קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה זה אמור להיות?
    על ידי motomix בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 22:57
  2. חדשה שהייתה אמור להיות באתגר =\\\ 2 גרסאות
    על ידי sniper בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 25-12-2005, 20:26
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 16:33
  4. [פרטים!] Va - Restart אמור להיות האוסף הכי טוב השנה!!!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 08:58
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

מה זה אמור להיות?!

משתמש משקיע האוואטר של Origin
    לייקים
    15
    נקודות
    326

ברירת מחדל מה זה אמור להיות?!

המנהל הזה לא מוריד לי את המוניטין בכוח.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=775811
    הבאתי המון הוכחות שזה סקאם ועוד המון אנשים אמרו שזה סקאם אבל המנהל הזה בכוח רוצה שיעבדו על אנשים אז שאפו-אתה הורס את הפורום.
    הוא מנסה לעבוד על אנשים והמנהל יודע אבל הוא מאשר לו - הנהלה מפגרת, יאללה נמאס ממה שנהיה פה שמנהלים עוזרים לאנשים להרוויח כסף על אנשים אחרים.
    למנהל החכם שהשאיר לי את המוניטין-הרסת את הפורום ואני בטוח שזה לא הסקאם הראשון של המוכרים.

ועוד משהו, באשכול הזה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=775215 המנהל ידע שזה סקאם אז הוא נעל את האשכול אבל פה הוא בכוח עוזר לבן אדם להרוויח כסף על אחרים אז יאללה לשחק אותה רואים שאתה נגדי ומת להוריד לי מוניטין כי אתה אולי מקנא במוניטין שלי שאני מוכר אמין.
    כל הכבוד!

אם עצבנתי אתכם תנו לי באן במילא המצב בעשינו עסק גרוע.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ציטוט נכתב במקור על ידי oMagic צפיה בהודעה
    המנהל הזה לא מוריד לי את המוניטין בכוח.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=775811
    הבאתי המון הוכחות שזה סקאם ועוד המון אנשים אמרו שזה סקאם אבל המנהל הזה בכוח רוצה שיעבדו על אנשים אז שאפו-אתה הורס את הפורום.
    הוא מנסה לעבוד על אנשים והמנהל יודע אבל הוא מאשר לו - הנהלה מפגרת, יאללה נמאס ממה שנהיה פה שמנהלים עוזרים לאנשים להרוויח כסף על אנשים אחרים.
    למנהל החכם שהשאיר לי את המוניטין-הרסת את הפורום ואני בטוח שזה לא הסקאם הראשון של המוכרים.

ועוד משהו, באשכול הזה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=775215 המנהל ידע שזה סקאם אז הוא נעל את האשכול אבל פה הוא בכוח עוזר לבן אדם להרוויח כסף על אחרים אז יאללה לשחק אותה רואים שאתה נגדי ומת להוריד לי מוניטין כי אתה אולי מקנא במוניטין שלי שאני מוכר אמין.
    כל הכבוד!

אם עצבנתי אתכם תנו לי באן במילא המצב בעשינו עסק גרוע.
    תקשיב, אני לא מנסה לכופף את החוקים.
    רשום בחוקים, וגם בנעוץ ואני גם מעיר למשתמשם הרבה מאוד פעמים ביום, שאם הם לא רוצים לקנות את המוצר, שלא יגיבו.
    במקום לפתוח וויכוח באשכול, למה לא שלחת לי הודעה בפרטי עם לינק לאשכול ואת הדעה שלך ( שהאתר הוא סקאם ), אני הייתי בודק אם זה באמת סקאם ואז משווה את זה עם המוכר.
    אבל במקום זה המשכת להתווכח איתו באשכול, ואם לא שמת לב לא רשום במוניטין שלך שאתה רמאי או אמין, אלא המוניטין הוא על זה שהרסת עסקה
    ואל תנסה לצאת על עשינו עסק, מה אתה אומר שהמצב גרוע? אתה בקושי נכנס לשם והמצב מצויין.
    ההנהלה של עשינו עסק עושה הכל כדי שלא ימכרו סקאם ולפעמים אני בודק דברים ולוקח על עצמי יוזמה כשאני לא אמור בכלל.
    אז אל תחשוב שאנחנו עושים ראש קטן בבקשה
    יש לך עוד שאלות?
    נערך לאחרונה על ידי ExcluSive; 14-08-2011 בשעה 19:38.
    ".It always seems Impossible until it's done"

