נכתב במקור על ידי TheSysHacker אחי יש מצב אתה מעצב לי ? נ.ב אם עשיתי דאבל סליחה ! רק בגלל שעשית דאבל אני לא יעשה לך כלום. יש דברים שלא עוברים עליהם ואלו הם החוקים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי InSane רק בגלל שעשית דאבל אני לא יעשה לך כלום. יש דברים שלא עוברים עליהם ואלו הם החוקים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח מה קורה ילד
נכתב במקור על ידי .GiL. מה קורה ילד נתתי לך הקדשה ואפילו לא הגבת לי. אל דבר איתי.
חעחעחע עוד לא נעלו !?
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי InSane נתתי לך הקדשה ואפילו לא הגבת לי. אל דבר איתי. חחחחחחחחחחחח הגבתי מזמן
נכתב במקור על ידי AdventureR בוקר וזה חח , ניקו בוקר טוב מה קורה ?? חח מרוצה ? אחי יש מצב אתה עושה לי חתימה\לוגו .. ?
" The Begin of HTML and C+ "
נכתב במקור על ידי TheSysHacker חח , ניקו בוקר טוב מה קורה ?? חח מרוצה ? אחי יש מצב אתה עושה לי חתימה\לוגו .. ? תלוגו האחרון עשיתי ל VANGOGH וזה אין לי כוח לעצב יותר XD אולי אני אתחיל לעצב תמונות
נכתב במקור על ידי .GiL. חחחחחחחחחחחח הגבתי מזמן אז תגיב שוב!
חח אני מופתע, אני נכנס ופתאום רואה אשכולילה נעוץ ולא נעול חח XD
נכתב במקור על ידי Amichai חח אני מופתע, אני נכנס ופתאום רואה אשכולילה נעוץ ולא נעול חח XD זה כזה גדול אעה
מיאו חתולה .
נכתב במקור על ידי -iLaN- מיאו חתולה . מה עובר עלייך
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=774753
אני רואה היה חלש בלעדיי. 10 עמודים?!
חוקי הפורום