קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-09-2010, 15:43
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-07-2010, 03:31
  3. למה דווקא בה? למה?!
    על ידי אור. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 11:12
  4. [מדריך]למחרבן המתחיל
    על ידי JahNuN בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-01-2006, 17:02
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

[מדריך ] להשתמש המתחיל : למה דווקא C# ואיך מתחילים ??

Question [מדריך ] להשתמש המתחיל : למה דווקא C# ואיך מתחילים ??

שלום ,

מכיוון שאני בעצמי התחלתי ללמוד לא מזמן את השפה , שפת C# ( סי שארפ ) החלטתי לפות אשכול על השפה , עם מידע ועזרים.

אז קודם כל מה זה C# ?

C# היא שפת תיכנות , מונחת עצמים מבית MICROSOFT.
    C# בעצם מאוד דומה לשפת JAVA והרבה מאוד אנשים גם שואלים מה עדיף ללמוד JAVA או C#.

האמת שאפשר להתחיל ללמוד את 2 השפות, למשל מי שלמד C# והגיע לרמה בסיסית גבוה ואז עבר לJAVA הוא פתאום שם לב שאחרי כמה שעות ספורות הוא שולט בJAVA.

C# עובד על טכנולוגית.NET ... יותר ויותר שפות מתחילות לעבוד על .NET
    מה זה אומר ? זה אומר שכדי להריץ את התוכנות אנחנו בונים , אנחנו צריכים שיהיה מותקן על המחשב מה שנקרא : FRAMEWORK שזאת בעצם הפלטפורמה עליה התוכנה שלנו רצה .

בנוגע לעתיד למה כדאי להתחיל ללמוד C# ולא שפות אחרות ??

התשובה לכך חד משמעית ! כי C# הינה שפה שמתפתחת מאוד מהר , יש כל כך הרבה עבודה בתחום , החל מחברות סטארט-אפ קטנות ועד לתעשיות ענק כמו INTEL/MICROSOFT כולם מחפשים מתכנתי C#.

המשכורות מאוד גבוהות , אבל זה לא משנה ... הרי ידוע כי רב המתכנתים מקבלים שכר גבוה יחסית לשאר מקצועות השוק.

אז מאיפה כדאי להתחיל ?
    קודם כל אני אישית ממליץ להתחיל מספר , ישנם כמה ספרים בתחום :

1. על כוס קפה C# . אחד הספרים הטובים , מתאים לכולם גם לאלה שבאים ללא כל נסיון קודם.
    הכל מוסבר בצורה יפה וברורה , עם הרבה דוגמאות.

2. VISUAL C#3.0 מבית הוד עמי
    http://www.hod-
    ami.co.il/index.php?module=shop;submodule=products;task=view;id=99

ספר גם כן טוב, אבל שמעתי שמתמשים רבים , שאין להם כל נסיון מסתבכים עם ההתחלה של הספר ...

3.
    במקרה ואין באפשרותכם להוציא כסף כרגע על קניית ספר , או שאתם לא מעוניינת בשלב זה לקנות ספר תמיד יש לכם את האינטרנט.
    ישנם מספר אתרים שמלמדים בצורה טובה, נושא אחר נושא מההתחלה ועד לנושאים מתקדמים יותר :

http://www.corner.co.il/index.htm

http://www.underwar.co.il/1-Programming/d104/

http://www.tau.ac.il/~csedu/yesodoto..._csh_main.html

אוקיי עכשיו איך מתחילים ???

אתם צריכים להוריד את התוכנה MICROSOFT VISUAL STUDIO , ממליץ על הגרסה של 2010.
    אתם יכולים להוריד מהאתר הרשמי של MICROSOFT את התוכנה ל-90 יום ...
    http://www.microsoft.com/visualstudio/en-us

חשוב להדגיש כי מי שרוצה להיות מתכנת טוב , צריך לשפר את המתמטיקה שלו.
    מתמטיקה , לוגיקה אלו 2 תחומים שבאים עם התיכנות ...

מקווה שעזרתי , הסברתי ... מי שמעוניין לדעת עוד פרטים , שאלות , עזרה או משהו אני זמין כאן או בהודעות פרטיות.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה

ציטוט נכתב במקור על ידי DarkSlash צפיה בהודעה
    שלום ,

מכיוון שאני בעצמי התחלתי ללמוד לא מזמן את השפה , שפת C# ( סי שארפ ) החלטתי לפות אשכול על השפה , עם מידע ועזרים.

אז קודם כל מה זה C# ?

C# היא שפת תיכנות , מונחת עצמים מבית MICROSOFT.
    C# בעצם מאוד דומה לשפת JAVA והרבה מאוד אנשים גם שואלים מה עדיף ללמוד JAVA או C#.

