קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] קוקה קולה וילג'
    על ידי TheFatMan בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 29-05-2009, 22:51
  2. [עזרה] קוקה קולה וילג'
    על ידי TheFatMan בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 25-05-2009, 00:02
  3. הזכירו פה זכיות של קוקה קולה ונזכרתי
    על ידי Fury בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 17-01-2006, 08:24
  4. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 00:21
  5. שותים קוקה קולה? חחח אז אתם מסוממים :)
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 00:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

דיווח | האירוע של קוקה קולה.. + עזרה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ברירת מחדל דיווח | האירוע של קוקה קולה.. + עזרה.

חזרתי עכשיו מהאירוע של קוקה קולה, פתחתי מלא סטים אני מאמין שמעל 20, בכל מקרה אני אפרט על כמה מהסטים שאני זוכר הכי טוב כדי שתבינו את הבעיה שלי..

סט #1:
    זה היה עוד שעשיתי סטים של חימום, ראיתי שתי hb8.5 ועוד איזה מכוערת שלא שווה דירוג יושבות ובונות ארמון מחול אז החלטי להרוס להם אותו לצחוקים ולהמשיך ללכת, ישר כשהרסתי אותו התפתחה שיחה, מהר מאוד ירדתי מנושא הארמון ועברתי לפתיח אחר לגבי מה שאני לובש תוך כדי שאני שולח נאגים למטרה שאני לא רוצה את הדעה שלה בלבוש כי היא על הפנים, משם עברתי לקולד רידינג שעבד מצויין, כמובן שהצאתי את המטרה הרעה מהשלושה, בימינית המכוערת לא היה צורך לטפל כי היא כ"כ התלהבה שמישהו מדבר איתה שהשיחה שלי עם ה-2 האחרות זרמה מצויין בזמן שהיא זורקת לנו נושאי שיחה פנימה, משם עברתי לקריאה בכף יד, פעם ראשונה שניסיתי את זה גם ככה באתי לסט הזה בלי מטרה אז אמרתי מקסימום אני ישרוף אותו כי תמיד רציתי לנסות את זה כי זה גם אחלה קולד רידינג וגם אחלה קינו כמובן שעשיתי את זה למטרה וזה עבד מצויין, קיבלתי מלא IOI's מהבנות וסיכמנו שאני יחזור אח"כ ונבנה את הארמון מחדש, כשיצאתי מהסט הצטערתי שלא ניסיתי לבודד, לא חשבתי על זה ודיי נתקעתי אז שמתי לי מטרה לשאר הערב לנסות לבודד.

סט #2:
    זה כבר היה אחרי שפתחתי מלא סטים, ראיתי 3set יושב 2 חמודות ועוד איזה 9hb, בגלל שכבר החלטתי שאני הולך לנסות כל מיני דברים חדשים כי ממש לא עניין אותי לשרוף סטים החלטתי לעשות את הרוטינה הזאת של הקריאת מחשבות עם המספרים (בד"כ אני לא אוהב להשתמש ברוטינות של מיסטרי כי זה רובוטי אבל הופתעתי לגלות עד כמה הדברים האלו עובדים) בקיצור ביקשתי ממנה לחשוב על שתי מספרים וצדקתי, הבנות היה בשוק זה עבד (וגם אני) וביקשו שאני יעשה גם על אחת אחרת מהם, אמרתי להם שאני מוכן לקרוא להם בכף היד וככה התחלתי לעשות ובדיוק בשניה שאני מרים לה את היד ומתחיל לחרטט אותה הגיע איזה בחור אחד כנראה ידיד שלהם ושואל אותי מה אני עושה, ישר לחצתי לו את היד והתחברתי איתו והוא אמר שהוא יחכה שאני יסיים לקרוא לה בכף היד ושהוא רוצה גם, לי זה לא הפריע היה לי ברור שאני לא הולך לקרוא בשום יד שלו והוא בנתיים הסתכל עלי בשקט מהצד מתחיל עם ידידות שלו, בערך כשסיימתי לחרטט אותה והוא ביקש ממני לעשות לו גם הגיעה ידידה שלו והתחילה לחבק אותו, ישר ביקשתי ממנו שיציג לי את הידידה שלו והתחלתי גם איתה (פעם הבאה שלא ינסה לדפוק לי סטים), התחברתי עם הידידה ואחרי פחות מחצי דקה הגיעו עוד שתי בנות שהם חברות של ה3set שהתחלתי איתו בהתחלה, ביקשתי מהם להכיר לי אותם ובשלב הזה הייתי מרכז העיניינים של 7set - שש בנות ובן, ניסיתי לנצל את הזדמנות כדי לבודד את המטרה ואמרתי לה שתבוא איתי למתחם של ההופעות אבל היא אמרה שאין לה כוח אז שם כבר חתכתי..

