בהמשך לאשכולות הקודמים שלי, שנגמרו בכישלון בגלל שהיה לה חבר ואפילו לא ידעתי, אני פותח את האשכול הזה במטרה לקבל מעט עזרה.
1. איפה? אני יודע, אפשר בכל מקום, וכל זה אבל הכוונה היא: יש מן מקום אפשר לקרוא לזה סנטר.. יש שם המון חנויות וזה.. קיצר איפה כדאי לי שם? במתחם אוכל? בחנות אופיס דיפו? בספסל בחוץ? בחנות כמו קפה קפה או ארומה? או שתתנו עוד דוגמאות כאלה. [והכוונה היא שתגידו מהמקומות האלה מה לדעתכם הכי כדאי..] ונסו לא להגיד בכל המקומות...
2. משפט ראשון? יש לי בעיה. בפעם הקודמת שהתחלתי זה היה עם 2 בנות שמישהו מהעבודה שלי הכיר, אז אמרתי לאחת מהן, אה אז את חברה של X? הן ציחקקו כזה והחברה שלה אמרה לי בוא שב איתנו.. אז באתי, ואז התחלנו לדבר.
אבל מן הסתם שלא כל פעם יהיה לי כזה משפט שקשור למישהו מהעבודה. אז מה אני יכול להגיד לה: "תגידי.. אפשר להציק לך?", או סתם לבוא לשבת לידה ולהגיד לה מה נשמע..? מאיפה את? אתם מבינים אני פשוט לא יודע מה לומר. אשמח אם תתנו לי דוגמאות.
3. סגירת מספר פלאפון? פעם קודמת פשוט נכנסתי ל"צור איש קשר חדש" והבאתי לשתי הבנות לרשום את שמם והמספר שלהם. והן הביאו לי את הפלא שלהן.. ורשמתי להן. עשיתי את זה שניה לפני שנפרדנו אחד מהשני ואז התחבקנו והלכנו. זה בסדר ככה?
4. עצות? אם יש לכם עוד עצות חוץ מללכת עם גישה טובה ושמחה, אשמח לקבל אותן. תודה!

ציטוט ההודעה
) תתדאג שזה יהיה בשלב הנוחות אחרי שיצרת משיכה (אם אתה לא יודע מזה תחפש את מודל המ3) לי אישית כל מספר פלאפון לקחתי בזמן המשיכה לא ראיתי ולא שמעתי מהבחורה יותר למרות שהתקשרתי. פשוט היה משיכה זמנית שהתפוגגה.