האמת שאפשר להתחיל ללמוד את 2 השפות, למשל מי שלמד C# והגיע לרמה בסיסית גבוה ואז עבר לJAVA הוא פתאום שם לב שאחרי כמה שעות ספורות הוא שולט בJAVA.

C# עובד על טכנולוגית.NET ... יותר ויותר שפות מתחילות לעבוד על .NET
    מה זה אומר ? זה אומר שכדי להריץ את התוכנות אנחנו בונים , אנחנו צריכים שיהיה מותקן על המחשב מה שנקרא : FRAMEWORK שזאת בעצם הפלטפורמה עליה התוכנה שלנו רצה .

בנוגע לעתיד למה כדאי להתחיל ללמוד C# ולא שפות אחרות ??

התשובה לכך חד משמעית ! כי C# הינה שפה שמתפתחת מאוד מהר , יש כל כך הרבה עבודה בתחום , החל מחברות סטארט-אפ קטנות ועד לתעשיות ענק כמו INTEL/MICROSOFT כולם מחפשים מתכנתי C#.

המשכורות מאוד גבוהות , אבל זה לא משנה ... הרי ידוע כי רב המתכנתים מקבלים שכר גבוה יחסית לשאר מקצועות השוק.

אז מאיפה כדאי להתחיל ?
    קודם כל אני אישית ממליץ להתחיל מספר , ישנם כמה ספרים בתחום :

1. על כוס קפה C# . אחד הספרים הטובים , מתאים לכולם גם לאלה שבאים ללא כל נסיון קודם.
    הכל מוסבר בצורה יפה וברורה , עם הרבה דוגמאות.

2. VISUAL C#3.0 מבית הוד עמי
    http://www.hod-
    ami.co.il/index.php?module=shop;submodule=products;task=view;id=99

ספר גם כן טוב, אבל שמעתי שמתמשים רבים , שאין להם כל נסיון מסתבכים עם ההתחלה של הספר ...

3.
    במקרה ואין באפשרותכם להוציא כסף כרגע על קניית ספר , או שאתם לא מעוניינת בשלב זה לקנות ספר תמיד יש לכם את האינטרנט.
    ישנם מספר אתרים שמלמדים בצורה טובה, נושא אחר נושא מההתחלה ועד לנושאים מתקדמים יותר :

http://www.corner.co.il/index.htm

http://www.underwar.co.il/1-Programming/d104/

http://www.tau.ac.il/~csedu/yesodoto..._csh_main.html

אוקיי עכשיו איך מתחילים ???

אתם צריכים להוריד את התוכנה MICROSOFT VISUAL STUDIO , ממליץ על הגרסה של 2010.
    אתם יכולים להוריד מהאתר הרשמי של MICROSOFT את התוכנה ל-90 יום ...
    http://www.microsoft.com/visualstudio/en-us

חשוב להדגיש כי מי שרוצה להיות מתכנת טוב , צריך לשפר את המתמטיקה שלו.
    מתמטיקה , לוגיקה אלו 2 תחומים שבאים עם התיכנות ...

מקווה שעזרתי , הסברתי ... מי שמעוניין לדעת עוד פרטים , שאלות , עזרה או משהו אני זמין כאן או בהודעות פרטיות.
    צר לי לומר, אל זה בין האשכולות הכי מטופשים שנתקלתי בהם בשנים האחרונות.

C# אינה שפה מומלצת להתחלה. היא שפה קלה להתחלה ותו לא.
    שימוש בשפה כלשהי משתנה בהתאם לצרכים. בכדי ללמוד לתכנת ולהבין לעומק הרבה נקודות חשובות הגישה צריכה להיות אחרת לחלוטין.
    אני דיי בטוח שיהיה לך קשה להבין את זה, אך בבוא היום אתה תבין שדיברת שטויות.
    לעניין, מומלץ להתחיל דווקא בלימוד שפת C שמחד גיסא הינה שפה פשוטה ומאידך לימוד שלה יוביל את המתכנת לרקע ולהבנה טובה הרבה יותר.
    לשפת C שימושים משלה ושייכת למשפחת שפות ה Low Level. ל C++ שימושים נרחבים יותר ול C# יתרונות משלה בתחומים מסוימים (כאשר אין דגש על יעילות, דרוש זמן פיתוח קצר וכדומה).
    בברכה,

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    צר לי לומר, אל זה בין האשכולות הכי מטופשים שנתקלתי בהם בשנים האחרונות.

