קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 21:17
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 15:16
  3. שמתם לב שזה הדף ה-1000!?
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 08:12
  4. חחח שמתם לב שיאן יותר לא נכנס לפה?
    על ידי YaBoy בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 20:25
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 35 מתוך 35

שמתם לב - עמוד 3

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    זה בסדר שזה יוצא עליי אין לי בכלל בעיה עם זה,אנחנו תמיד שמחים לשמוע ולקבל ביקורת,אחרי הכל אנחנו גם בני אדם.
    אתם יותר מדי עסוקים בלהאשים אותנו שאנחנו ככה ואנחנו ככה,אבל מוזר שאף פעם לא שמעתי :" במה אנחנו לא בסדר".
    כשאתה אומר :" מזיזים את הראש לכיוונינו" אתה שוכח שאנחנו לא תמיד זמינים לדבר עם משתמש אחד על אחד,או לטפל בבעיה שמשתמש כזה או אחר מתלונן ושזה יהיה לטובתו,כי מה לעשות לפעמים המתלונן לא תמיד צודק ולפעמים ההצעות שלא לא באות בחשבון מסיבות כאלו או אחרות,כל מקרה לגופו אז זה לא אומר שאנחנו לא בסדר.
    יש לנו הרבה עבודה,אנחנו אחראים על 3 קטגוריות אם לא יותר(בייחוד שירדו עכשיו שני ראשיים אז כל אחד אחראי על 5 קטגוריות) האם אתה חושב שזה קל?
    כמו שאמרתי אני חושב שלכל המתלוננים יש דעה סלקטיבית בגלל שפעם אחת או פעמיים הם או ננזפו או נענשו,או שפשוט מנהל ראשי כזה או אחר לא עשה את מה שהם ציפו שהוא יעשה כי מה לעשות הפורום כאן מורכב מילדים ובדרך כלל אתה רואה שמי שמאייש את הדרגות הגבוהות הם בדרך כלל האנשים הבוגרים,הן בגיל והן באופי,ולכן לפעמים המתלוננים לא :" באותו הראש" של הדרגות הגבוהות(מפקחים ומעלה),ויוצא מצב שהמנהל הראשי בוחר שלא להקשיב לתלונה או לבקשה של משתמש X בגלל שהוא רואה כמה צעדים קדימה שלא כמו המשתמש המתלונן או המציע.
    אני חושב ש"הלייקים" מדברים בעד עצמם.
    כמה דקות עברו וקיבלי 2 לייקים, במשוב ? בביקורת הבונה שהעברתי על ההנהלה גרפתי לפחות 10 לייקים, לא ביקשתי מאף אחד, לא היתחננתי, זה פשוט הגיע, כי כניראה שאני היחיד שיש לו את הביצים לבוא ולהתלונן.
    אמרתי לכם במה אתה שוגים לדעתי, הסברתי את עצמי יפה מאוד במשוב וכמו שליאור אמר "לקחנו לתשומת ליבנו".
    אז בסדר, לא נזפתי בכם, רק העברתי ביקורת קטנה.
    אני יכול לבקר ראשי ראשי, לעביר את הביקורת הכי בונה והכי נוקשה על כל אחד מכם ואתם תיראו שאתם לא תמיד בסדר ואפילו רוב הפעמים אתם לא הסדר.

בקיצור אושרי, מה שאני בא לומר כאן זה שההנהלה חייבת לעבור כאן שינוי גדול, מלמטה עד למעלה, מההתחלה עד הסוף, שינוי גדול מאוד שלא יבוא מכם ולא יבוא ממנהלי האתר.
    היחידי אבל היחידי שיכול לחולל את השינוי הזה זה אור, כי גם מנהלי האתר לא עושים את עבודתם.
    למנהלי האתר וגם לרוב הראשיים [לא מדבר עליך ספציפית] בוא נגיד ככה לא נאה לרדת אל העם הפשוט שזה אנחנו.
    ראיתי לעיתים נדירות כל כך תגובה לאשכול ממנהל אתר, ומאור ? פיייי פעם בעשור..

בכל מיקרה הבנתם ת'עיקרון, בשורה התחתונה חייב להתחולל שינוי ומהר מצד ההנהלה.

לשעבר 'Like

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי VOCA צפיה בהודעה
    אני חושב ש"הלייקים" מדברים בעד עצמם.
    כמה דקות עברו וקיבלי 2 לייקים, במשוב ? בביקורת הבונה שהעברתי על ההנהלה גרפתי לפחות 10 לייקים, לא ביקשתי מאף אחד, לא היתחננתי, זה פשוט הגיע, כי כניראה שאני היחיד שיש לו את הביצים לבוא ולהתלונן.
    אמרתי לכם במה אתה שוגים לדעתי, הסברתי את עצמי יפה מאוד במשוב וכמו שליאור אמר "לקחנו לתשומת ליבנו".
    אז בסדר, לא נזפתי בכם, רק העברתי ביקורת קטנה.
    אני יכול לבקר ראשי ראשי, לעביר את הביקורת הכי בונה והכי נוקשה על כל אחד מכם ואתם תיראו שאתם לא תמיד בסדר ואפילו רוב הפעמים אתם לא הסדר.