אני לא מצליח עכשיו לזכור פרטים מדוייקים של שאר הסטים אבל מה שקרה לי בעוד לפחות 5 סטים זה שכל פעם שהגעתי לשלב שאני רוצה לבודד הבנות לא באו, גם כשהיה חיבור מצויין לפני זה, ניסיתי בכל מיני שיטות, בחלק מהסטים ניסיתי לבודד רק את המטרה, בחלק מהסטים ניסיתי להעביר את כל הקבוצה איתי מקום, בחלק נתתי נאגים למטרה ולא התייחסתי אליה ובחלק עשיתי אותה מרכז העיניינים..

לא היה לי שום אינטרס לסגור פייסבוק או מספר עם אף אחד מהסטים שפתחתי רציתי לבודד ולא הצלחתי בשום סט..

אם מישו יכול לעזור לי ולאמר לי את הבעיה שלי למה לא הצלחתי לבודד אני ישמח..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    34
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    פעם אחת הופיעה פיה בלילה ואמרה לי תבחר משהו אחד, או זין גדול או זיכרון טוב אני כבר לא זוכר במה בחרתי..

לי זה נשמע יותר מדי ישיר, אתה מתחיל עם מישהי ואחרי 5 - 10 דקות שאתה קורא לה בכף היד או משהו אתה אומר לה "בא לך ללכת למתחם הופעות?" זה ישיר מדי כאילו שהן ילכו עם מישהו שעכשיו הכירו למתחם הופעות ויעזבו את חברות שלהן..

HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop

מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

לא נראלי שאחרי עשר דקות זה כזה ישיר, כבר התחברתי איתם עשיתי הכל, גם שניסיתי לבודד נתתי סיבה שאני רוצה לראות את הזמר הזה וכו'..

משתמש מתקדם
    לייקים
    34
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    פעם אחת הופיעה פיה בלילה ואמרה לי תבחר משהו אחד, או זין גדול או זיכרון טוב אני כבר לא זוכר במה בחרתי..

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    לא נראלי שאחרי עשר דקות זה כזה ישיר, כבר התחברתי איתם עשיתי הכל, גם שניסיתי לבודד נתתי סיבה שאני רוצה לראות את הזמר הזה וכו'..
    עדיין, תחשוב שהם יושבים כמה ח'ברה ואתה פתאום אומר לאחד מהם ללכת..
    לא אין להם כוח אני חושב כמוהם..

HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop

מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אוקי ברור שזה לא עבד, אני שואל איך כן לגרום לזה לעבוד, כי אני לא הולך לשרוף חצי שעה על סט בתקווה שאני יבודד אחת מהם..

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

משיכה משיכה משיכה.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

הגורמים לכך שלא הצלחת לבודד הם:

א. שפת גוף לקויה - גם אם הסט הלך טוב, כאשר ניסית לבודד עשית שפת גוף רעה, זה משפיע.
    ב. לא היה מספיק נוחות למרות הזמן שהיית שם.
    ג. הצגת את זה כשאלה ולא כהובלה.

ובתכלס יש עוד הרבה סיבות, אני חושב שיהיה לי יותר קל לומר לך מה הבעיה כשאני אראה אותך עושה את זה...
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

מה הרוטינות שהשתמשת בהן? יעני מה עושים, אתה יכול להסביר לי לעומק אני רוצה לדעת..
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,063 | הודעות: 8,151,645 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect