קודם כל אהלן.. אני בן 15.
חח בדרך כלל אני נותן כאן מענה, אף פעם לא חשבתי שאפתח כאן אשכול עם בעיה משלי, אבל הינה זה קרה.
אז הייתי בסוג של מערכת יחסים של חודש עם בחורה אחת, ילדה ממש ממש ממש חמודה, אני מאוהב בה והיא בי, היינו מדברים שעות, נפגשים, מתנשקים הכל..
הבעיה שההורים שלה מאז ומתמיד היו שמרנים ולא היו כל כך מרוצים מהקשר בנינו.
זה לא שגרמתי לה למשהו, הדבר היחיד שגרמתי לה זה אושר, ואושר גדול וההורים שלה ראו את זה!
חברות שלה היו מתקשרות אליי ורק רוצות לדעת מה אני אומר לה כל פעם שמסב לה כזה אושר גדול, אני באמת אוהב אותה ולא מסכים לוותר עליה.
הסיפור התחיל היום בבוקר, בלי שום ידיעה למה הולך להיות בהמשך היום, תמיד שהיינו קמים הראשון שהיה קם היה מתקשר לשני.
קמתי בערך ב11 וחצי והתקשרתי אליה, דיברנו וזה בוקר טוב חיימשלי פה ושם.. ואז היא שאלה אותי שאלה שאני דיי רגיל לסוג של שאלות כאלה ממנה לא חשבתי שזה מסיבה מסויימת.
בקיצור היא שאלה אותי :"מאמי, אם היה מכשול שהיה ניראה בלתי אפשרי לעבור, משהו שפשוט חייבים לוותר בגללו, היית מוותר עליי ? על הקשר בנינו?".
אז עניתי לה "יפהשליי אינמצב בעולם, אני הייתי נלחם עלייך עד המוות, לא הייתי מוותר בשביל שום דבר בעולם על הקשר בנינו".
אמרתי וואלה טוב שטויות של בנות.. מה כבר יקרה ?
היום ב3 בערך חברה שלה מתקשרת אליי, ואומרת לי שההורים שלה [של חברה שלי] לא מרשים לה יותר להיפגש איתי או לדבר איתי.
חטפתי שוק, ניתקתי לה בפרצוף ומיד התקשרתי לחברה שלי.
היא לא ענתה בהתחלה, התקשרתי משהו כמו 10 פעמים ואני לא צוחק, אחרי שעה בערך היא חזרה אליי, היא אמרה שהיא לא יכלה לענות לטלפון כי אמא שלה היית לידה ושזה נכון ושהיא לא מרשה לנו יותר להיפגש.
אז התחילה שיחה, מפה לשם אני לא ממש יודע מה לעשות, הדבר היחידי שאני חושב עליו זה לדבר עם אמא שלה, לשבת בשיחה של 6 עיניים אני היא ואמא שלה ולראות מה אפשר לעשות.
הסיבה שאמא שלה מגוננת כל כך היא שעד היום החברים שהיו לחברה שלה היו שטוטניקים, לא היה להם מושג מזאת האהבה, והיא מתאהבת מהר, היא נקשרת מהר מאוד לבנאדם, והם בשבילם זה היה כמו עוד סטוץ מסריח והיו זורקים אותה אחרי כמה ימים..
אז היא היית נפגעת ואמא שלה לא היית מסוגלת לראות אותה ככה.
בקיצור אפשר כמה עצות ? מה אפשר לעשות בעיניין ? מה אתם הייתם עושים ?
ד"א עד שאני אנסה את כל הדרכים האפשריות וויתור לא בא בחשבון אז תחסכו סוג כזה של תגובה.

ציטוט ההודעה