נכתב במקור על ידי AdventureR נבהלתי לרגע יא זונה... אתה יודע איזה הרגשה לא נעימה זאת שאומרים לך שזיינו את חברה שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואתה משתף את זה בפני כל הפורום קייצר לעוד מידע רציני שלח לי הודעה בפייסבוק אני יגיד לך מה קרה עם החברה.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי InSane מה עם ההפגנה? יחלשי אופי! אלקוהוליק אסר עלינו. אני לא רוצה קנס
נכתב במקור על ידי prowinner חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואתה משתף את זה בפני כל הפורום קייצר לעוד מידע רציני שלח לי הודעה בפייסבוק אני יגיד לך מה קרה עם החברה. אני יודע שלא קרא כלום חעחעח כי אנימכיר אותה לפחות 6 שנים יא דבע XD
קרדיט לFRENZY
לילה טוב לכולם
היה לי משעמם, אז קניתי ביצה: בבקשה תלחצו עליה I'm the Dude. So that's what you call me. You know, that or, uh, His Dudeness, or uh, Duder, or El Duderino if you're not into the whole brevity thing. ... עקבו אחרי בטוויטר:idoMachineDance@
נכתב במקור על ידי AdventureR החברה השפיעה עלי...ביקשה לא לפרסם תמונות ארוטיות או להפגין נכתב במקור על ידי prowinner אלקוהוליק אסר עלינו. אני לא רוצה קנס תפגינו בעקיפין
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי .Zeta אני הולך לישון לילה טוב אחים שלי היה כיף מחר אני מנסה כל הלילה לך, ליל"ט נכתב במקור על ידי AdventureR ברוך הבא..בשביל דברים שאני מפרסם אתה קטןXD.. אז אתה יכול סתם לדבר לשתף בתמונות ארוטיות סקסיות ופורנוגראפיות..אוו סתם לדבר על שטיות גרררררר נכתב במקור על ידי prowinner איזה..הוא יותר מידי גייזי בשביל לסלוח. שכחת על מה הוא רב איתך.... ירדנו עליו באיזה אשכולילה, ואז הפקס הגיי הלשין אלי והורידו לי גישה ליום.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי AdventureR אני יודע שלא קרא כלום חעחעח כי אנימכיר אותה לפחות 6 שנים יא דבע XD אז קטי פרי פנוייה<??
איזה אנשים חרמנים
פורנו רך לא בבית סיפרינו! זה הלינק לתמונה שלך תשמור אותה בצד ותמחק את זה ספוילר: http://i53.tinypic.com/xfvlh3.gif
נכתב במקור על ידי InSane תפגינו בעקיפין כולם,,,לפרטי .
נכתב במקור על ידי Lex איזה אנשים חרמנים רוצה לראות לי את הכיפה?
נכתב במקור על ידי prowinner רוצה לראות לי את הכיפה? לא מתחשק לי
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ אז קטי פרי פנוייה<?? כה
נכתב במקור על ידי prowinner רוצה לראות לי את הכיפה? בוגד!
נכתב במקור על ידי Wolf Man לך, ליל"ט גרררררר ירדנו עליו באיזה אשכולילה, ואז הפקס הגיי הלשין אלי והורידו לי גישה ליום. נו,אני זוכר את זה .
קודם תקיים את מה שאתה אומר ואז תקרא לי בוגד. נכתב במקור על ידי Sexy_DJ בוגד!
חוקי הפורום