|
|
לא במצב מנוחה, כשאני גולש לדוגמא יש לי 830 מ"ב תפוס..אני יודע שזה לא כל כך טוב ואני לא ממש יודע איך לאתר את מקור הבעיה אבל זה ככה רק עם ויסטה, עם 7 זה עוד יותר גרוע למרות שעם לינוקס וxp המאקסימום שראיתי זה 300 - 350 תפוס..
"Happy are those who dream dreams and are ready to pay the price to make them come true."
- Leon Joseph Suenens
באחד ChromeOS
בשני XP
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
Windows 7 הכי טוב!
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
נערך לאחרונה על ידי NathanSh; 18-08-2011 בשעה 00:22.
"Happy are those who dream dreams and are ready to pay the price to make them come true."
- Leon Joseph Suenens
windows 7 ultimate
מעצב גרפי,מקודד,מתכנת,מפתח רשמי של APPLE.
מקדם ומפתח אתרים, מאבטח מידע בסיסי.
בברכה,
מנהל פורום צד שרת.
בתכלס מק היא המערכת הכי מושלמת אבל שוב כמו האייפון המערכת משעמת ואין שום דבר פורץ דרך
אני משתמש בxp ו 7
this is going to be.......legenda..............wait for it ..............keep waiting cause itnot going to end soon
מאק היא לא כל כך מושלמת..לדעתי לינוקס הכי טובים, רק צריך ללטש קצת את העיצוב והמנוע הגראפי (gnom 3 דיי נחמד אבל אפשר יותר טוב) וכמובן אוסף תוכנות גדול יותר..אגב הכל ללינוקס חינם, המערכת עצמה היא חינמית וגוגל הוציאו הפצה משלהם (דיי מעפנה) שכולה סביב הדפדפן..![]()
- Leon Joseph Suenens