכולות להבא מתלה לבנות, נראה סבבה, שחקן כדורסל מצטיין.
    אבל פשוט עצוב לי לראות איך יצא לו להתחיל עם פאקינג כ-ל הבנות בבצפר. ממש נראה כאילו הוא עבר אחת אחת. מנסה להתחיל עם בנות ללא הפסקה. אבל למה אף אחת בסופו של דבר לא הולתכ איתו [היו בודדות.. שקטנו ממנו וזרקו אותו] ?
    כי הברנש שלנו טיפש כמו נעל, לא נעים הליכות, ואין בו שום תוכן.

אתה היית יכול לסבול מישהי שהיא פצצת על אבל מטומטמת עד כדי עיסוי עצמי על הרקות המטרה להרגע ממנה?

מקווה שהבנת מה אני מנסה להגיד לך
    ושעכשיו תצליח להתגבר על הבעיה שלך
    בהצלחה =]

[איפה האנונימי הכלב הזה, שאומר לי שאני לא עוזר כשב 4 וחצי בלילה אני יושב לכתוב כזאת תגובה]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    מכיר את הרוטינה הזאת , שהולכת בערך ככה?:
    "סבבה, את יפה והכל
    אבל יופי זה בר נפוץ מה יש לך להציע חוץ מזה?"

זו אולי נג-מחמאתי כזה, שאמור להשליל אותה ולהחמיא לה בבת אחת
    אבל תחשוב על זה רגע לעמוק, יש בזה איזה שהו משהו אמיתי .

ובנות בדיוק חושבות ככה.
    בנות לא רוצות מישהו חתיך. הן רוצות מישהו מ-ע-נ-י-ן
    ואני מוכן לחתום לך על זה על כל מסמך שתביא לי
    לך תעשה סקר דעת בנות העם ותשאל דבר אחד בלבד שהן מחפשות בגברהתשובות ינועו בין : שיהיה חכם, תומך, מצחיק, נאמן.
    מה כל אלה? תכונות.
    מעטות הן שיגידו משהו על מראה חיצוני.

קח לדוגמה ברנש שאני מכיר
    סיים השנה יב'.
    הילד שרירי, רק היידים שלו יכולות להבא מתלה לבנות, נראה סבבה, שחקן כדורסל מצטיין.
    אבל פשוט עצוב לי לראות איך יצא לו להתחיל עם פאקינג כ-ל הבנות בבצפר. ממש נראה כאילו הוא עבר אחת אחת. מנסה להתחיל עם בנות ללא הפסקה. אבל למה אף אחת בסופו של דבר לא הולתכ איתו [היו בודדות.. שקטנו ממנו וזרקו אותו] ?
    כי הברנש שלנו טיפש כמו נעל, לא נעים הליכות, ואין בו שום תוכן.

אתה היית יכול לסבול מישהי שהיא פצצת על אבל מטומטמת עד כדי עיסוי עצמי על הרקות המטרה להרגע ממנה?

מקווה שהבנת מה אני מנסה להגיד לך
    ושעכשיו תצליח להתגבר על הבעיה שלך
    בהצלחה =]

[איפה האנונימי הכלב הזה, שאומר לי שאני לא עוזר כשב 4 וחצי בלילה אני יושב לכתוב כזאת תגובה]
    זה לא תמיד נכון מה שאתה אומר דניאל.
    אולי אתה לא תצליח לסבול בחורה שנראית טוב אבל היא נעל יותר משבוע, אבל שאתה נמצא במסיבה לדוגמא, הדבר הראשון שאתה מחפש זה כוסיות.
    לאט לאט אולי אתה מתחיל לאכול ברקסים מהכוסיות, או שסתם לא בא לך עליהן, או שכבר מישהו אחר הלך אליהן, ואז אתה מתחיל לרדת ברמה.
    ככה אני לפחות... ברור שיש לי גבול אבל אין מה לעשות מתפשרים בשביל ללכת הביתה עם משהו.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בנות אוהבות בנים חתיכים.
    הלוואי וזה היה ככה, אבל זה פשוט לא נכון! וחבל..

הלוואי שבחורות היו נמשכות רק לבחורים החתיכים, ככה העולם היה הוגן!
    גם פשוט יותר ורגוע, כי אם היית חתיך - הרווחת, אם לא היית חתיך - היית משלים עם זה ומנסה להצליח בתחומים אחרים בחיים שלך, זה היה לגיטימי ובסדר מכיוון שיש המון גברים שהם לא חתיכים, אתה לא היית ה"מסכן" היחיד.