לייקים
    15
    נקודות
    326

ציטוט נכתב במקור על ידי ExcluSive צפיה בהודעה
    תקשיב, אני לא מנסה לכופף את החוקים.
    רשום בחוקים, וגם בנעוץ ואני גם מעיר למשתמשם הרבה מאוד פעמים ביום, שאם הם לא רוצים לקנות את המוצר, שלא יגיבו.
    במקום לפתוח וויכוח באשכול, למה לא שלחת לי הודעה בפרטי עם לינק לאשכול ואת הדעה שלך ( שהאתר הוא סקאם ), אני הייתי בודק אם זה באמת סקאם ואז משווה את זה עם המוכר.
    אבל במקום זה המשכת להתווכח איתו באשכול, ואם לא שמת לב לא רשום במוניטין שלך שאתה רמאי או אמין, אלא המוניטין הוא על זה שהרסת עסקה
    יש לך עוד שאלות?
    כן, ראית שאני לא היחיד שאמרתי שהוא לא אמין ובכל זאת התעלמת מכולם (תראה את האשכול השני).
    אני פה לא נגד אף אחד זה פשוט מעצבן שאתה לא מתייחס ואחר כך אני חוטף את המוניטין הרע כי אתה לא התערבת (באשכול שנפתח קודם לכן).

כמה ציטוטים מהאשכול הראשון:
    ניסיון יפה לעבוד על האנשים אבל האתר סקאם כבר יותר משנה
    ע"י parlmnta
    זה סקאם גבי.
    ע"י israel 6199

ועוד משהו, פה רשמת שאתה היית בודק את זה עם המוכר ועושה השוואה אנערף ובתלונה בכלל רשמת משהו אחר:
    אם האתר סקאם או לא, זה כבר צריך להיות אחראיות הקונה.
    ופה אתה אומר שהיית בודק למרות שאמרו לך 3 אנשים כולל אני שהאתר הוא סקאם.
    אז אל תיתמם ותנסה לעבוד עליי כי אתה יודע טוב טוב שהבאתי הוכחות טובות גם מהפורום וגם מהאתר האמין בעולם בנושא כסף ברשת בשביל להצדיק את הטענה שלי ולא ניסיתי סתם להרוס.
    אם אתה רוצה להוריד את הרמה של הפורום תוריד ויהיו פה סקאמים על ימין ועל שמאל.
    תוריד את המוניטין או לא זה כבר לא מעניין אם אתה לא יודע מה זה להיות מנהל פורום.

משתמש כבוד
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ

כן, ראית שאני לא היחיד שאמרתי שהוא לא אמין ובכל זאת התעלמת מכולם (תראה את האשכול השני).
    אני פה לא נגד אף אחד זה פשוט מעצבן שאתה לא מתייחס ואחר כך אני חוטף את המוניטין הרע כי אתה לא התערבת (באשכול שנפתח קודם לכן).

כמה ציטוטים מהאשכול הראשון:
    ע"י parlmnta
    ע"י israel 6199

ועוד משהו, פה רשמת שאתה היית בודק את זה עם המוכר ועושה השוואה אנערף ובתלונה בכלל רשמת משהו אחר:

ופה אתה אומר שהיית בודק למרות שאמרו לך 3 אנשים כולל אני שהאתר הוא סקאם.
    אז אל תיתמם ותנסה לעבוד עליי כי אתה יודע טוב טוב שהבאתי הוכחות טובות גם מהפורום וגם מהאתר האמין בעולם בנושא כסף ברשת בשביל להצדיק את הטענה שלי ולא ניסיתי סתם להרוס.
    אם אתה רוצה להוריד את הרמה של הפורום תוריד ויהיו פה סקאמים על ימין ועל שמאל.
    תוריד את המוניטין או לא זה כבר לא מעניין אם אתה לא יודע מה זה להיות מנהל פורום.
    אני פה בשביל להעלות את הרמה, לא להוריד אותה.
    אני מסביר שוב, צודק שהבאת הוכחות, אבל למה להביא אותם בפומבי ולהתווכח ולגרור שמשתמשים אחרים יגיבו אחרייך עם ספאם במקום לשלוח הודעה בפרטי?
    אני אגיד למשתמש הזה עכשיו שאסור לו למכור את זה, כי זה אתר סקאם

לייקים
    15
    נקודות
    326

אני פה בשביל להעלות את הרמה, לא להוריד אותה.
    אני מסביר שוב, צודק שהבאת הוכחות, אבל למה להביא אותם בפומבי ולהתווכח ולגרור שמשתמשים אחרים יגיבו אחרייך עם ספאם במקום לשלוח הודעה בפרטי?
    אני אגיד למשתמש הזה עכשיו שאסור לו למכור את זה, כי זה אתר סקאם
    אבל לא אמרת שזה אחריות המוכר לדעת אם זה אתר סקאם או לא?
    ולמה אפשר להביא קישור לפורום במידה וזה פורסם אבל להביא הוכחות לסקאם זה לא בסדר.
    תאמין לי שאתה לא מכיר את כל הסקאמים שיש ואם מישהו מראה שיש סקאם לא צריך לדפוק אותו ולהשאיר אותו עם המוניטין אלא צריך להגיד לו תודה על זה שמישהו אחר לא בזבז מהכסף שלו על כלום.
    תחשוב אם אתה היית קונה את זה בדולרים והיית מגלה שזה סקאם, לא היית מתעצבן?!, תאמין לי שאנשים כמוני צריך להביא כי אני מדווח על דברים כאלה בשביל שיהיו לכם פחות תלונות ואנשים ירגישו פחות מפוחדים מלסחור דברים בפורום.
    נערך לאחרונה על ידי Origin; 14-08-2011 בשעה 19:50.

