מה אתם הולכים לקנות? אני הולך לקנות את BF3, כי סדרת CALL OF DUTY ממחזרת את עצמה, למרות שאני אוהב את הסדרה COD, כבר מתחיל להמאס מהמחזוריות של המשחקים.
מה אתם הולכים לקנות ולמה?
מה אתם הולכים לקנות? אני הולך לקנות את BF3, כי סדרת CALL OF DUTY ממחזרת את עצמה, למרות שאני אוהב את הסדרה COD, כבר מתחיל להמאס מהמחזוריות של המשחקים.
מה אתם הולכים לקנות ולמה?
עוזר בכל הקשור לכל משחקי הפעולה.
|
|
אוקיי את האמת שאני הולך לקנות את שניהם . מדוע ?
בטלפילד באד קומפני 2 היה מאוד מרשים לדעתי במיוחד המולטי פלייר כך שללא ספק אני מאמין שהמשחק ה3 בסדרה יהיה מעולה וגם יותר טוב מ באד קומפני 2.
ולגבי קול אוף דיוטי אתה צודק לגבי המחזוריות אבל עדיין המשחקים שלהם לא משעממים ולא אומרים לך פשוט לקום מהמחשב ולעזוב את המשחק.
אני הייתי קונה את MW3 מכייון שאני משחק כבר דיי הרבה זמן ב MW2 וללא ספק אני מרותק למשחק, ואני מאמין שMW3 יהיה אפילו יותר טוב ממנו .
בטטח שאת BF3 כי באמת אין משהו שהולך להיות מפתיעה וחדש ב COD הכל ניראה אותו דבר רק שהגרפיקאה ניראת קצת יותר טוב ולגביי BF3 זה ניראה שונה לגמרי וניראה ממש מעולה
הבדל העיקרי בין המשחקים האלה שאחד פונה יותר למציאות והשני פונה יותר לארקייד.
BattleField 3 - כיוון יותר קשה, מפות ענקיות, אין מקום בטוח הכל שביר, וצריך לשחק כקבוצה אחת.
Call of Duty - יותר קל לכוון, קילינג ספי, הדגש על האחד מול כולם.
אני אישית משחק לפעמיים ב-BattleField Bad Company 2 במולטי אז אני רגיל כבר לשליטה שם.
תודהההה
ozil 10
BF כבר נהרס עם כל השטויות של DICE והחרא הזה שצריך לצאת מהמשחק כדי להחליף שרת, לא יהיו תפריטים אלא זה ישר מעיף אותך למשחק וכל זה, פשוט נהרס ואני מדבר בתור אחד שיש לו BF2 complete collection ו BFBC2.
אני קונה MW3 בשביל החידוש, יש יותר אקשן ופשוט ההרגשה יותר חופשית למרות שאין רכבים, מפות קטנות וגראפיקה פחות ריאליסטית, שלא לדבר על זה שאין כלי רכב אוויריים...אני כנראה אשחק בBF3 סינגל הפרוץ..
"Happy are those who dream dreams and are ready to pay the price to make them come true."
- Leon Joseph Suenens