קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. חזרתי לשחק CS ואני צריך קצת עזרה
    על ידי oRi-ShEly בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-07-2007, 15:21
  2. צריך קצת עזרה פה....
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-09-2006, 17:34
  3. רמה 28 צריך קצת עזרה
    על ידי Offer בפורום Maple Story
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 08-04-2006, 00:31
  4. צריך קצת עזרה במשחק, כנסו....
    על ידי n00bzZ בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-12-2005, 09:45
  5. כנסו אני צריך קצת עזרה...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 01:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

צריך קצת עזרה בלהתחיל עם מישהי, אחרי כישלון אחד..

  1. #1
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    10/2009
    הודעות
    330
    לייקים
    8
    נקודות
    50
    מין: זכר

    ברירת מחדל צריך קצת עזרה בלהתחיל עם מישהי, אחרי כישלון אחד..

    בהמשך לאשכולות הקודמים שלי, שנגמרו בכישלון בגלל שהיה לה חבר ואפילו לא ידעתי, אני פותח את האשכול הזה במטרה לקבל מעט עזרה.

    1. איפה? אני יודע, אפשר בכל מקום, וכל זה אבל הכוונה היא: יש מן מקום אפשר לקרוא לזה סנטר.. יש שם המון חנויות וזה.. קיצר איפה כדאי לי שם? במתחם אוכל? בחנות אופיס דיפו? בספסל בחוץ? בחנות כמו קפה קפה או ארומה? או שתתנו עוד דוגמאות כאלה. [והכוונה היא שתגידו מהמקומות האלה מה לדעתכם הכי כדאי..] ונסו לא להגיד בכל המקומות...

    2. משפט ראשון? יש לי בעיה. בפעם הקודמת שהתחלתי זה היה עם 2 בנות שמישהו מהעבודה שלי הכיר, אז אמרתי לאחת מהן, אה אז את חברה של X? הן ציחקקו כזה והחברה שלה אמרה לי בוא שב איתנו.. אז באתי, ואז התחלנו לדבר.
    אבל מן הסתם שלא כל פעם יהיה לי כזה משפט שקשור למישהו מהעבודה. אז מה אני יכול להגיד לה: "תגידי.. אפשר להציק לך?", או סתם לבוא לשבת לידה ולהגיד לה מה נשמע..? מאיפה את? אתם מבינים אני פשוט לא יודע מה לומר. אשמח אם תתנו לי דוגמאות.

    3. סגירת מספר פלאפון? פעם קודמת פשוט נכנסתי ל"צור איש קשר חדש" והבאתי לשתי הבנות לרשום את שמם והמספר שלהם. והן הביאו לי את הפלא שלהן.. ורשמתי להן. עשיתי את זה שניה לפני שנפרדנו אחד מהשני ואז התחבקנו והלכנו. זה בסדר ככה?

    4. עצות? אם יש לכם עוד עצות חוץ מללכת עם גישה טובה ושמחה, אשמח לקבל אותן. תודה!