הבעיה שהעולם לצערי לא עובד ככה.
    לי יצא לראות כלכך המון פעמים גברים טיפשים, אגואיסטים, מניאקים (אומני פיתוי בקיצור) והכי חשוב - מכוערים ברמות מטורפות מצליחים עם נשים בצורה לא נורמאלית ומשאירים אותנו, הבחורים החתיכים שנראים סביר ומעלה, בלי כלום ביד וזה פשוט מתסכל!

אתה מבין עם הזמן שכל הקטע של היופי הוא שקר. אתה מתחיל להבין שבכל העיתונים של פעם, הכתבים והאנשים היו כלכך טיפשים ולא ידעו דבר וחצי דבר על כיבוש האישה כך שלא הייתה להם ברירה אלא לכתוב טיפים בנוסח "קנה בושם טוב/תתקלח פעמיים ביום/תעשה כושר".

מי ייתן והבחורות ימשכו רק לחתיכים, אבל לצערי אנו חיים בעולם לא הוגן ולא הגיוני והבחורות נמשכות בעיקר בעיקר לאנשים עם אופי חזק, גם אם הם יראו כמו הגיבן מנוטרדאם.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-08-2011 בשעה 12:40.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

במבט ראשון כן, בנות ימשכו לבנים חתיכים, לא צריך לשקר לעצמנו בקשר לזה.
    אבל הם ימשכו גם אליך אם תיהיה בן אדם מעניין, מסקרן, שתכיר אנשים בסביבתך (פה נכנסים כל מיני מושגים עם אותיות באנגלית נדמה לי) שיהיו לך ידידות רבות ועוד.

לכן רב המשקל לא נמצא על אם אתה חתיך על או נראה ממוצע (קשה לי להאמין שאתה מכוער, לפי ההשקפה שלי מעטים מאוד האנשים שהם באמת מכוערים, אני מכיר אולי 1 כזה), המשקל יותר על מי שאתה ומה אתה משדר החוצה
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 13-08-2011 בשעה 11:22.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

סתם שאלה
    שאתה מסתובב עם איזה חבר שלך והוא מכוער ברמות
    אתה שם לב לזה בכלל?
    לא, כי אחרי כמה זמן זה כבר לא מעניין
    אתה מתרגל למראה ככה או ככה (יפה או מכוער)

אז כן זה עוזר להתחלה
    אבל הצורת דיבור שלך והאופי שלך בסוף קובעים וסוגרים

יש משפט
    יופי פותח דלתות
    אופי נכנס דרכן

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    הלוואי וזה היה ככה, אבל זה פשוט לא נכון! וחבל..

הלוואי שבחורות היו נמשכות רק לבחורים החתיכים, ככה העולם היה עוגן!
    גם פשוט יותר ורגוע, כי אם היית חתיך - הרווחת, אם לא היית חתיך - היית משלים עם זה ומנסה להצליח בתחומים אחרים בחיים שלך, זה היה לגיטימי ובסדר מכיוון שיש המון גברים שהם לא חתיכים, אתה לא היית ה"מסכן" היחיד.

הבעיה שהעולם לצערי לא עובד ככה.
    לי יצא לראות כלכך המון פעמים גברים טיפשים, אגואיסטים, מניאקים (אומני פיתוי בקיצור) והכי חשוב - מכוערים ברמות מטורפות מצליחים עם נשים בצורה לא נורמאלית ומשאירים אותנו, הבחורים החתיכים שנראים סביר ומעלה, בלי כלום ביד וזה פשוט מתסכל!

אתה מבין עם הזמן שכל הקטע של היופי הוא שקר. אתה מתחיל להבין שבכל העיתונים של פעם, הכתבים והאנשים היו כלכך טיפשים ולא ידעו דבר וחצי דבר על כיבוש האישה כך שלא הייתה להם ברירה אלא לכתוב טיפים בנוסח "קנה בושם טוב/תתקלח פעמיים ביום/תעשה כושר".

