נכתב במקור על ידי prowinner אה שכחתי נתתי אותו כבר ליותר מידי אנשים באטרף. מצטער אחי מה הקשרר?
נכתב במקור על ידי Wolf Man בגלל זה גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ררררררר אני הזדיינתי למיטה לחשוב על האהבה שלי
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR http://www.facebook.com/profile.php?id=1252436141 תוסיפו SUCKERS הינה החתיך שלי.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי idan12_ למה ללא? כי אתה לא אחד מהחברס.
נכתב במקור על ידי prowinner כי אתה לא אחד מהחברס. איך אני נהיה אחד מהחברס?
this is going to be.......legenda..............wait for it ..............keep waiting cause itnot going to end soon
נכתב במקור על ידי idan12_ איך אני נהיה אחד מהחברס? תגיע ל-100 הודעות.
לילה טוב אהמאהמאהמכוסון השנהאהמאהמאהמ
LOVE marijuana
Open doors with me you can be my freedom key Im coming with you Life is a dream if you make it come true אחים שלי איזה באסה זה שאתם בבאסה אה?!
nigga!!!
נכתב במקור על ידי idan12_ איך אני נהיה אחד מהחברס? נכתב במקור על ידי prowinner תגיע ל-100 הודעות. כמו שהוא אמר... נכתב במקור על ידי `SelecTioN לילה טוב אהמאהמאהמכוסון השנהאהמאהמאהמ אמאאאאאא איזה כוסון פה.. נכתב במקור על ידי Sexy_DJ Open doors with me you can be my freedom key Im coming with you Life is a dream if you make it come true אחים שלי איזה באסה זה שאתם בבאסה אה?! כשאתה בדיכאון תן לבחורה שלך להוציא אותו ממך
נכתב במקור על ידי prowinner תגיע ל-100 הודעות. אהה אוקי אז אני ישיג
נכתב במקור על ידי `SelecTioN לילה טוב אהמאהמאהמכוסון השנהאהמאהמאהמ בסוף אתה תיפסל.
נכתב במקור על ידי AdventureR כמו שהוא אמר... אמאאאאאא איזה כוסון פה.. כשאתה בדיכאון תן לבחורה שלך להוציא אותו ממך ועם הדכאון הוא מהבחורה שלי?
נכתב במקור על ידי AdventureR כמו שהוא אמר... אמאאאאאא איזה כוסון פה.. כשאתה בדיכאון תן לבחורה שלך להוציא אותו ממך רארר
יפה אמיר ?
חוקי הפורום