בקיצור אושרי, מה שאני בא לומר כאן זה שההנהלה חייבת לעבור כאן שינוי גדול, מלמטה עד למעלה, מההתחלה עד הסוף, שינוי גדול מאוד שלא יבוא מכם ולא יבוא ממנהלי האתר.
    היחידי אבל היחידי שיכול לחולל את השינוי הזה זה אור, כי גם מנהלי האתר לא עושים את עבודתם.
    למנהלי האתר וגם לרוב הראשיים [לא מדבר עליך ספציפית] בוא נגיד ככה לא נאה לרדת אל העם הפשוט שזה אנחנו.
    ראיתי לעיתים נדירות כל כך תגובה לאשכול ממנהל אתר, ומאור ? פיייי פעם בעשור..

בכל מיקרה הבנתם ת'עיקרון, בשורה התחתונה חייב להתחולל שינוי ומהר מצד ההנהלה.
    ניקח את הדברים שלך לתשומת ליבנו,כפי שאתה רואה שינויים קורים ו2 מנהלים ירדו.
    תן לי להסביר לך משהו בקשר לתגובות של הדרגות הגבוהות.
    אתה היית מפקח אתה יודע מה היררכייה אני לא צריך להגיד לך.
    תפקיד הראשיים הם לטפל במשימות ובמשוב,במידה וראשי כזה או אחר לא מצליח לטפל בבעיה הוא פונה לזה שמעליו (מנהל אתר) במידה ומנהל אתר לא מצליח הוא פונה לליאור.
    בקשר לאור,התפקיד שלו הוא להיות מאחורי הקלעים,הוא בדיוק יושב כאן ומגיב על אשכולות.
    אור מתערב בין היתר בבעיות טכניות רציניות של האתר,ובתלונות שיכולות לגרום שהאתר ייסגר.(פלילי)

The legend of Iatraf האוואטר של LikeMe
    לייקים
    655
    נקודות
    399

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    ניקח את הדברים שלך לתשומת ליבנו,כפי שאתה רואה שינויים קורים ו2 מנהלים ירדו.
    תן לי להסביר לך משהו בקשר לתגובות של הדרגות הגבוהות.
    אתה היית מפקח אתה יודע מה היררכייה אני לא צריך להגיד לך.
    תפקיד הראשיים הם לטפל במשימות ובמשוב,במידה וראשי כזה או אחר לא מצליח לטפל בבעיה הוא פונה לזה שמעליו (מנהל אתר) במידה ומנהל אתר לא מצליח הוא פונה לליאור.
    בקשר לאור,התפקיד שלו הוא להיות מאחורי הקלעים,הוא בדיוק יושב כאן ומגיב על אשכולות.
    אור מתערב בין היתר בבעיות טכניות רציניות של האתר,ובתלונות שיכולות לגרום שהאתר ייסגר.(פלילי)
    בעל האתר נתן לכם פורום שתטפלו בוא התפקיד שלו כמו שאמרתה הם לא בגלל שלמישהו נקלח 50 נקודות אלה לפרטים טכניים!

קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
    ספוילר:

משתמש משקיע האוואטר של MosheSee
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    521
    נקודות
    -131
    פוסטים בבלוג
    1

בקיצור מנהלים תקחו את עצמכם בידיים ....
    תתחילו להגיב יותר ....
    תתחילו לעזור יותר ....
    אני יגיד לכם תאמת אני מכיר רק 2 מנהלים ראשיים ... ולמה זה ? כי הם היחידיים שראיתי מגיבים O_O
    ומי השתיים האלו ? אושרי וישראל .... וכמו שאתם רואים אושרי הוא היחידי שמגן על הכבוד שנשאר למנהלים... אז באמא שלכם תפסיקו להתווכח עם אושרי ותתחילו לקרוא למנהלים שאתם לא רואים מגיבים את אלו שאתם לא מכירים אז אושרי תפנה לפה תמנהלים שכן אמורים לעשות את התפקיד שלהם ואפילו על הכבוד שלהם הם לא פה כדי לשמור עליו ...,
    נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 16-08-2011 בשעה 20:13.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אין צורך להפנות לכאן אף אחד,תודה במי שתמך ותודה למי שהעביר את הביקורות.
    העברתי את הנושא הזה להנהלה הגבוהה והם יבינו את מה שאמרתם והכל יהיה בסדר,בזה זה נגמר.
    המשך שבוע טוב וגלישה נעימה לכולם.

נושא נעול
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,605 | הודעות: 8,198,198 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect