בכסף שהרווחתם מה עשיתם בו? (בחלק ממנו הכוונה).
אני קניתי אביזרים לאייפוד, משחקי מחשב ועכשיו אני חוסך.
בכסף שהרווחתם מה עשיתם בו? (בחלק ממנו הכוונה).
אני קניתי אביזרים לאייפוד, משחקי מחשב ועכשיו אני חוסך.
נערך לאחרונה על ידי dammass; 16-08-2011 בשעה 10:19.
|
|
מלא דברים מ EBAY וDX.
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
אם כבר הזכרתם את eBay, אתם יודעים שכיום יותר ויותר חנויות בארץ התחילו לתמוך ב PayPal?
אפשר לקנות פאלפונים, ציוד למחשב, קונסולות בעזרת PayPal בארץ, לדעתי זה מעולה, כי למשל מסכים, זה דבר דיי בעייתי להזמין ממקומות כמו eBay. רוב הפעמים אין משלוח לישראל, ואם יש, אז המשלוח הוא מגיע ל200$ ואף יותר, ועם כל העניין של המכס ואין אחריות...
אני עשיתי מקודוס 1000 שקל +- שהעברתי לבנק ודרך זה אני מממן את השיעורי נהיגה שלי.
הלכתי לבלות, נהנתי..
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.
למה שיקרסו? הפוך פאיפל היא חברה להשקעה בטוחה לטווח הארוך כי ניתן לראות שרק אנשים נרשמים יותר ויותר עיום והיא בשתיוף פעולה עם החברות הכי גדולות בעולם ואם היא נמצאת בשיתוף עם חברות טיסה אתה יכול לדעת מה המעמד שלה ולאן זה יפתח..
אולי בזמן האחרון אפשר לצפות לנפילה קטנה אבל לטווח הארוך אפשר להשקיע פה בלי לחשוב פעמים כי כיום כולם מאמינים בתשלום מקוון וזו החברה הכי גדולה שמייצגת שירות זה כבר מזמן...
חברה אתם סוטים מהנושא..תמשיכו לדבר בפרטי .
נערך לאחרונה על ידי .Mishel; 16-08-2011 בשעה 16:06.
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
תאמת דברים כאלה אי אפשר לעצור בפאייפל והם לא אומרים לך יותר מידי לפני שהם יכולים לקחת לך כסף...זה עוד חיסרון כי בבנק רגיל מודיעים לך ומתקשרים אליך אם עושים כול דבר קטן או משהו אחר אני לא יודע מה וגם 99% שלא יעשו לך את זה אף פעם אלא אם כן באמת עשית משהו רציני ואז יכולים לקחת לך כסף בחזרה!
וגם בבנק רגיל יש יותר נגישות להרבה דברים אחרים שגם אין לבנק וירטואלי שכזה!