אני שם : נכתב במקור על ידי prowinner אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה כבר יותר מיידיי!!! בוא בוא לפייסבוק . .;;;;;;
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי Mindstorms לילה טוב... ראיתי שאתמול או שלשום לא התייחסו אלייך. אבל אני כן מתייחס @!!~!~
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
אני גם התייחסתי נכתב במקור על ידי prowinner ראיתי שאתמול או שלשום לא התייחסו אלייך. אבל אני כן מתייחס @!!~!~
נכתב במקור על ידי Wolf Man אולי עכשיו תלמד להיות אחראי.. קורקעתי
נכתב במקור על ידי .Zeta אני גם התייחסתי חחח לא הייתי אתמול אז אני לא כזה יודע,רק ראיתי שאף אחד לא התייחס.
וגם העבודות בית של אמיר מסכן... נכתב במקור על ידי prowinner קורקעתי
שמע,תהנה פרסם אלה
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR שמע,תהנה פרסם אלה אבל זה חרא רמיקס.
נכתב במקור על ידי prowinner אבל זה חרא רמיקס. זה לא יא ראש ביצה מטומטם
נכתב במקור על ידי AdventureR זה לא יא ראש ביצה מטומטם יכול להיות שזה כי אני עייף אבל זה הצחיק אותי אז מה חדש אנשים ?
this is going to be.......legenda..............wait for it ..............keep waiting cause itnot going to end soon
נכתב במקור על ידי AdventureR זה לא יא ראש ביצה מטומטם ניהיית חברה תפסת תחת,שכחת מי תמך בך ברגעים קשים ?
על תשפטו בלי לדעת מדוע, אל תעיצו בי לי הכל ידוע, לעולם לא אוותר אכנע להם לא בלי לתפוס את הגל לא תוכל עליו לנוע, אינך מוזמן תהיה צנוע לעולם לא אכנע להם לא, לא תקחו אותי אני חופשי...
נכתב במקור על ידי prowinner קורקעתי לכל החופש?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי AdventureR נכתב במקור על ידי prowinner ניהיית חברה תפסת תחת,שכחת מי תמך בך ברגעים קשים ? את התחת של מי הוא תפס =-O
מה אני אגיד לך מסכן נכתב במקור על ידי Wolf Man לכל החופש?
חוקי הפורום