מי ייתן והבחורות ימשכו רק לחתיכים, אבל לצערי אנו חיים בעולם לא הוגן ולא הגיוני והבחורות נמשכות בעיקר בעיקר לאנשים עם אופי חזק, גם אם הם יראו כמו הגיבן מנוטרדאם.
    חאלס לבלבל בביצים.
    כל מי שמחוץ לתחום חושב בידיוק כמו שרשמת. אז איך העולם רגוע יותר ?

אם אתה רוצה משהו לך להשיג אותו במקום להתבכיין, ואתה מדבר כאחד שנראה טוב, תאר לך איזה תהליך היה צריך לעבור המכוער שחצי ידידה לא הייתה לו והיה צריך להכניס לראש שיופי זה לא משנה למרות שכל בחורה שהתחיל איתה דחתה אותו.

והעולם לא היה הוגן אם זה היה כמו שאתה אומר, כי אז אין משמעות לכוח רצון, אתה צריך לקבל את המציאות שלך כמו שהיא, וזה ממש לא הוגן, כי לכל בן אדם מגיעה המציאות שהוא רוצה, אם הוא יעשה משהו בנידון.

סוניק זאת אחת התגובות היותר מטומטמות שלך, דיברת פעם דברי חוכמה מה קרה לך ?

--

כן, יופי זה חלק בונוס, אם יש לך אותו הרווחת. אבל זה לא אומר כלום.
    אני יגיד אתן לך דוגמה על עצמי.ֿ
    אני נראה טוב מאוד. אני לא חתיך, אבל אני ממש לא מכוער. אבל חייתי בסרט שאני מכוער תחת, כי הייתה לי הערכה עצמית ברצפה, ובגלל זה לא היו לי ידידות, מה שעוד יותר חיזק לי את ההרגשה. ואני מדבר איתך על רמות שאתה עובר ליד מראה בבית ולא בא לך להסתכל עליה.
    אז כן יש לי פרצוף יפה, אבל בגלל החוסר בטחון שלי, חוסר הערכה עצמית, חוסר טיפוח וכו', הצלחה אחת לא הייתה לי.

היום אני אוהב את עצמי ברמה כזאתי שאני חושב שאני נרקיסיסט, אני הולך ברחוב אני מסתכל על ההשתקפות שלי בחלונות.

אז צא מהסרט, אם אתה מכוער, זה לא משנה, אם אתה חתיך, זה גם לא.
    והנה נכנסת הקלישאה, מה שקובע זה מה שבפנים ולא מה שבחוץ.
    נערך לאחרונה על ידי Peace; 13-08-2011 בשעה 12:47.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    חאלס לבלבל בביצים.

אם אתה רוצה משהו לך להשיג אותו במקום להתבכיין, ואתה מדבר כאחד שנראה טוב, תאר לך איזה תהליך היה צריך לעבור המכוער שחצי ידידה לא הייתה לו והיה צריך להכניס לראש שיופי זה לא משנה למרות שכל בחורה שהתחיל איתה דחתה אותו.

והעולם לא היה הוגן אם זה היה כמו שאתה אומר, כי אז אין משמעות לכוח רצון, אתה צריך לקבל את המציאות שלך כמו שהיא, וזה ממש לא הוגן, כי לכל בן אדם מגיעה המציאות שהוא רוצה, אם הוא יעשה משהו בנידון.

השגתי את המטרה
    מקווה שפותח האשכול קרא את התגובה הזאת.

אה ואגב, אני נראה סביר מינוס.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-08-2011 בשעה 13:37.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מיכאל :)
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    חאלס לבלבל בביצים.

--

כן, יופי זה חלק בונוס, אם יש לך אותו הרווחת. אבל זה לא אומר כלום.
    אני יגיד אתן לך דוגמה על עצמי.ֿ
    אני נראה טוב מאוד. אני לא חתיך, אבל אני ממש לא מכוער. אבל חייתי בסרט שאני מכוער תחת, כי הייתה לי הערכה עצמית ברצפה, ובגלל זה לא היו לי ידידות, מה שעוד יותר חיזק לי את ההרגשה. ואני מדבר איתך על רמות שאתה עובר ליד מראה בבית ולא בא לך להסתכל עליה.
    אז כן יש לי פרצוף יפה, אבל בגלל החוסר בטחון שלי, חוסר הערכה עצמית, חוסר טיפוח וכו', הצלחה אחת לא הייתה לי.

היום אני אוהב את עצמי ברמה כזאתי שאני חושב שאני נרקיסיסט, אני הולך ברחוב אני מסתכל על ההשתקפות שלי בחלונות.

