נכתב במקור על ידי AdventureR לא ><...האישה הקודמת שלי שהגבת לא מקשיבים ל INSANE לא נותן ולא נותן !
נערך לאחרונה על ידי Display; 17-08-2011 בשעה 00:31.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי prowinner לא נותן ולא נותן ! איזה רשע... חברה שלו בחו"ל עריכה: הנה סתם פאנץ' ליין: גם חברה שלו "לא נותנת ולא נותנת"
נערך לאחרונה על ידי Attack; 17-08-2011 בשעה 00:32.
מנהל פורום חתימות וסמלים ותמיכה גרפית לשעבר לא חברים רגיליםLikeMe | Roi.Z
נכתב במקור על ידי DarkDesign איזה רשע... חברה שלו בחו"ל עריכה: הנה סתם פאנץ' ליין: גם חברה שלו "לא נותנת ולא נותנת" תאמין לי,היא נותנת..ועוד איך נותנת. ואני לא שולח לו את הכוסית כי לא מגיע לו לראות סקסית שכמותה. שיגמור על היפיפייה שיש לי בחתימה
נכתב במקור על ידי prowinner תאמין לי,היא נותנת..ועוד איך נותנת. ואני לא שולח לו את הכוסית כי לא מגיע לו לראות סקסית שכמותה. שיגמור על היפיפייה שיש לי בחתימה אז תזרוק לו איזה עצם...
נכתב במקור על ידי DarkDesign איזה רשע... חברה שלו בחו"ל עריכה: הנה סתם פאנץ' ליין: גם חברה שלו "לא נותנת ולא נותנת" היא תיתן והיא תיתן למה צינזרו את זה למההההההה
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי prowinner תאמין לי,היא נותנת..ועוד איך נותנת. ואני לא שולח לו את הכוסית כי לא מגיע לו לראות סקסית שכמותה. שיגמור על היפיפייה שיש לי בחתימה אבל היא מכוערת בהשוואה לשלי
נכתב במקור על ידי AdventureR היא תיתן והיא תיתן למה צינזרו את זה למההההההה כיף לך... אני צריך למצוא אחת כזאת
נכתב במקור על ידי DarkDesign איזה רשע... חברה שלו בחו"ל עריכה: הנה סתם פאנץ' ליין: גם חברה שלו "לא נותנת ולא נותנת" למה הזין שלי תמיד נוטה לכיוון כלשהו ?!.. תשובה: כדי שאני יוכל לזיין מהצד XD
נכתב במקור על ידי AdventureR אבל היא מכוערת בהשוואה לשלי -לחישה- זה נכון... -לחישה-
נכתב במקור על ידי AdventureR למה הזין שלי תמיד נוטה לכיוון כלשהו ?!.. תשובה: כדי שאני יוכל לזיין מהצד XD הופה! חחח ענק זה
נכתב במקור על ידי DarkDesign אז תזרוק לו איזה עצם... מספיק טוב [= ? נכתב במקור על ידי AdventureR אבל היא מכוערת בהשוואה לשלי דבר יפה לפני שאני חותך בייצים שלך.
ראבק,אני חייב לדעת איך קוראים לה....מעצב,אתה יודע?
נכתב במקור על ידי prowinner ראבק,אני חייב לדעת איך קוראים לה....מעצב,אתה יודע? לא, רוצה תשם? 2 מיינדפאקים מוקדשים לכם...
http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=1038 תגיבו על האשכולות שפתחתי
נכתב במקור על ידי prowinner איכס! ניראלי השן הגדולה שם זה סיגריה (מישהו נבהל, הרים תיד וזה נתקע xD)
חוקי הפורום