C# אינה שפה מומלצת להתחלה. היא שפה קלה להתחלה ותו לא.
    שימוש בשפה כלשהי משתנה בהתאם לצרכים. בכדי ללמוד לתכנת ולהבין לעומק הרבה נקודות חשובות הגישה צריכה להיות אחרת לחלוטין.
    אני דיי בטוח שיהיה לך קשה להבין את זה, אך בבוא היום אתה תבין שדיברת שטויות.
    לעניין, מומלץ להתחיל דווקא בלימוד שפת C שמחד גיסא הינה שפה פשוטה ומאידך לימוד שלה יוביל את המתכנת לרקע ולהבנה טובה הרבה יותר.
    לשפת C שימושים משלה ושייכת למשפחת שפות ה Low Level. ל C++ שימושים נרחבים יותר ול C# יתרונות משלה בתחומים מסוימים (כאשר אין דגש על יעילות, דרוש זמן פיתוח קצר וכדומה).
    C# = C+
    הכוונה שC# זה C אבל C זה לא C# מה שאומר שהשפות דומות חוץ מהפויינטרים שלא משתמשים בC#

ציטוט נכתב במקור על ידי avatar123 צפיה בהודעה
    C# = C+
    הכוונה שC# זה C אבל C זה לא C# מה שאומר שהשפות דומות חוץ מהפויינטרים שלא משתמשים בC#
    C לא C# נקודה. יש עוד הבדלים. שימושי השפה, יכולות השפה, עקרונות הכלולים בה ועוד.
    בברכה,

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

C לא C# נקודה. יש עוד הבדלים. שימושי השפה, יכולות השפה, עקרונות הכלולים בה ועוד.
    לאא הבנת מה אמרתי?
    C זה לא C# אבל C# זה C
    שימושי השפה, יכולות?
    שפה יותר נמוכה מן הסתם

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

גם java מתחילים מה הקשר...?

לאא הבנת מה אמרתי?
    C זה לא C# אבל C# זה C
    שימושי השפה, יכולות?
    שפה יותר נמוכה מן הסתם
    אתה לא הבנת.
    C זה לא C# ו C# זה לא C.
    לכל שפה יעדים שונים. C# ככלל היא שפה מוגבלת. לא, אל תשווה ל C, אלו 2 קטגוריות שונות. "תשווה" ל C++ ותיווכח.
    בכל אופן, "כשמסיימים" ללמוד C# לא יוצאים לעבוד באזרחות. לכן, גם אם העניין הוא לעבוד באזרחות לא בתחום ה LL עדיין מומלץ להכיר את שפת C ברמה טובה בכדי לספק רקע איכותי.
    בברכה,

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

אתה לא הבנת.
    C זה לא C# ו C# זה לא C.
    לכל שפה יעדים שונים. C# ככלל היא שפה מוגבלת. לא, אל תשווה ל C, אלו 2 קטגוריות שונות. "תשווה" ל C++ ותיווכח.
    בכל אופן, "כשמסיימים" ללמוד C# לא יוצאים לעבוד באזרחות. לכן, גם אם העניין הוא לעבוד באזרחות לא בתחום ה LL עדיין מומלץ להכיר את שפת C ברמה טובה בכדי לספק רקע איכותי.
    חחחח איזה חמוד קיצר הבנתי את הקטע שלך
    מניסיון אנשים שיודעים אך ורק C# ועבדו רק איתה או JAVA יצאו לשוק העבודה כמו גדולים לא דרך חברות כוח אדם אפילו

חחחח איזה חמוד קיצר הבנתי את הקטע שלך
    מניסיון אנשים שיודעים אך ורק C# ועבדו רק איתה או JAVA יצאו לשוק העבודה כמו גדולים לא דרך חברות כוח אדם אפילו
    ידידי, אני לא רב איתך, וזה לא וויכוח. הדבר היחיד שאתה צריך להבין זה שאתה טועה.
    ילדי הC#/JAVA יכולים לעבוד בהרבה מקומות אם יהיה להם מספיק ניסיון בתחומים הנדרשים, זה לא הופך אותם למתכנתים איכותיים/מתכנתים שיודעים היטב מה הם עושים.

וזו ההודעה האחרונה שלי פה. בדרך כלל, מבינים את הנקודה לפני. אתה מבזבז את זמני יתר על המידה.
    בברכה,

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ידידי, אני לא רב איתך, וזה לא וויכוח. הדבר היחיד שאתה צריך להבין זה שאתה טועה.
    ילדי הC#/JAVA יכולים לעבוד בהרבה מקומות אם יהיה להם מספיק ניסיון בתחומים הנדרשים, זה לא הופך אותם למתכנתים איכותיים/מתכנתים שיודעים היטב מה הם עושים.

וזו ההודעה האחרונה שלי פה. בדרך כלל, מבינים את הנקודה לפני. אתה מבזבז את זמני יתר על המידה.
    עצם העובדה שאתה מדבר על ילדים מראה מה הרמה שלך ומה הידע
    ילדי C#?
    בן כמה אתה?
    תואר ראשון, שני?
    אתה בתעשייה?