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    07/2011
    גיל
    35
    הודעות
    9
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    שמע.. אני אשתדל להקיף את הכל כמה שאני יודע .
    1) המקום הספציפי נקודתית הוא לא משנה אני אוהב לחלק את זה יותר לDAY GAME ו NIGHT GAME.
    אחי אני לא אוהב להתחיל עם בנות ברחוב. רוב הפעמים אשים הולכים לאנשו וממהרים לאנשו. לעצור יהיה הרבה יותר קשה . ומבחר הסטים יהיה הרבה יותר נמוך מאשר במקום איסוף חברתי. אני אישית אוהב את הקניון\ים \ בתי קפה פחות. ובלילה זה ללא ספק פאבים ומועדונים. פשוט כל פעם לפני שאתה יוצא תכין רטינות. תצא לסארג' עם חבר אחד או שתיים . מה שחשוב שתפתח כ-מ-ה שיותר סטים . בישביל הכיול. (ללמוד את התגובות של הסט ולדעת איך לתפעל אותו זה מאוד חשוב לפתוח כמה שיותר סטים ככה שמישי מרימה את הביץ' שילד תדע ישר איך לנטרל אותו.)
    2)משפט ראשון אני מצאתי לנכון להעדיף תמיד את הפתיח סיטואציה. אבל, תכין את עצמך לפי המקום שאתה הולך תכין פתק או תרשום בפלאמספר רוטינות לפתיחה שיהיו מתאימות לסיטואציה. למשל אם אני הולך לקניון אני וחבר אני יגיד שלחברה שלי יש יומולדת (ככה אני גם פוסל את עצמי וזה עוזר עם הביץ' שילד אחרי זהאני יבהיר שזה לידידה) ואני רוצה לקנות לה מתנה מה הכי כדאי לקנות לה ? עכשיו הפתיח כמו השם שלו הוא בישביל לפתוח. ברגע שיש לך את ההוק פוינט אתה כבר משנה את הנושא שיחה (הוק פוינט זה נקודה שאתה מפנה את השיחה לנושא אחר. נגיד שהיא ציינה שהיא הכי אוהבת משו מסויים תפתחי בסיפור DHV או שתתן לה נג.) שלוש סטים ראשונים שאתה פותח בתחילת הסארג שיהיה HB6 או אפילו בנים. רק להיכנסג למצב TALKATIVE לדבר כמה שיותר להחזיק את השיחה ופשוט להיות אלפא.
    3)תיקח מספר פלאפון כמו שאמרו לי בנושא שפתחתי - רק על מנת לקבוע גישור זמן- כלומר פגישה נוספת כשצריך להיפרד. וחשוב שהגישור זמן יהיה שהיא לא העיקר אלא משו שאה גם ככה עושה ושהיא תצטרף. למשל אל תגיד בואי נשב באיזה בית קפה.. עדיף להגיד שמעי אני הולך לקניון אני מחפש לאחיינת שלימתנת יומולדת בואי צטרפי אלי למה לא יודע מה לקנות. ככה זה משו שאתה גם ככה עושה והיא לא העיקר. אם אתה לוקח פלאפון בלי גישור זמן(שגם זה מצויין ) תתדאג שזה יהיה בשלב הנוחות אחרי שיצרת משיכה (אם אתה לא יודע מזה תחפש את מודל המ3) לי אישית כל מספר פלאפון לקחתי בזמן המשיכה לא ראיתי ולא שמעתי מהבחורה יותר למרות שהתקשרתי. פשוט היה משיכה זמנית שהתפוגגה.
    4) אחי אין מה ללכת עם גישה טובה ושמחה במיוחד לסרג' (להתאמץ להיות בסטייט) שהמצב רוח שלך יהיה תמיד ככה אתה אומןפיתוי בסופו של דבר אף אחת לא יכולה להגיד לך לא .
    כאשר סט לא נפתח . אל תתאכזב ממנו ואל תתן לזה להשפיע שזה יעבור דרכך ולא יעניין אותך. תיקח שיפורים וביקורת לסט הבא !
    תתמקד בכל קבוצה חברתית שאתה נמצא חברים משפחה וסטים להיות האלפא. תהיה מצחיק תוביל תשיחה ככה אתה תשתפר בזמן פתיחת הסטים. שב עם עצמך תחשוב על סיפורי DHV ורוטינות .
    אם יש לך עוד שאלות או משו לא ברור אשמח לענות

  4. #3
    משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    תאריך הצטרפות
    09/2010
    גיל
    35
    הודעות
    3,796
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    1) היכן שאתה נמצא ברגע זה ממש.
    2) גש לבחורה, תעמוד מולה ותשתוק. נראה כמה זמן תצליח לעשות את זה עד שהמוח שלך ישגר לך אוטומטית מילה או משפט.
    3) לא, לפי חוקי הפיזיקה, הביולוגיה והמדינה - לא לקחת טלפון כמו שצריך. אז מה אתה מתכוון לעשות עכשיו בקשר לזה?
    4) עצה: נכשלת פעם אחת, מצויין! נשאר לך עוד 49 פעמים להיכשל. אחרי זה אני מניח שהגישה שלך לכל העסק תשתנה מן היסוד.

    תכייף גבר החיים יפים..
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-08-2011 בשעה 22:26.

  5. #4

    ברירת מחדל

    1) כל מקום, אני לא מאלה שאוהבים לסארג' אני פשוט יוצא אם חברים ועל הדרך אם אני רואה בנות שנראות נחמד אני מתחיל איתם.
    2) יש פה כל מה שאתה צריך. אם אתה לא מבין אנגלית אז מה שהם אומרים זה שאתה יכול להתחיל אם כל משפט (הם דוגלים בשיטה הטבעית).
    3)אני לא מאמין שאתה שואל את השאלה הזאת, מה זה משנה איך אתה משיג את המספר שלהם.... פעם אמרתי לאיזה אחת שיש לה פלאפון נחמד ואני רוצה לפגוש אותה שוב פעם בשביל לשחק איתו והיא נתנה לי מספר וקבענו פגישה.
    4) נסה לא לראות להוט מדי לדבר איתם, תשאר בוויב שלך ותגרור אותן אליו, אל תתן להם לשלוט בשיחה (תן להם לדבר אבל אתה מוביל את השיחה). ידיים מחוץ לכיסים וזהו.

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect