חח משעמם לי -____-
באיזה מערכת הפעלה אתם משתמשים ומה נראה לכם שהמערכת הכי טובה ?
אני משתמש בwindows vista בגלל המשחקים, אבל המערכת הכי טובה זה linux או mac...אבל עם כבר מאק אז הlion
חח משעמם לי -____-
באיזה מערכת הפעלה אתם משתמשים ומה נראה לכם שהמערכת הכי טובה ?
אני משתמש בwindows vista בגלל המשחקים, אבל המערכת הכי טובה זה linux או mac...אבל עם כבר מאק אז הlion
"Happy are those who dream dreams and are ready to pay the price to make them come true."
- Leon Joseph Suenens
|
|
אני קניתי imac אז מן הסתם אני משתמש במערכת של apple
לשעבר 'Like
Windows 7 הכי טוב למשחקים ומהיר...
תתפלאו אבל ויסטה משתמשת בפחות ראם מאשר ווינדוס 7..
באלי כל כך macbook pro !!!!!!!!!!
"Happy are those who dream dreams and are ready to pay the price to make them come true."
- Leon Joseph Suenens
כשמערכת ההפעלה משתמשת בקצת ראם זה טוב..ווינדוס 7 זה מכונת זלילה, ככה שבנתיים אני עם vista
תכלס מי שלא משחק, הכי טוב בשבילו זה linux..אם יש תקציב אז mac
- Leon Joseph Suenens
גבר, אתה לא ניסית אבל אני כן ולי יש נסיון..7 זולל אצלי מעל 60% ראם, vista מאקסימום 50% אפילו פחות...וכן תאמין לי שמרגישים.
לויסטה יש את החסרונות שלה אבל אני מעדיף אותה..תכלס אם directx 10/11 היה תומך xp אז הייתי נשאר עליו בכלל כי הוא יותר קל משתיהם, הוא משתמש בכולה 200/300 מ"ב ראם, כמו ubuntu אם אתה יודע מה זה.
- Leon Joseph Suenens
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 17-08-2011 בשעה 23:26.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
אתה בכלל מבין מה שאני אומר ? -____-
כשיש לך הרבה ראם זה טוב זה מעולה ! ראם זה זיכרון פיזי, כשיש לך יותר ראם אז המכונה שלך פועלת מהר יותר, היא מרשה לעצמה להקציב יותר ראם לכל מיני פעולות שונות, אבל כשיש לך פחות ראם המכונה תעבוד לאט יותר כי היא מחלקת פחות ראם בין יותר פעולות.
עכשיו מה שאני אמרתי זה כשהמערכת הפעלה שהמכונה שלך מריצה זוללת פחות ראם זה טוב כי ככה השטח הפנוי הזה א'- יהווה לך כביטוח, ב'- יוקצב לפעולות אחרות כמו משחקים.
יש לך משהו שרצית לומר ?....
עריכה: יש לי 2ג"ב ..זה דיי קצת ובגלל זה אני בוחר את המערכת הפעלה שלי בקפידות.
נערך לאחרונה על ידי NathanSh; 17-08-2011 בשעה 23:26.
- Leon Joseph Suenens