נכתב במקור על ידי ChangefulAxis היא לא סקסית ולא כוסית ולא נעליים... אז אתה מוזמן ללכת לחפש בנים שנראים טוב.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי AdventureR שמעתי את השיר אחי נכתב במקור על ידי idan12_ חדש כאן מה קורה חברה ואפשר לאמץ חתימה ברוכים הבאים... אחשלי ישלך את הסרטון המקורי?
נכתב במקור על ידי ChangefulAxis היא לא סקסית ולא כוסית ולא נעליים... מאונן על אייל גולן.. נכתב במקור על ידי prowinner א)אין שדיים. ב)יש תחת. ג)פתוחחחעעעעעעע שש.. מאוננים על אייל גולן לא יודעים..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי .Zeta אחלה אח אתה אלללה איזה אח
נכתב במקור על ידי prowinner אז אתה מוזמן ללכת לחפש בנים שנראים טוב. אתה מוזמן להפסיק לנסות להיות מצחיק...
נכתב במקור על ידי Wolf Man מאונן על אייל גולן.. שש.. מאוננים על אייל גולן לא יודעים.. שיייט,סליחה אח. שכחתי.
נכתב במקור על ידי ChangefulAxis אתה מוזמן להפסיק לנסות להיות מצחיק... אבל אני לא מנסה להצחיק.
נכתב במקור על ידי prowinner אבל אני לא מנסה להצחיק. כרגיל אתה אוהב לסתור את עצמך...
נכתב במקור על ידי prowinner שיייט,סליחה אח. שכחתי. יאן אחי, אמא קוראת לך, היא נשמעת ממש כועסת.. מה עשית הפעם?
וואי משעמם לי אש אחי אני רוצה שנעשה לפחות 50 עמודים נכתב במקור על ידי prowinner אלללה איזה אח
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי Wolf Man יאן אחי, אמא קוראת לך, היא נשמעת ממש כועסת.. מה עשית הפעם? שייייייט תגיד לה שאני 5 ד'ק במטבח.
נכתב במקור על ידי .Zeta וואי משעמם לי אש אחי אני רוצה שנעשה לפחות 50 עמודים עם תשאר עד סביבות 4 זה יקרה. אבל לא נראלי אני בעונש נראלי . =-O
נכתב במקור על ידי prowinner שייייייט תגיד לה שאני 5 ד'ק במטבח. תגיד אתה! ברצינות, מה עשית הפעם שהיא כל כך כועסת? אתה סתמת את השירותים?!
נכתב במקור על ידי .Zeta וואי משעמם לי אש אחי אני רוצה שנעשה לפחות 50 עמודים אתה תעשה כנראה איתי אמא כועסת על יאן, אני מתחרפן לדעת מה הוא עשה הפעם
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ שמעתי את השיר אחי ברוכים הבאים... אחשלי ישלך את הסרטון המקורי? תכתוב ביוטיוב עמית הר שלג בר מצווה לדן
this is going to be.......legenda..............wait for it ..............keep waiting cause itnot going to end soon
חוקי הפורום