תן לי רק להגיד לך משהו .
    זה שאתה מציע שאנשים יתחילו מC יש בזה משהו , אני לא אומר שאתה טועה .

כן כי אם מתכנת רוצה באמת להיות מתכנת איכותי , ורוצה לדעת תיכנות מא' - עד ת' אז כן הוא צריך להתחיל מהכי הכי בסיס שיש.
    אני הייתי ממליץ אפילו להתחיל ללמוד מתמטיקה , סטטיסטיקה , אנגלית ברמה גבוה ורק אז להתחיל לגשת ללמוד תיכנות אבל כרגע זה לא משנה.

בכל מקרה מה שאמרתי שC# הוא טוב למתכנת מתחיל זה נכון , אני גם אסביר לך למה ... :

כיום רב החברות מחפשות מתכנתים בC# וב-JAVA ... כמובן גם כאן יש נטייה למתכנתי C#. ( ואני מדבר מנסיון ).
    C# היא שפה שקל ללמוד אותה ואפשר לעשות בעזרתה הרבה מאוד דברים ... נכון המתכנת שלומד רק אותה הוא לא הופך ישר להיות קווין מיטניק , אבל צריך להתחיל מאיפשהו ולפי דעתי האישית ברגע שאתה מחליט שאתה רוצה ללמוד משהו אתה תמיד יכול ללכת לכמה כיוונים וללמוד הכל כפי שאתה רוצה.

לסיכום אני אגיד לך ככה , בן אדם שרוצה להתחיל לתכנת , ורוצה לעשות את זה בדרך קלה יחסית , עם שפה חדשה יחסית ובעתיד למצוא עבודה בתחום שלו זה C#

משתמש כבוד
    אני צהוב בנשמה

לייקים
    6
    נקודות
    1,600

מתכנת זאת עבודה מאוד בסיסית ונחותה... למה לשאוף אליה

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי DarkSlash צפיה בהודעה
    תן לי רק להגיד לך משהו .
    זה שאתה מציע שאנשים יתחילו מC יש בזה משהו , אני לא אומר שאתה טועה .

כן כי אם מתכנת רוצה באמת להיות מתכנת איכותי , ורוצה לדעת תיכנות מא' - עד ת' אז כן הוא צריך להתחיל מהכי הכי בסיס שיש.
    אני הייתי ממליץ אפילו להתחיל ללמוד מתמטיקה , סטטיסטיקה , אנגלית ברמה גבוה ורק אז להתחיל לגשת ללמוד תיכנות אבל כרגע זה לא משנה.

בכל מקרה מה שאמרתי שC# הוא טוב למתכנת מתחיל זה נכון , אני גם אסביר לך למה ... :

כיום רב החברות מחפשות מתכנתים בC# וב-JAVA ... כמובן גם כאן יש נטייה למתכנתי C#. ( ואני מדבר מנסיון ).
    C# היא שפה שקל ללמוד אותה ואפשר לעשות בעזרתה הרבה מאוד דברים ... נכון המתכנת שלומד רק אותה הוא לא הופך ישר להיות קווין מיטניק , אבל צריך להתחיל מאיפשהו ולפי דעתי האישית ברגע שאתה מחליט שאתה רוצה ללמוד משהו אתה תמיד יכול ללכת לכמה כיוונים וללמוד הכל כפי שאתה רוצה.

לסיכום אני אגיד לך ככה , בן אדם שרוצה להתחיל לתכנת , ורוצה לעשות את זה בדרך קלה יחסית , עם שפה חדשה יחסית ובעתיד למצוא עבודה בתחום שלו זה C#
    אז תמליץ לבנאדם ללמוד assembly בטוח שהוא יבין אחרי זה הכול טוב
    אחרי שאתה מגיע לרמה נורמלית בC# הפלוסים השונים בC ממש קלים ללמידה ככה שסתם להתחיל משפה יותר מיגעת שפחות שימושית כיום זה סתם המלצה גרועה
    ציטוט נכתב במקור על ידי ItayTheMan צפיה בהודעה
    מתכנת זאת עבודה מאוד בסיסית ונחותה... למה לשאוף אליה
    פרט נמק והסבר

משתמש כבוד
    אני צהוב בנשמה

לייקים
    6
    נקודות
    1,600

מתכנת כל ילד בן 13 יכול להיות עם קצת קריאת מדריכים באינטרנט וכמה שנים של נסיון
    יש עבודות בתחום הרבה יותר רציניות

ובכלל איך עבודה יכולה להיות רצינית כיום אם לא הלכת ללמוד במוסד אקדמי לפני, שלא נדבר על תואר שני לפחות

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,469 | הודעות: 8,173,056 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect