נכתב במקור על ידי ChangefulAxis תאמין לי אם תמשיך ככה בסוף יהיה לך באן... למה הקפצות חבוב? א)גבר,זה דאבלים. ב)אפילו המנהל של דיבורים אמר שמותר דאבלים. אבל רק דאבלים לא לחרוג ולתת פה טריפלים וכו'.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
אמיר אתה פה? גררררר
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי IdaNoSs מה כל הקטע הזה של הקללות וההלשנות? מרביצים לכם בבית שאתם הולכים להלשין למנהלים על משתמשים אחרים? מה כואב לכם מילים שנכתבות על פאקינג פיקסלים במחשב? ככה זה הילד הזה. הוא רב לפני איזה שבועיים עם וולף מן כי הוא אמר לו ''הומו''. הילד הזה נעלב מכל דבר. תגיד לו דביל והוא יפתח עלייך תלונה.
אחר כך אתם מתפלאים למה נועלים את האשכולילה ?
נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 16-08-2011 בשעה 22:50.
לילה טוב חיים נכתב במקור על ידי -HAIM- אחר כך אתם מתפלאים למה נועלים את האשכולילה ?
נכתב במקור על ידי .Zeta אמיר אתה פה? גררררר כע..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי .Zeta אני יכול גם לנחם אותך בפייסבוק וגם לעשות לך לשונות אני הוריד לך תביצים ותלשון,אם תעשה לי לשונות
קרדיט לFRENZY
אני רוצה שתדע שאני כבר כמעט שעה פה בלי בעיה נכתב במקור על ידי Wolf Man כע..
נכתב במקור על ידי AdventureR אני הוריד לך תביצים ותלשון,אם תעשה לי לשונות חחח למה עצבני ניקו?
נכתב במקור על ידי .Zeta אני רוצה שתדע שאני כבר כמעט שעה פה בלי בעיה אני אחזור עוד מעט..
יאאלה אחותי קבעה תאריך לחתונה תנו במזלט הולך לחגוג D:
נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 16-08-2011 בשעה 22:59.
טוב... נכתב במקור על ידי Wolf Man אני אחזור עוד מעט..
נכתב במקור על ידי .Zeta חחח למה עצבני ניקו? החברה בחו''ל,על תעצבן את הנסיך שלי.
זה החתיך שלי ואני לא מתעצבן נכתב במקור על ידי prowinner החברה בחו''ל,על תעצבן את הנסיך שלי.
נכתב במקור על ידי AdventureR אני הוריד לך תביצים ותלשון,אם תעשה לי לשונות אתה היית Nikolayana משהו כזה? כי אני זוכר אותך ממש טוב אם כן, לפני הבאן שלי
Professional Spammer Since 2010- מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
חוקי הפורום