אז צא מהסרט, אם אתה מכוער, זה לא משנה, אם אתה חתיך, זה גם לא.
    והנה נכנסת הקלישאה, מה שקובע זה מה שבפנים ולא מה שבחוץ.
    זה נכון מאוד כל מה שאתה אומר, וזה לא שאני חושב שאני מכוער אני בחור נאה אבל אני לא המייקל לוואיס שעובר ליד הבנות והן ישר מתחילות להתלחשש בינן לבין עצמן..

וזאת הבעיה שלי כעיקרון, שכשאותם בחורים בסביבה קשה להיות זה שהן ידברו רק עליו.. כי תחשוב לרגע שבשביל אותה בחורה היא כולה מעבירה איתך שיחה בכייף ונהנית ואחרי זה חורת להתהפנט מאותו יפיוף..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

זה הכל תלוי ברמת הגיים שלך.
    יופי זה רק בונוס,זה לא מה שישיג לך את הבחורה.
    שתפנים את זה,תצליח עם בנות יפות.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אתה מדבר כאילו שאתה מסתובב כל היום עם דוגמנים של CK, והם גונבים לך את התשומת לב.

בוא נחדד - יופי (או אסטטיקה בכל אופן), זה דבר משפיע. בנות משקיעות הרבה זמן בעצמן, בין אם זה לסדר את השיער ולא לצאת איתו כמו שקמת בבוקר, ועד ללבוש את הדברים שיחמיאו כמה שיותר לגוף שלהן. הן מצפות שתשקיע בעצמך.
    רוב האנשים בעולם יכולים להיראות הרבה יותר טוב עם השקעה של 20 דק' ביום.

יש אנשים שהתברכו והדרך קצרה יותר אצלם. יש להם עור נקי יותר או שהמטבוליזם שלהם יותר טוב, או שהעור שלהם שחום בדיוק בגוון שמחמיא להם. בסופו של יום גם האנשים האלה משקיעים באיך שהם נראים, מללכת לספר או חדר כושר, ועד ללקנות בגדים שיתאימו להם.

ודבר אחרון, ואולי הכי חשוב - אם אתה חושב שאתה עד כדי כך רדוד שאין לך שום דבר ששווה לבחורה להשקיע בו, אין שום סיבה שבעולם שתצליח לגרום למישהי לחשוב אחרת. תתחיל בלחשוב על מה אתה כן אוהב בעצמך, ואם אתה לא, אולי זה הזמן לשנות משהו?

התשובה נמצאת בגוף השאלה - הרבה גברים הם לא בראד פיט ולא מייקל לואיס, הרבה בנות הן לא בר רפאלי או אנג'לינה ג'ולי ועדיין יש אינספור זוגות בעולם. נקודה למחשבה.

היו לי מצבים שהייתי בבריכה עם בנות וואלה תתפלא אבל הן לא פחות חרמניות מגבר - איזה חתיך, איזה גוף וכו'. [כמובן שניסיתי להעביר נושא - לא ממש הצליח]. בכל מקרה אתה צודק שגברים יפים תופסים לבנות את העיניים אבל בסופו של דבר כדי שבחורה תצא עם מישהו הוא חייב להיות מושך בעיניה , בחורה תעדיף גבר תומך, נאמן , מצחיק על פני גבר שרק נראה טוב ואין בו כלום חוץ מזה, זה יכול להדליק את הבחורה כמו שאנחנו נדלקים על בחורות אבל יורד לנו מהר מאוד, ככה גם להן.

תהיה מטופח, אסתטי, חברותי וקליל אין לך מושג איך זה יעזור לך.

תהיה חברותי ואז יהיו לך ידידות - ידידות מלבד האופציה לשכב איתן פותח לך את האופציה לשכב עם חברות שלהן או לצאת איתן וכך הלאה - אחרי שאתה מתחבר לבנות אתה צריך לדעת להוביל את השיחה ופה לא באמת משנה אם אתה חתיך או לא זה הצורת דיבור. אתה יכול לגרות לבחורה ע"י מילים בלבד! בקיצר כשאתה מתחיל עם בחורה תהיה הכי נינוח תדבר איתה כאילו אתה מכיר אותה אין לך מה לפחד , לא רוצה שתזדיין יש עוד כוסיות חוץ ממנה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect