נכתב במקור על ידי .GiL. ככה אתה?.. אני מפנה את אושרי אז אני מפנה את ישראל.. נכתב במקור על ידי DarkDesign מידעלה פעם היו אומרים להתראות נעע.. נכתב במקור על ידי .Zeta ברור שהיה מהר התקלחתי במי קרח ><
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי prowinner לך על זה. אתה מוכח שוב פעם כילד כאפות. וואלה אתה גייז ראשי לא מבין בדיחות
נכתב במקור על ידי Wolf Man אז אני מפנה את ישראל.. נעע.. >< אז אני מפנה את אילן..
נכתב במקור על ידי prowinner לך על זה. אתה מוכח שוב פעם כילד כאפות. אחי, הוא יעלב, שוב, ושוב, ושוב ><
גררררררר נכתב במקור על ידי Wolf Man אז אני מפנה את ישראל.. נעע.. ><
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי .GiL. אז אני מפנה את אילן.. אני מפנה את דור..
נכתב במקור על ידי .Zeta גררררררר גרררררררררררר
נכתב במקור על ידי .Zeta גררררררר גרררררר זה ספאם לא?
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
פשוט שמישהו יגיד שהוא מפנה את אור או ג'וש ונגמור עם זה נכתב במקור על ידי Wolf Man אני מפנה את דור..
נכתב במקור על ידי Wolf Man גרררררררררררר גרררררררר עם דאבל פוסט זה יותר גרוע
נכתב במקור על ידי Wolf Man אחי, הוא יעלב, שוב, ושוב, ושוב >< אז תפסיק לשים לב לנושך הזה.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
זה גררררררר נכתב במקור על ידי DarkDesign גרררררר זה ספאם לא?
אפשר לדעת על מה מדברים והאם נגיע היום לעמוד 100?
נכתב במקור על ידי prowinner אז תפסיק לשים לב לנושך הזה. תגיד לי מה יש'ך לא נמאס לך :\ אחרי איך שהתחנפתה בפייסבוק..
חחחח שמעתי מישהו אומר בטלויזיה "טיפשת" חחח איזה טמבל
חוקי הפורום