האם מישהו יודע אם Google AdSense משלמים ל PayPal? אבל לא פעם, האם זה גם כיום כך?
האם מישהו יודע אם Google AdSense משלמים ל PayPal? אבל לא פעם, האם זה גם כיום כך?
|
|
ממש ממש לא לפייפל!!!
או לחשבון בנק או שיק הביתה![]()
נערך לאחרונה על ידי .Mishel; 15-08-2011 בשעה 00:03.
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
אם אתה רוצה להרוויח ברמה של אדסנס או יותר מזה שלח לי פרטית עם מסן/סקייפ ואני יראה לך איך עושים היום כסף קל...
זה לא זה, כל סכום כסף שנכנס לבנק צריך לשלם מיסים, נראה לכם ש YouTube יתחילו לחשב לי מס?! הם ישלחו לי לבנק את הסכום המלא, ואני מכיר את החוקים, גם ילד בן שנה על אגורה "צריך" לשלם מס.
זה לא זה, כל סכום כסף שנכנס לבנק צריך לשלם מיסים, נראה לכם ש YouTube יתחילו לחשב לי מס?! הם ישלחו לי לבנק את הסכום המלא, ואני מכיר את החוקים, גם ילד בן שנה על אגורה "צריך" לשלם מס.
בטח שיש מס. למשל, בתוכניות כמו ClicosMEDIA, שם דורשים חשבונית שכיר. אתה יודע מה זה? זה דבר שאתה ממלא ושולח להם ואחר כך שאתה בא לקבל משכורת, clickosMEDIA שולחים לשם את הכסף, הם מורידים לך מס והכל ואז שולחים לך את המשכורת ואתה יכול להכניס אותה בשקט לבנק., אבל שאתה מקבל משכורת ואתה מכניס אותה ככה סתם בלי לשלם מס, זו העלמת מס וזו עבירה על החוק. בגלל זה אני מחפש דברים שתומכים בבנקים ווירטואליים.
ומה זה אונל?
נערך לאחרונה על ידי dammass; 15-08-2011 בשעה 12:32.
אההה.
אבל זו הבעיה, לאיפה אני פונה בשביל שיורידו לי מס? תאמין לי אני אשמח שיהיה לי כסף מזומני בכיס מאשר כסף בפאייפאל שממש לא בטוח..
עריכה: הסתובבתי קצת בגוגל אדסנס ופתאום ראיתי שהם "מודעים" לכל עניין המיסים ויש להם מדריכים ואפילו יש להם בתוך התוכנית עצמה קטגורייה שבה אתה ממלא את פרטי המס שלך והכל והם בעצמם מורידים מס. אבל עדיין... עכשיו אחרי שקיבלתי משכורת אחרי המס, איך הבנק יידע שבאמת ירד המס? ושאני לא משקר?
ואיך ממלאים הכל אם... אני רק בן 14? אני מאמין שאם גוגל אדסנס רוצים מגיל 18 אז גם האפשרויות שם מתאימים רק לגילאי 18 ומעלה..
נערך לאחרונה על ידי dammass; 15-08-2011 בשעה 13:01.
לא, בבנק שאתה מפקיד את הכסף זה מוריד רק עמלה בשביל שמנהל הבנק ירוויח מליונים, אבל מיסים זה כבר משהו אחר. זה מי שמשלם לך משכורת צריך לדווח ולהוריד את המס מהמשכורת, יש הרבה חוקים והרבה מצבים. אבל לדוגמא, שמציאות תעבוד נגיד בפיצרייה, מנהל הפיצרייה מדווח על הכל ומוריד לך מהמשכורת את המיסים והכל (לכן יש לו רואי חשבון ויועצי מס) ואז המשכורת שאתה תכניס לבנק, זה משכורית "חוקית"...
ומזל טוב!!
נערך לאחרונה על ידי .Mishel; 15-08-2011 בשעה 17:44.
אני יודע,התכוונתי על מה שיקחו לך בבנק.
בקשר למיסים : כאן
ותודה רבה![]()
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.