נכתב במקור על ידי .Zeta אין לי כוח אני הולך לישון אולי במצא הלילה אני אבוא ידעתי!!! אתה אמרת שקרן אחד!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי idan12_ בוא קח כריות שתוק יא מכוער
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי AdventureR מכוער היא גרה 15 דקות לידי ^^... אז למה אמרת לי שהיא לא גרה בעיר שלך? GAY.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
אני עייף מה אתה רוצה אולי עוד מעט אני אחזור... נכתב במקור על ידי Wolf Man ידעתי!!! אתה אמרת שקרן אחד!
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ לילה מעולה חחח נכון!? חרא פרק ביאסו אותי .
נכתב במקור על ידי AdventureR שתוק יא מכוער אל תדאג לי אני אוכל מספיק
this is going to be.......legenda..............wait for it ..............keep waiting cause itnot going to end soon
נכתב במקור על ידי idan12_ בוא קח כריות אתה רואה שלא רוצים אותך נכון? אז למה בכוח?!
נכתב במקור על ידי prowinner אז למה אמרת לי שהיא לא גרה בעיר שלך? GAY. כדי שלא תטריד אותי.. ^^ אם שאלות מיותרות כגון מתי אתה פותח אותה
נכתב במקור על ידי .Zeta אני עייף מה אתה רוצה אולי עוד מעט אני אחזור... שמענו עלייך.. כולה 5 לאחד עשרה! אפילו דורה ערה!
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ אתה רואה שלא רוצים אותך נכון? אז למה בכוח?! כי אמא שלך זונה
נכתב במקור על ידי idan12_ אל תדאג לי אני אוכל מספיק תעוף מכאן או שהרגל שלי תבעט כל כך חזק בתחת שלך עד שהנעל שלי תצא לך מתוך הפה
נכתב במקור על ידי AdventureR כדי שלא תטריד אותי.. ^^ אם שאלות מיותרות כגון מתי אתה פותח אותה אבל בעיה. היא כבר פתוחה. ואני מעולם לא ישאל בחור את זה.
נכתב במקור על ידי idan12_ כי אמא שלך זונה דבר יפה .
בוץ ישן בשבילה נכתב במקור על ידי Wolf Man שמענו עלייך.. כולה 5 לאחד עשרה! אפילו דורה ערה!
נכתב במקור על ידי Wolf Man תעוף מכאן או שהרגל שלי תבעט כל כך חזק בתחת שלך עד שהנעל שלי תצא לך מתוך הפה יותר מדי מופע שנות השבעים
חוקי הפורום