משתמש כבוד
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ

אבל לא אמרת שזה אחריות המוכר לדעת אם זה אתר סקאם או לא?
    ולמה אפשר להביא קישור לפורום במידה וזה פורסם אבל להביא הוכחות לסקאם זה לא בסדר.
    תאמין לי שאתה לא מכיר את כל הסקאמים שיש ואם מישהו מראה שיש סקאם לא צריך לדפוק אותו ולהשאיר אותו עם המוניטין אלא צריך להגיד לו תודה על זה שמישהו אחר לא בזבז מהכסף שלו על כלום.
    תחשוב אם אתה היית קונה את זה בדולרים והיית מגלה שזה סקאם, לא היית מתעצבן?!, תאמין לי שאנשים כמוני צריך להביא כי אני מדווח על דברים כאלה בשביל שיהיו לכם פחות תלונות ואנשים ירגישו פחות מפוחדים מלסחור דברים בפורום.
    12.חל איסור מוחלט להתערב בעסקאות של אחרים על ידי פירסום העסקה שלך אשר מוכרת מוצר המספק את אותם צרכים של המוצר הראשון או את מקור המוצר הנמכר, דבר זה נחשב להריסת עיסקה ויגרור קנסות ואף השעיות, כמו כן כל תגובה שהיא לא הצעת מחיר או שאלה בקשר למוצר [ במילים אחרות ספאם ] יגרור גם כן עונשים.

כמו כן, אין להסביר לפותח האשכול למה האשכול שלו לא חוקי או כל הערה מהסוג הזה, יש לפורום מנהלים שזה התפקיד שלהם; משתמש שיקח על עצמו את תפקיד המנהל ימצא את עצמו ללא גישה לקטגוריה!
    לא רשום שום דבר על סוג הדברים שאתה אומר.
    וכמו שאמרת, אתה צודק, אני לא יודע הכל - אני לא יודע על כל האתרים אם הם אתרי ספאם או לא

לייקים
    15
    נקודות
    326

לא רשום שום דבר על סוג הדברים שאתה אומר.
    וכמו שאמרת, אתה צודק, אני לא יודע הכל - אני לא יודע על כל האתרים אם הם אתרי ספאם או לא
    עזוב הבנתי כבר ששום דבר לא חלחל לך לראש אז אני יישאר עם המוניטין הגרוע אחרי שעשיתי יותר מ-20 עסקאות אמינות בגלל פאק בניהול.
    אם אתה עדיין חושב שאתה צודק אתה יכול לנעול.

משתמש כבוד
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ

עזוב הבנתי כבר ששום דבר לא חלחל לך לראש אז אני יישאר עם המוניטין הגרוע אחרי שעשיתי יותר מ-20 עסקאות אמינות בגלל פאק בניהול.
    אם אתה עדיין חושב שאתה צודק אתה יכול לנעול.
    אתה רוצה שהצדק ייעשה והחוקים יאכפו, הזהרתי את המשתמש בפרטי ונעלתי לו את האשכולות בפורום החלפות ומכירה, אבל גם אתה עברת על החוק.
    בגלל שאתה אמין וזה פעם ראשונה שלך, אני אוריד לך את המוניטין אבל להבא תדע בבקשה שאם אתה רוצה להעיר משהו, גם אם המשתמש סקאמר בנשמה, בפרטי בבקשה.
    אם אין לך עוד שאלות אני אשמח לנעול

לייקים
    15
    נקודות
    326

אתה רוצה שהצדק ייעשה והחוקים יאכפו, הזהרתי את המשתמש בפרטי ונעלתי לו את האשכולות בפורום החלפות ומכירה, אבל גם אתה עברת על החוק.
    בגלל שאתה אמין וזה פעם ראשונה שלך, אני אוריד לך את המוניטין אבל להבא תדע בבקשה שאם אתה רוצה להעיר משהו, גם אם המשתמש סקאמר בנשמה, בפרטי בבקשה.
    אם אין לך עוד שאלות אני אשמח לנעול
    תנעל.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

תנעל.
    המוניטין ירד

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,511,480 | הודעות: 8,212,073 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect